h1v Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Biz arkadaşlarla okul çıkışı delirtirdik minibüsçüleri. 1 durak aşaya yürürdük (orda öğrenciler olmuyo tenha oluyo) Minibüs gelirken karşıda sanki bi yeri gösteriyomuş gibi yapardık,minibüsçüde el kaldırıyoz dursun diye sanıyo tabi :) Adam durunca hafif minibüse doğru yürüyüp -Abi burdan gözükmüyo geç şu tarafa bak şu mavi bina.. 5-10 dakka beklerlerdi.Gençler bincekmisiniz falan diye soran olurdu ama dayak falan yemedik tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Efsane bi olaydır kimsenin basından gectini sanmıyorum ama olsun :) Minibuste söför böle acayip bi tip tam lemanyaktaki enstantaneler tipinde biri. Adam ücretleri alalım plz diyo butun minibüs yerlerde. Sora birisi adama kafa tutuyo ben fazla para verdim sen eksik para üstü verdin diye, söförden gelen cevap "sen iniyorsunuz bayım" ehue butun minibüs gene yerlerde tabi ehue :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian-------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 evet tabi abim yasamadı , ona anlattılar oda yasamıs gıbı bana anlattı.bende vaaayyy be abıme bak neler yasamıs dıye abimle ovundum hey allam yaaa.[signature][hline]Kırmızı 145! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Reginald_Arvizu, 19 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki: 5-10 dakka beklerlerdi. iyiymiş :-)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gareth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bu solmaz&baruter in dalmaçyalılar kıraathanesine benzemiş =D[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: EagleEye, 19 Aralık 2004 21:17 tarihinde demiş ki: http://www.efsaneler.com/dispefsane.asp?sr=11&kt=6&ei=300 nedanko efsane olmuşsun be :P süpermiş ya efsanelere baktım da.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 -Arkadan vermeyen kaldımı? -Eline vermiştik ama... -Ananı.....[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 2 saat önce oldu olay. Anlatayım, durakta durdu minibüsçü yolcular bindiler falan 3 tane 12-13 yaşlarında çocukda bindi. minibüsçü:Güzellerim ücretleri alayım. yolcular:!? Minibüsçü:*böğürür* EVEEAAT ÜCRETLER LÜTFEN çocuk parayı uzatır Minibüsçü:Aferim. üstünü vererek -Al al bunuda sakla yarın harçlık yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Pyr0, 18 Aralık 2004 16:33 tarihinde demiş ki: bnm bi ark.ın ba$ından gecmı$ bi$i; cocugun bırı dolmu$a bınmı$ ınıcegı yere ykn musaıt bı yerde demı$. $ofor:parayı vermedın hala. cocuk:abı özur dıleırm hıc para yok $ofor:senın ananı ..ker kalbını de kırarım dialogu gercekle$ırken $oforun hemen arkasında oturan bızım ark. dumur tabi =) flash animasyon vardi bu dediginin aynisi =)[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i] [Bu mesaj tAKA tarafından 20 Aralık 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hic Unutmam Manisaya Uo Kardeslerimizi Ziyarete Gittigimde halı saha macından geliyoduk yaktık sigaralrıı o sırada 30 dk bir gecen dolmus geldi kıyamadık atmadık adamdan manyak azar yemistik :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yakın bi arkadaşımla bakırköyden avcılara otobüsle gelicez.bindik otobüse oturduk, saat olmuş 8 ikimizde yorulmuşuz binince oturur oturmaz beni uyku bastırdı.Neyse mhabbet ediyoruz ben cama koydum kafayı arkımı " Uyuma Lann uyumıcaksın!!! " nidalarıyla biraz daha ayakta kaldım ama o da pes etti :) İkimizde uyumuşuz.Ben üstümde bi ağırlıkla uyandım,sıkışmıştım.Arkımda uyumuş (biraz iri yapılıdır) otobüs dönerken merkezkaç kuuvetiyle beni eziyo :) baktım inceğimiz yere bir durak kalmış dedim uyumam naı olsa koyayım cama kafamı gözlerim dinlensin :P uyumuşum ben arkım inceiğimz yerden 2 durak sonra dürterek uyandırdı beni -Ulaş Nerdeyiz? -Bilmem hmmm *biraz düşünür* abi şükrübeyi falan geçmişiz -hadi ya inelim bare -... ben tekrar kafamı cama koyuyorum -Ulaş niye uyuyosun ya? -uykum var abi dur bi -inmicez mi? -inelim ps:Ulaş ben oluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yine aklıma geldi anlatıyım; Bi kadın on koltukta oturuyodu sarı dolmuşlarda neyse inicek war dedi indi kapıyı kapadı ve kapıdakı cam patlad.Şöförün önce kapıya sonra kadına bir bakışı wardı şok oluyrdunuz benı esas şok eden kadının hiç bişi olmamış gibi yurumesıydı...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 geçen hafta otobüsteyim , izmir göztepe civarlarındayız. şöför durdu durakta. kadının biri sordu. bu otobüs nereden gider. şöförde cevap verdi. her zamanki yerinden diye. otobüstekiler iptal. (afedersiniz bu otobüs oldu ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Olay minibüs yolu dedigimiz Kadıköy - Pendik hattında gelişmektedir Arkadan para uzatılır "Bir Tugay yolu uzatır msın..." Parayı ilk alan öndekine verir "Bir Tugay Yolu uzatır msın abi..." Öndeki alan da şöföre verir "Abi Bi UZAY YOLU ..." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bi benzeride benim başıma geldi elemana "bi göztepe bi kuyubaşı" die uzattılar. eleman aktarırken: bi göztepe bi kuşbaşı[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: "Abi Bi UZAY YOLU ..." ahaha minibüsün modeli neydi Magirüs Atılgan mı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Valla parayı uzatan sahisyetin minibüsü ne olarak algıladıgına baglı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Arkadaşımın başına gelen olay... Gece geç bi saatde minibüse binen arkadaşım şöförün ormanlığa sürdüğünü görür...İyice korkmaya başlayan arkadaş kimi arasam diye düşünürken minibüs durur... Şöför arkadaşa yaklaşarak... -yeğen kusura bakma küçük bi su döküp geliyorum der bizim ki ferahlar rahatlar bi daha binmez gece minibüse :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 lol :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Deli gibi uo oynadiğim zamanlardi.Arklarda kalmiştim eve geri dönüyorum 10 saatir uo oynamanin verdiği leylalikla bindim minibüse Arkadaki teyze: Evladım 1 Acibadem uzatirmisin? Ben: Tabi tayze Arkadaki teyze: SAğol Evladım Ben : Np :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bende kadıkoyde o kolpa cdcilerin iki ust skoğından kalkan bi minibüse bindim.Ordada minibusculer doner moner istiyo dukkanlardan bizim şöför istedi bi tane döner.Bende dukkana baıyodum.Şöföre döndüm ve:2 tane yarım ekmek lutfen.Tabi minibüsçü dumur :D[signature][hline]Namesiz The Holy Tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Hamish, 08 Ocak 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Deli gibi uo oynadiğim zamanlardi.Arklarda kalmiştim eve geri dönüyorum 10 saatir uo oynamanin verdiği leylalikla bindim minibüse Arkadaki teyze: Evladım 1 Acibadem uzatirmisin? Ben: Tabi tayze Arkadaki teyze: SAğol Evladım Ben : Np :) np sufer :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 istersen topicin başında başlasaydın "lol super :)" yapmaya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 dolmuşa bindim paramı werdim sofore işte sona... Söför: parasını wermiyen war mı? ses yok dolmuşta S:parasını wermeyen kaldı mı? (ses gittikçe yukselior) yine ses yok S:efendim parasını wermiyen war mı? (artık baarıo herif) ses yok en sonunda S: lan hanımefendim siz wermedinyz ya wersenize işte alla alla (çok kibar lan hanımefendi)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar