Utk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 1)Türkiye'nin adalet sisteminde o çocuğun hırsızlıktan yargılanması,1 gün nezarette yatması ve ertesi gün sabah ışığıyla belki mahkemeye bile kalmadan çıkması demek. 2)Dayak yemesi hoş değil,savunduğum bir durum da değil fakat 'durup dururken' bu kadar dayak yememiştir dedim.Her hırsızlığın dayakla sonuçlanması gibi bir isteğim zaten yok. 3)Olayın iç yüzünü bilmiyoruz,hırsızlıktan sonra diklenmiş de olabilir,vurmuş bile olabilir kaçmak için. Kollarda çarşı ve yıldız dövmesi asabi ruh haline işarettir. 4)Konu içselleştirmeye ve haksız suçlama yapmaya gerek yok,kimseye sataşmak gibi bir niyetim olmadığı gibi fikrimi savunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bu yüzden öğrencilerin çalıştığı hiçbir yere gitmiyorum tr'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 dövmeden karakter tahlili yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Dövme karakter tahlili için son derece verimli sonuçlar çıkartır, yine de üstüne basa basa söylüyorum. Bunlar sadece yorum. Katili dövmeyelim,hırsızı dövmeyelim. Dışardan bakınca bunlar söylenmesi kolay şeyler. Yanında arkadaşını,akrabanı dövsünler,bıçaklasınlar sen polis çağırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 abicim hadi uzatma hala durup dururken diyosun kimse gerizekalı değil durup dururken dayak yenilip yenilmeyeceğini tahlil edemeyecek kadar, durup dururken dayak yemiş diyen de yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Seni pek alakadar etmez uzatıp uzatmamam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bence herkes fistanların yerine gitmeli orası da üniversitelileri istihdam ediyor orada çalışanlar dövülmez üstelik iyi bir çalışan olursanız nikaragua gezilerine ücretsiz katılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Utk said: Seni pek alakadar etmez uzatıp uzatmamam galiba.galiba diyorsan alakadar edebilir hic belli olmaz kendin bile emin olmadigina göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 E tabi tanımadığım için galiba demem normal,biraz da sana bıraktığımdan seçimi olsa gerek. Ben fikrimi söyledim,gerekli cevabı verdim ama sen hala bi pati peşindesin galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Demem o ki seni ilgilendiren kısmı söyle ona cevap vereyim yoksa boşboğazlık yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ne dersen de umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 hepiniz çok tatlısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 İki baklava aldı diye yıllarca yatan çocuklar varken, belkide dayak çok daha insaflı bir ceza olabilir. Bi de böyle düşün, hmp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 o baklava alan cocuk hala yatiyormu ak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar