AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 selam ahali. yüksek lisansım bitti. ağustos'un 4'ünde doktoraya kayıt yaptırıp askere gitmek istiyorum. hangi celp dönemine denk geliyor? kasım mı? kasım'da gidilmeli mi? yapan patiler aydınlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 doktoraya kayit yaptirip niye askere gidiyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Doktora kayıt için okul askerlik tecil belgesi ister. Askerliği de tecil ettirirsen tecilin 2020. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Kasım olması lazim 15 ağustos son olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Kasım'a yetişirsin, kasım iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 evet kasım gibi görünüyor. sıkıldım abi. bari askerliği yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Doktoraya kayıt yapıp cidden neden gittiğini anlamadım? Yazdıkları gibi doktora kayıt sırasında tecil belgeni isteyecekler. 15 Ağustos'a kadar başvurman durumunda büyük bir ihtimalle Kasım yada Aralık'ta gidersin, bende Kasım'da gitmeyi düşünüyor gibiyim. Kış dönemi iyi diyorlar ama bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 pro askerlik gelcek askerlik bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar