KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 vermeyeceğiz dilencilere para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Cinden dilenci ithal edelim. Daha uygun veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 df said: yere bi tepsi tatlı döküp ağlayan çocuk numarası da var. babam dövecek beni diye ağlıyo. tüm tatlının fiyatını sorana da 20-30 sallıyor. arkadaşa denk gelmiş geçende. bu biraz maaliyetliymiş. iş bitince %10 falan mı kalıyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Ben birtek sarapcilara veriyorum, onlar en azindan gercekten sarap almak icin dileniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 paspatur said: df said: yere bi tepsi tatlı döküp ağlayan çocuk numarası da var. babam dövecek beni diye ağlıyo. tüm tatlının fiyatını sorana da 20-30 sallıyor. arkadaşa denk gelmiş geçende. bu biraz maaliyetliymiş. iş bitince %10 falan mı kalıyo acaba? sen geçip gidiyosun abi senden sonra aynı tatlıyla devam eleman. 15 liralık tatlıyla 10 kişi kandırsa tamam zaten. 200-300 lira. geçen tophanenin oradaki muhit'te 7-8 yaşlarında bi çocukla konuştuk mendil satıyo fln. ayağında ayakkabı yok. evi uzak biraz nası gidiyosun dedik taksiyle dedi. =) biz otobüsle gidiyoduk o gün =) ayda 2-3 bin kazanıyomuş o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 yuh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar