Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav sorularına komik cevaplar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Soru: Bölgesel İdari Otoriteyi tanımlayınız, Türkiye'deki örneklerini yazınız (gibi bişey)

Cevap: Bölgesel İdari Otorite, belirli bir bölegede bir takım idari işler yapan otoriter kurumlara verilen addır. Türkiye'de bu tür kurumlara çok sık rastlarız.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
Bizim Türkçeci "Kuşlar da gitti" diye bir kitap okuttu. Kompozisyon sınavında da "Sizce kuşlar gelir mi? Neden?" gibi bir soru üzerine kompozisyon yazın demişti bize. Arkadaş ise kitabı okumamış ve müthiş bir kompozisyon yazmıştı:

Kuşlar gelir mi?

Bence gelmemeli. En azından ben olsam gelmezdim. Kuşlar gelirse avlarlar onları, gelmezler bu kuşlar.

Sonuç 0. Notlar açıklandıktan sonra arkadaş "Hocam hani başlıktan 10 puan veriyordunuz? Nerede benim puanım?" diye hocayı sorgulamaya kalkmıştı.

Neyse, başka bir kompozisyon sınavı olduk geçen hafta. "Pulsu kıtalar atlası" üzerineydi. Diğer sınıf da bizden bir gün önce oldu sınavı. Bizim sınıftan bir arkadaş gidip konuyu sormuş. Konu, kitaptaki bir çocuk ile kaptanın arasındaki ilişki üzerineymiş. "Nasıl bir ilişki var?" diye sormuş bizim arkadaş. Diğer sınıftaki arkadaş da bizimkini kandırma amacıyla pedofili (çocuk sevicilik, nam-ı diğer sübyancılık) falan var demiş. Pedofilinin anlamını bilmeyen bizim arkadaş ise sınavda yazmış bunu. Şimdi sonuçları bekliyoruz.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Mesaj tarihi:
Kriz Nedir??

cevap:İste Budur

kuzenim anlaattı iktisat bolumunde okuyan bir ogrenci sıraya bu cevabı vermis ve cıkmısbutun sınf kalmıs ne sadece bu gecmis varmı daha
Mesaj tarihi:
Kriz Nedir??

kuzenim anlaattı iktisat bolumunde okuyan bir ogrenci soruya bu cevabı vermis ve cıkmıs.butun sınf kalmıs ne sadece bu gecmis varmı daha
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 05 Ocak 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
Hmm cidden hatırlamıyorum ama mumkundur.

O deil de sen macbeth sınavında "thane of gondor" yazdıgını unuttun galiba =)

thane of GONDOR!!! eheh :)[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 06 Ocak 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
Kriz Nedir??

kuzenim anlaattı iktisat bolumunde okuyan bir ogrenci sıraya bu cevabı vermis ve cıkmısbutun sınf kalmıs ne sadece bu gecmis varmı daha

bu bi urban legend
doğrusu risk nedir olucak. bi de onun devamı var. ikinci kez aynı sınav oluyo bütün sınıf bu sefer budur! yazıyo. hepsi kalıyo. neden de ikinci kez yaptığında risk diil aptallık ya da tecrübedir diyo hoca.

bi de şöle bi efsanemiz var:
soru:?
cevap:!
:P
yerseniz[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
sınav kagıdını vermeden once (sosyaldı glb) zumre baskanı bolumune george bush yazmıstım sosyal hcam cok asabi biriydi beni bi kenara cekip konustu sinirli sinirli..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Sağlık sınavında geçen sene, "Kadınlar hamile olduklarında neden toprak ve sabun yemek ister ?" aynen şunu yazmıştım:
hö ?
Ve bu sorudan 2 puan aldım. Zaten soru başına 5 puandı.
Mesaj tarihi:
why not diyen kız hocanın asistanı olmuş zaten o efsanede de ..
Bende din sınavında
ahlak nedir ? sorusuna
Fenerbahçe gibi çok güçlü takımların galatasaray gibi o kadar güçlü olamayan takımları ezmemesi onları evinde iyi ağırlamasıdır yazmıştım . Sorudan tam puanı da almıştım tabi :p[signature][hline]Time Only Knows..
Welcome to Persia
Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 06 Ocak 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
why not diyen kız hocanın asistanı olmuş zaten o efsanede de ..
Bende din sınavında
ahlak nedir ? sorusuna
Fenerbahçe gibi çok güçlü takımların galatasaray gibi o kadar güçlü olamayan takımları ezmemesi onları evinde iyi ağırlamasıdır yazmıştım . Sorudan tam puanı da almıştım tabi :p

aferın sana hey Allahım ya[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
O urban legendlara da benden bir-iki katkı:

1-) Güzel sanatlar resim bölümünde mülakat sorusu: Bir köprü çiziniz.
Çizilen şekil: Dümdüz bir çizgi, üzerinede sırat köprüsü yazısı.
Sonuç: Öğrenci bölüme kabul edilir.

2-)Güzel sanatlar resim bölümünde mülakat sorusu: Riski kompoze eden bir resim çiziniz.
Çizilen şekil: Koca kağıdın tam ortasına bir nokta.
Sonuç: Öğrenci bölüme kabul edilir.

3-)Güzel sanatlar tiyatro bölümünde mülakat anı: Oyuncu istediği performansı sergileyemez hızla kapıya yönelir ve çok sert bir şekilde kapıyı çeker tam çıkacakken madem böyle seviyosun kapıları bize kapı takliti yap der hoca.
Çocuk bir gayin hareketlerini taklit eder. Hoca e ne şimdi bu der. Çocuk e hocam top kapı der.
Sonuç: Öğrenci bölüme kabul edilir.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Mesaj tarihi:
Lise 2 Kimya uygulama sınawı oluyoruz.. Sınawda böyle boşluk doldurmacalı bi kısım vardı... Arkadaş yazmış,
Soru: Hacim-basınç arasındaki ilişkiyi _____ bulmuştur..
Cevap: Arşimet.!

sınaw sonrasında arklarla muhabbet ediyoruz.. çocuğa sorduk ne yaptın die, arşimet dedi.. biz yarıldık.. sonra da nedenin anlatmaya çalışıyo "hani böyle civa, deniz seviyesi.. ordan aklıma geldi" (Toriçelli den bahsediyor :D)[signature][hline]
[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
Biyoloji sınavında her soruya spyrocyra yazardık(nasıl yazıldıgını unuttum)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum

Mesaj tarihi:
Tarih sınavı:

Osmanlılar' ın XXX lere yenilmelerinin nedenlerini yazınız.
İlk başta şunu anlamak lazım ki Osmanlı birçok savaşa giriyo o sıralar. Hepsinide kazanıyo tabi bi yorgunluk oluyo. Bu savaşa toparlanamıyo askerler. Bence Osmanlı tam takım gitseydi kazanırdı.

Edebiyat Sınavı: (hocaya sinirliyim söylemediği yerlerden sormuş.)

Ney neden dertlidir?
(bi ilahimidir nedir bu ordan bi soru)

Ney bir çalgıdır, cansızdır. O yüzden dertli falan olamaz.

Matematik sınavında kagıda sadece sıraya yazdıgım kopyaları yazdım =P Formülleri + bi tablo.(bu sin30=1/2 tarzı şeyler olan)[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

a member of AAL'05

[Bu mesaj Chiptech tarafından 06 Ocak 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşın analitik geometri sınavında eğimi felan bulmaya çalışırken bulduğu sonuç aynen şu:

-1=25 buna gülmekten yazılıyı zor tamamladım :lol: bakalım öğretmen okuyunca ne yapacak :D[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir...
Mesaj tarihi:
Din Sınavı:

Tevekkül Nedir?
Tevekkül bir işi yapıp sonra ters gitmemesi için Allah' a dua etmektir. Eşşeği saglam bir kazığa bağladıktan sonra kaçmaması için Allah' a dua edebiliriz. Ama eşşeği başıboş bırakıp kaçmaması için dua edemeyiz. Mantıksız olur, günah olur.

O eşşek değilmiş, deveymiş sağolsun hoca bütün sınıfa okumuştu cevabı :D Ama 85 aldım hehe.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

a member of AAL'05
Mesaj tarihi:
lise 1 sağlık sınavı
soru:
4 kg dan daha ağır doğan bebeğe ...... denir.

doğru cevap tosuncukmuş
ben maşallah yamıştım sora da itiraz etmiştim maşallah da denir die ama yinede puan alamadım :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
Maşallah olurmu aha sıze bıyolojı de yazdıgım bır cevap
Krossing Over nedır..?
Kross koşmak demektır krossıng kosma eylemının devam edıldıgını belırtır Overe dogru hucrelerın koşması,yaklasması olayına krossingover denır[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
bizim hoca hep kendi kendine we ön sırada bi kaç kıza ders anlatırdı. Bi gün çok sıkıldık biz erkeklerin hepsi pencereden karşı binanın çatısına atladık, kaçtık. (kızlar anlatıyo) hoca fark etmemiş bile. :) bu arada 21 erkektik...[signature][hline]Sen aşkı aramazsan Aşk seni arar.
(/)(/) >>~-----~>
.V¨¨V
Mesaj tarihi:
bilkent üniversitesi.zorunlu ikinci dil dersi.
ders ispanyolca,ilk sınav oldugu icin herkes telaşlı.
soruların içinden bi kaçı şöle:
1.gazete
2.satranc

bunların ispanyolca karsılıgını yazın.
sınıftan gelen cevaplarda şöle (1.cevap bana ait)
1. el gazatos
2. el satrancos

tabi sınavdan sorna cevapların vs lerin acıklandıgında türk hoca gözleri yaşarmış şekilde gülme krizine girdi.
birde lisede din dersinde zincirleme yapılan bi sınav hatası vardı.
hoca sormuş mesela sallaıyorum bilmem ne olayındaki peygamberin adı vs diye,ön sıradan kopya bakıp arkalara iletiyo bütün sınıf ama arkaya gidene kadar isim 10 kere deişmiş. sallıyorum isim mustafa diye başlayıp idris diye bitmiş.bütün sınıf yarıldıydı gülmekten.
Mesaj tarihi:
İlk okulda bir sınav yapılmıstı soru şöle idi:
Atatürk'ün annesi ____ babası_____ 'dır.
bırıncı bosluga hanım efendı ıkıncı bosluga beyefendı yazmıstım.
Coğrafya sınavı:
Soru:Bakı nedir?
cevap:Bakı insanın kendıne yakışanı giymesidir çünkü biri size bir bakı(ş) attıgında fiyakalı gözükmek onemlidir.
Aklıma geldikçe yazıyım daha çok var...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
Tarih sinavi:
... Anlasmasini kim imzalamistir??
(Sorunun cevabi Enver Pasa bu pasa benim aklimda evren pasa kalmis..)
Kenan Evren

Nerde imzalanmistir?
cevap midilli adasi benim cevabim ise
Kuala Lumpur

Bu cvplardan sonra hoca beni türk tarihiyle dalga geçtim diye mahkemeye vermekle tehdit edip disipline vermisti mahkemeye vermemisti..

bi de edebi metinler sinavinda üç satirlik cevap için birakilan bosluga 3 satir boyunca dasdasdas yazmistim bi de yuzsuz gibi kadindan gidip bu kadar emege puan verilmez mi hocam diye itiraz etmistim kudurmustu
  • Yeni Oluştur...