Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icewind dale 2

Cirit

Öne çıkan mesajlar

hep aynı partiyi kurmaktan sıkıldım.sürekli şöle parti kuruyorum
shield dwarf fighter
half orc barbarian
elf ranger
ligthfoot halfling rogue
elf wizard
human cleric
bu partinin dışında oyundan keyif alamadım.bi sürü değişiklik yaptım.bard denedim druid denedim.wizard ı çıkarınca yerine gelenlerde büyü kıtı oldu.tavsiyeleriniz neler?aynı adamlar kasıyo(ayrıca ranger ı katmamın tek sebebi oyunun belli bir yerinde wilderness of the lore gerekli yoksa aasimar paladin yapacaktım)[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

sorcerer büyü kıtı ya çok az büyü öğreniyo.ilerleyen bölümlerde bir çok büyünün kombosu lazım.ben conjurer wizard la gidiyorum.sorcerer da böle birşey yok[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

half orc wizard........bi kere masaüstünde oynarken denemiştim gırgır olmuştu.bide az önce farkettim.oyun atmaya başladı.alla alla[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

sadece 1(bir) druidle gir
çok komedi oluyo
"kaç kişiydiler??"
"1!"
oyunda da komik buglar var zaten, sana hold falan atınca(ve etkili olunca) sana saldırmıyolar
neden?
oyunu planı karakteri durdurup diğerlerine dalmak...
ama diğerleri olmayınca büyünün bitimini bekliyolar:D
bu arada druid tam ortaya karışık bi class olduğundan tercihimdir, diğerlerine göre daha rahat[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Release:Insomnia..... cık, olmadı:(
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

6 kişilik bir party kurma ya 4 kişilik işini görür bir de ben oyunu bitirdim ve hiç thief kullanmadim bir

guardian die bi tip var ya ejderha onun oradaki zindanda zorlandım

cleric
rogue
barbar
sorc

yap da zaten çok power play ondan dolayi bg 2 oynasa yaf

bide 3 tane elf fighter koy scimitar + bow yanlarina 1 cleric 1 sorc 1 rogue koy

[Bu mesaj OneWayStreet tarafından 02 Ocak 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 6 kişilik parti kuruyodum.
4 karakter sürekli level atlıyo. 2 karakteri de sürekli import-export yapmak suretiyle 1. level tutuyodum. böylece partinin ortalama levelı düşüyo ve çok daha fazla xp geliyo :D

utanıyorum kendimden :-p
ayrıca swirfneblin monk roxz...
archer rulz ve de partideki herkes bişeyler fırlatıyodu. two handed throwing axe neyin. ne varsa artık. büyücüler falan da elf oluyo zaten ok atıyolar...

budur. farklı role play opsiyonları falan aramayın boşuna bence. hack'n slashın allahı işte. bir seferden fazla bitirmeye dayanıp hearth of fury modunda oynayabiliyosanız kafa kırmaya odaklanın...

bi de biri şu topiği bilgisayar oyunları bölümüne atsın lutfen...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
ÜĞstak atta odayı kısıp giridik.
Sosyal ağlarda paylaş

ooooooooooo icewinddale 2 hayatımın oyunu; adını görünce zıpladım
1- Bazı insanalar bu oyunu hiç beğenmedi neden?
2- İcewind gibi başka oyun varmı varsa söleiin yalnız morrowind ve baldurs gate dışında herkes baldurs gate dedi ama ben hiç beğenmedim o oyunu bikere icewindin ortamını hiç birinde bulamıorm
nese gelelim benim partye biraz kalsik ama olsun :) :
Human Paladin Of Helm
Shield Dwarf Fighter
Half-Orc Barbarian
Moon elf -wizard,wizard
Human aasimar- Cleric, Stormlord of Talos
Halflin- Rouge
Arkadaşlar oyunu bitirmedim 3 kere dragons eye geldim ve takıldım ama bu partyle hiçbir yerde hiçbir zorluk çekmedim sizinde çekmiyceğinize eminim...
Silah dağılımı olarak
Paladin-Greatsword veya Long/Bastard sword + shield
Dwarf- Great axe rulezz :)
Barbarian- Başta great swordu bu arkadaşa verin ve paladin düzgün bi kunuşma ile aldığınız Moonblade of Selune ve Tabard's shieldla(bu değişebilir) gitsin. ama kuldahara vardığınızda harika bir blacksmith var, tercihiniz burdan bir greatsword +4 alıp hem barbara hemde palada great s. kullandırmak olabilir ama bence barbarianı yaratırken evil seçin ve kuldahardaki manyak halberdı alın(özelliklerini şu an hatırlayamıorm ama yundaki en güçlü silahlardan biri)
wizard- bulucağınız crossbow+.. larla
cleric ve rouge da bulacağınız bow+... larla harika bir party oluşturur ama mutlaka savaşlarında combolarına menzilli silah koyun nede olsa freeze-time var :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Sosyal ağlarda paylaş

ben 4 kisilik bir Party yapmistim
2 Rogue
Tiefling Human male, female.
Sonra bir ranger
birde Wizard(da bu wizard tanri gibi birseydi. Dale Keeper saolsun wizard in yapamadigi buyu yoktu. Herif druidden tut cleric e kadar herkezin buyusunu yapiyordu.Ustunede Teleport buyusude vardi bende..Muthisti.)

Once onume gelene Greater Shout u attip.Rogue + Rangerlarla geleni geceni kesiyodum.Sonra baktim eger olucek gibi degil karsidakiler.Chain Lightning atip kalanlarida olduruyordum

En guzel ve nadide olan bolumu ise oyunu zaten her daim wizardla bitiyor olmam,
Adam onune gelen bir orduya once spider web atiyor
Ardindan druid un su yerden cikan kaziklarindan yapiyordu
Eger kafama eserse Meteor vs eger esmesse flame rain vs
eger onumde bir rakip varsa Flame strike.
eger onumde 10 tane rakip varsa(ama ciddi rakip) wail of Banshee.
bitti.
cok eglenmistim cok
Ole oyunun basinda bana boburlenen tum buyuculeri holdlayip evire cevire dovdugum gunler asla aklimdan cikmiycak

Bunun ustune o wizard ayrica pantere/kurta/ayiya ve bir sekil canavar donusebiliyordu.Muthisti muthis.
Herdaim birileriyle Multi oynayip bu karakteri onlarin ustune salmak istedim.
ama olmadi.. ne diyeyim, darisi NwN 2 ye[signature][hline]H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 adamlar hebele hubele dalardim. Ilk ba$larda zorlardi sonra ama normalin ustu bir lvl aldiginiz icin cok kuvvetli oluyorsunuz. Ancak oyunun sonunda dogru diger adamlarin eksikligini tekrar hissediyorsunuz.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

benim oynadigim grup:

1- Necromencer
2- conjurer yada illisyonist
3- paladin
4- thief8/12figter
5- priest (lathenderdi galiba)
6- Bard oynatmistim ama barddan memnun kalmadim druidde secilebilir

Taktik ise cok basitti onde paladin hebele yapiyor yaninda summonlar (undead olanlar asiri guclu) arkadan buyucu tayfam fireballdan flame strikea kadar saydiriyordum ehehh paladin alma sebebimse en guclu silahi kullanabilmesiydi
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim grup şöyle ve en son goblin leaderı öldüremedim hehe
human wizard(enchanter)
halfling rogue
half orc barbar
kalabalık bi gruba oranla daha hızlı level atlıyorlar ama daha goblin leaderda zorlandım
wizardın ezikliğinden sanırım
wizardın featler ve classı falan ne olursa aşmış olur tavsiyelere açığım
özellikle oyunu solo wizard bitirenler nasıl bi wizard yapıyor öyle hayret ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla tek basina mage olarak anca bol bol summonla bitirebilirsin son canavarlar feci resist cakiyorlar (yari dragon olan kardesler) yoksa oyle fireball falan hikaye ustune monk falanda alamazsin tek yok summon bol bol ozellikle undead summonlari ile rahatca bitirisin

tabi birde sphere taktigi var bir kapi sec bilmemne resistant sphere var onu conjure ettigin summonun ustune at arkadan gelen canavarlara ne varsa salla fireballdan cloudkille chainlighting ne varsa yalniz monklari kesemiyorsun bu taktikle devamli save atiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

acıkca diyorum baldurs gate ice wind planetscape vs. de uzerime tanımam multi yapabiliriz icewind 2 yi tek char ile bitirdim cleric idi sanırım baya oldu tempus rocks : )
+ ice wind 2 de cok sacma buglar var mesela black bilmemne monklarını orada exp veren bi book vardı 10k kadar exp veriodu yanlıs hatırlamıosam ondan doldurup 1231313 rahat max lvl olursunuz : ) baldustada bir suru sey vardı vs[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

İcewind 2 de undead summonlar cok abartılıydı bir mage bir clericle yaptıgınız bone lordlarla vs. rahar rahat önünüze cıkanı yok ede ede gidersiniz.Dragonlarda sommonlar oyalarken attıgınız olumcul buyuler zate yerle yeksan ediyor etrafı...[signature][hline] *Dünya bir gündür,o gün bugündür.*
Sosyal ağlarda paylaş

O degil asil bence Elementlere baya abanmislar
Hani su Paladin sword varya bir mezarda
gidip aliyorsunuz. Oyunun en iyi kilici
Orda bendeki cleric de editliydi.
Cleric bir chamber of Evil yapti.
o Sirada bende Mage le Elemental Legion summon ettim
ustune Cleric in buyusu bitince clericte bir summon etti.
O sirada Mage le bir mind lock attyim o kalkan tiplerin mage ine
gerisinide 8 tane elemental halletmisti
muthisti (okuzum biliyorum)
Ama diyorum o buyu bence cok guclu
birde oyunun svae edit inde Wind walk vs gordum. birde bir buyu var teleportation with out error vs die
bunlari tabiki sizin almamaniz gerekiyor ama save editorler ekleyince cok isinize yariyor
Ole cikan puzzle lari vs sak diip geciyosunuz.[signature][hline]H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...