Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Dresquin, 07 Ocak 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Fedo, kanka naber? Gidiyo muyuz rock pub'a? =P *! Kıskanır * Fedo nereye ben oraya! :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 07 Ocak 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 :) yOk Aga RoCK PuB'a deĞİl 300-500 mEKaNlAra AkaLIm :P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 aşkısı senle her daim gideriz biz oralara :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 peki uykusunda hiç şarkı söyleyen varmı? :D[signature][hline]Open your eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 eheheh sefkilimde sever öyle yerleri hem gittik bile :) Herkez 300 500 mü :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bende yataktan kalkmışım küçükken resim var abim çekmiş :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben surekli olarak konusuyorum ruyamda annem babam derdi dalga geciyolar sanirdim fakat ayni durum askerdede devam edince tabi bende inandim hatta soyleki ruyamda muhabbet ediyomusum.. soyle bi olay oldu pek sevmedigim bi ast subay vardi.. bi anda konusmaya baslamisim bi arkadas yanimdayken aynen soyle. vay i.ne ibrahim astsubaya bak yaa arkadas soruyo ne oldu ben cevap veriyorum yavsagi gormuyomusun olm bizim hatunlara asiliyo a.k. gibi kisa bi muhabbet gecmis bu en cok hatirladigimdi ast subayin kulagina kadar gitmisti :) evde ise o gun icinde ne ile cok ugrastiysam genelde onlar hakkinda konusuyomusum mesela bi aralar daoc cok oynuyodum uyurken incoming behind falan diyomusum sacma sacma isler hehe[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Afterdeep, 07 Ocak 2005 10:51 tarihinde demiş ki: galaksi taksi Alo galaksi taksi araba yok hanfendi araba yok oldu ben size tren göndericiim *!çat* o..puuuu aah ah ne severdim :P fedo topiklerini gölerine gözlerine sokucaz aşkısı falan diye konuşuyon :P[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Volfied, 07 Ocak 2005 11:41 tarihinde demiş ki: fedo topiklerini gölerine gözlerine sokucaz aşkısı falan diye konuşuyon :P said: Nartanesi, 29 Ağustos 2004 21:47 tarihinde demiş ki: Fedaykinin tarihi ikiye ayrılır: NÖ ve NS *NÖ:Nartanesinden önce *NS:Nartanesinden sonra :D[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 uyurken 3 lisan konuşurum basket maçı yapmışlığım vardır birde kavga da etmiştim , normalde etmem işte uykuda atıyos fazla enerjimisi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 abi sende acaip bi enerji birikimi var.:)[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sabah uyandıgımda ayak bilegim burkulmuş ve elimde 1-2 parmagın şişmiş halde oldugunu görünce öyle bir kanıya varmam güç olmadı :) yani 1 kere de deil 3-4 kere oldu bu olay[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sevmem ben rough sex[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben yanımdaki duvara yumruk veya tekme falan atıyorum sürekli tam böyle uykuya dalmak üzereyken rüyamda bişey oluyo refleks olarak duvara çarpıyo elim falan acıyo ama çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Benim lise arkadaşım ciddi yürüyor ve konuşuyor, dolaşıyor, su içiyor, sohbet ediyor. Bir gece hatta, bizde doğumgünüm için toplanmışız, gecenin 3ü olmuş, bu arkadaş da tam ortamıza minderin üzerinde devrilmiş uyuyor. Bir ara yine politik muhabbete sardı millet, biz de geyikleri kameraya alıyoruz eğlence olsun diye... Bu arkadaş zırt diye kalktı yattığı yerden, tartışmaya katıldı, sen haksızsın o şöyle haklı doğrusu budur diye. Sonra GÜm diye tekrar minderin üzerine düştü uykuya devam. Bunu gece boyunca üç kere daha tekrar etti. Biz uyukluyor sanıyoruz. Sabaha uyandı, "Oh ne deliksiz uyudum" diye, gece yapılan rezillikleri izleyelim diye kurduk kamerayı, izlerken o bölümler geldi... Adam şoka girdi 10 dk konuşamadı, "Abi ben hiç kalkmadım yemin ederim" diye. Biz de gezdiğini falan görmüştük de tartışmaya katılması bir ilkti :) Bir de yurtdışına yaz okuluna gitmiştik, yine bu arkadaş var. Yatakhanede kalkıp dolaşıyor, biz de uyuduğumuz için farketmiyoruz. Sonra olay çıktı, şikayetler falan, çocuğun teki ben burada yatamam diye tutturmuş, bizimkini gece beyaz pijamayla dolaşırken hayalet zannetmiş salak. Seslenince de duymuyor ya, aha demiş ruh bu :) Sonrasında yatakhane öğrenmişti, bazen sabahlıyorduk bu da geziniyordu öyle aramızda komikti :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 öh sizinki harbiciymiş ama arkadaşı bir komedi filminde oynatsanıza hem daha doğal olur oyunculuğu :) buarada uyur-tartışır'da ilginç bir durum tabi heh[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bizimki korku filmine daha yatkın :) Bir de sorun, adamı kontrol edemiyorsun, kafasına göre dolaşıyor. Seslenirsen duymuyor yani, biz bazen kollarından çekip ters yöne falan döndürüyorduk ya da fırfır çevirip bırakıyorduk. Tekrar gittiği yöne dönüp devam ediyordu. Bu güvercinlerde olduğu gibi bir yön bulma olayına sahip olduğuna karar vermiştik. Harbi anlatılmaz yaşanır, görmeniz lazım adamı dolaşırken.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ufakken (sanırım 7-8 ya$larında) uyurgezerligim varmı$..Bi kac defa apartman icinde yürüyü$e çıkmı$ım da babam kapı sesini duyup yakalamı$.Bi keresinde de alt kattaki kom$unun kapısını çalıp adamcagız kapıyı acınca ayaklarına i$emi$im =) Ama en son balkon kapısını zorlayıp annemler son anda beni yakalayınca careyi doktora falan götürmekte bulmu$lar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 banada eskiden cok olurdu şimdi pek olmuyo,hatırladığım en komik olaylar şöyle: kardeşimi yatağın ortasına oturmuş ellerinide olta tutuyomuş gibi ileri uzatmış şekilde gördüm gece yarısı,napıyosun dedim balık tutuyorum bak şimdi gelcek bi tane dedi :D . yine bi gün kardeşimle yanyana yatıyoruz,ben televizyon seyrediyorum oda uyuya kalmış,birden yatakta dogruldu bir dakika! dedi bağırarak ,bende döndüm bişe dicek diye bakarken,adam geri yatıp horuldamaya başladı,bende tabi koptum orda. buda alt sokaktan bi arkadaşın başına gelen olay insanlar şahit oldugu icin doğru bi olaydır,arkadaş gece yarısı üşüyerek uyanıyo,sonra gözlerini bi açıyo ara sokaktan ana caddeye alışveriş vs yaptıgımız marketin önünde boxer şortla duruyo,adam o halde evine kacıyo hemen,kapıyı felan calıyo annesi babası diyo oğlum bune hal diye :D . bi keresindede,yine kardeşim geceyarısı yatakta doğrulup bilmem ne isimli aktör şu şu filmlerde oynuyo aslında pek bi kabiliyeti yok ben hiç gülmüyorum felan vs diyip geri yattı,dumur vaziyette bakakaldım. kardeşimde beni evin içinde saklambaç oynarken yakalamış bi kere.bide evin dış kapısını tam acarken tutmuş beni. rüyada düşmek ise apayrı bi olay hakikaten cocukluk döneminde manyak bi histi düşmek düşmek yatakta hoplayıp uyanmak,bence ölümü hissettirmemek için beyin uyandırıyo yani ölüm nası bişe göstertmiyo. Asıl bunlardan daha kötü bir olay vardır,oda uyanıpda kalkamamaktır,başıma 3 kere geldi aklımı yitiriyordum,etrafı görebiliyorum ama ne konuşabiliyorum ende hareket edebiliyorum,diyorum içimden su elimi agzıma götürüp bi ısırsam canım acısa uyancam ama elim hareket etmiyo,annem balkona gidiyo yanımdan gecio anne anne diyorum ses cıkmıyo agzımdan,iğrenç ötesi bi olaydır aman allah bidaha yaşatmasın kalp krizi geciririm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 genellikle çok yorgun yatıığımda uyandığım zaman kaslarım çok gergin oluyor birkeresinde bacağımı hareket ettirmeye çalıştım ve inanılmaz bir acıyla bağırmıştım.gözümden yaş gelmişti sabah sabah.bizimkiler bi panik odaya daldı ve ben bacağım tutar pozisyonda yerde yatıyodum.çok fenaydı. bide uykum ağırlaştı son br kaç senedir.özellikle üniversiteye başladıktan sonra yoğunluktan zannedersem.eskiden olsa kapı gıcırtısına uyanırdım artık cep telefonu satt fln yalan yani tınmıyorum bile. ve doğal olarakta beni kaldırmak anneme işkence oluyor sabahları.bazen ee yeter diyip gittiğini benimde derse geç kaldığımı bilirim yani.geçen seneydi sabah 7 dekalkıcamalarmı akşamdan kurdum ve yattığım saatte 3-4 civarıydı.maket yapıyordum.sabah kendiliğimden uyandım hızlı bir şekilde yatakta doğruldum ve alarm çaldı.afalladım ama çok baygın bi durumdaydım.ayağa kalktım.banyoya gitim babam tıraş oluyordu.bana çok garip baktığını hatırlıyorum sadece. elimi yüzümü yıkamışım. sonra annem gelmiş suratına ne olduğunu sormuş bende ne var deyip aynaya bakmışım ve kırmızı kırmızı benekler.o an başım dönmüş herhalde yere çökmüşüm.babam girmiş koluma ve beni tekrrar yatırmışlar.sonra uyandığımda hiçbirşey hatırlamıyordum.esas ilginç olan suratımda hiçbirşey yoktu kalktığımda ve bu şeyler nedirki 1 saatte geçmiş. herhalde maket yaparken bally.i fzl kaçırdık:P[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben orta okul zamanlarında gece öğretmenle konusurmusum soru fln cözermişim babam öyle diyor :) kardeşimde o da orta okul yıllarında tv nin karsısında uyuup kalmıstı sonra kendi kendine kalktı ve odadaki koltuğun kolluğuna işedi bi güzel :) bir keresinde de yorganını alıp yukarı kattan aşağıya atıyordu :) [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 07 Ocak 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kardeşim konuşuyor ama uyandırmak için çalışırken ne dersem taam diyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 dün gece bu topici saat 2,20'de kardeşim konuşunca açmıştım.al işte yine bişeeler dedi.bağırdı fln.wala otomatiğe bağladı yaa.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 her uyuduğumda yaklaşık bir 30 dakika sonra irkilip uyanırım , sonra tekrar uyurum. her uykumda olur ama öyle bir yerlerden düşmeme gerek de olmuyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i cry after giving head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu tip şeyler konuşma,yürüme irkilme gibi vs. hep yorgunluktan oluyor diye biliyorum[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar