Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Lise 2'de edebiyat hocası cevap verirken cüme kurmadığımız için çatır çutur puan kırmıştı. 2. sınavda milleti de gaza getirip kağıdın tepesine "Benim adım Onat'tır, soyadım şudur ...." yazmıştım. Benden başka kimse yazmamıştı ama :)[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben soru cevap şeklinde değilde bizim bi edebiyat hocamız vardı kompozisyon sınavı yapardı ama kompozisyonları hiç okumadan not sallardı. ben konuyla alakasız bi kompozisyon yazmıştım 85 almıştım. eve gittim televizyonu açtım oturdum gibi sallamıştım. benle beraber 6-7 kişi aynı şeyi yapmış.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Einstein: Soru aynı ama bu sene cevaplar farklı olacak![signature][hline]Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bide en çok sevdiğim olay şu.. Adam çok çalışır sen ondan kapya çekersin..3-4 soru bakarsın sen daha fazla not alırsın o alamaz :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bizim tam fırlama bi arkadaş vardı tarih sınavında şunları yazmıştı: Ad: Osman Soyad: Osmanson bide soru vardı bilmemne bölgesinde köylüler neyle uğraşır diye arkadaşta temizlikçilik ve kapıcılık yazmıştı..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 lise 2 tarih sinavi : s: lale devri nedir ? lale devri ile osmanlinin gerileme donemi ile bir baglantisi varmidir? c : lale devri osmanlinin artik butun savaslari kazandik heyoo diyip kiliclari kalkanlari atip 40 gun 40 gece plaj partileri verip davul zurna esliginde nargile tutturdugu , insanlarin gece gunduz ayyas gezdigi zamandir . lale devrinin cokusle surecini anlatacak yerim kalmamisti[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar