Yeto Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 arkadaşlar benım makınem amd 2600 . ben gecen ay ekran kartımı yenıledım 128 mb fx aldım. daha ıyı olacagını dusunurken cok daha kotu oldu. cunku artık oyunlara cıft tıkladıgımda ( halflıfe2 , undergorund vb.) bılgısayar kendıne reset atıyor. Yenı drıverlarınıda yukledım ama sorunum hala duzelmedı. Acaba aranızda bu sorunun neyle alakalı olabılcegını bılen war mı? sımdıden tesekkurler[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ekran kartinda sorun olabilir veya anakart'in eski ise ( desteklemiyorsa ) sorun yaratabilir.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Yazılımsal bir sorun olabilir.Driverları bi daha yükle.Olmadı elinde başka ekran kartı varsa bi onu tak dene.Sorun çıkmıyorsa ekran kartını tamire gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ekran kartını goruyo hatta su an o takılı ama ıste oyunlara gırmek sıtedıgımde reset atıyor kendıne. sımdı gene yukluyorum drıverını bakalım bundan sonrada olmazsa kaderıme ksuerım[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ekran kartın fazla ısınıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yok ısınmadan dııl oyle olsa cunku durduk yere reset atar. bunda sadece oyunları calsıtırmak cııne xeye bastıgımda kendıne reset atıyo makıne. walla eskıden 64du ekran kartı daha memnundum be[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: guano, 08 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Olmadı elinde başka ekran kartı varsa bi onu tak dene.Bir bunu dene, taktigin calisirsa seninkini gotur baskasinin makinesinde dene, orada da calismazsa tamire gonder.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar