razzo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Uni mezuniyetinden beri askerlik tecili konusu kafamı yiyor kaç gündür. Her yerde farklı bilgi dolanıyor. Yakın zamanda bu işlemi yapan varsa hangi belgelerden kaçar tane gerekli? Bir de İstanbul'da Kadıköy şubesine gitmeyi düşünüyorum nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 dün yaptım. aynı mıdır bilmiyorum ama. kimliğim bi de diplomamın orjinaliyle gittim. yaptım bu kadar. yanında diplomanın okul tasdikli aslı gibidiri de vardı ama onu almadılar sanırım. 1 sene sonra yaptırdığım için ceza ödicem sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 transkript istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 foto lazım diyo herkes bu arada bende yoktu webcamle çekiverdiler orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Sabah 6'da kalktim ve sistemde sorun var, pazartesi gelin dediler... Bu arada goz bozuklugunda 3.00 derece falan bile olsa Gata ya mi sevk ediyorlar? Danismandaki kadin oyle bisi dedi de garip geldi bana her gozu bozugu GATA ya mi sevk edecekler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Sabahın köründe gitmene gerek yok. Artık her türlü sağlık kontrolü için GATA'ya sevk ediyorlar. Hatta uyuzlukları tutarsa önce aile hekimine yolluyorlar, oradan GATA'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Baya sıra oluyor ya ondan erken kalkıyorum yol vs de suruyor zaten indi bindi derken. Aile hekimine her şekilde yolladıklarını biliyorum ama GATA olayı sıkıntılı baya uzun sürer heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar