Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya benim Siemens Sx1 cep tel ime caribe diye bi virus bulasti..bunu temizlemenin bu yolu var mi?Servise gotursem buyuk ihtimalle format aticaklar..kendim format atabilr mym bi yolu war mi/[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 syymbian destekleyen telefonsa systemtools diye bi program sayesinde mmc ile system memory'e format atılabiliyor....[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hmm caribe yi mmc ye kurmstm ama mmc den kaldir dedi mkaldirildi dedi. ama tabiki her acilista gelio.. mmc ye format atmak gerekir mi acaba[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sana önerim her ikisinede at .[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bi de systemtools diye bi suru prog flm cikabilio..elinde tam linki varsa ii olur.. google bi suru prog cikti yalan yannis seyler kullanmiyalim[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hehe bnm tele de girmişti; şöle buyrun verdiğim linkte hiçbir yamukluk yoktur bana da cabir(caribe) virüsü girmişti bunu indirdim ve hâla telefonumda durur biraz aç bir insanımdır her bluetooth mesajını alma gibi bi huyum vardır :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn [Bu mesaj antakyali tarafından 04 Ocak 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: antakyali, 04 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki: hehe bnm tele de girmişti; şöle buyrun verdiğim linkte hiçbir yamukluk yoktur bana da cabir(caribe) virüsü girmişti bunu indirdim ve hâla telefonumda durur biraz aç bir insanımdır her bluetooth mesajını alma gibi bi huyum vardır :) aynen, okul kantininde yaptığım bir açlığın sonunda caribe virusuyle tanıstım. fexplorer programıyla, programın bulundugu klasoru sildim, kurtuldum. işin garibi bu virus, telefonumun acılmamasını saglamaya calısıodu, ama ben bişiler yapıp yine acılmasını saglıyordum. birşey olmadı yani ;)[signature][hline]Juàn Carlos Chavez | a.k.a JC Chavez Cove Ordusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hehe namussuz çok pis de şarj yiyo :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hehe caribeyi benim ark yaptı hatta ben bile bile açtım onu nokia 7610 telim bu şeye uzun basınca solda bi kutucuk çıkıoya menü tuşuna işte o kutucuklarda caribe var onu kapatınca kapatıo bluetoothu kullamayı millete flood atmayı..ama ben seviom sinemada fln aç zevkli oluo nihaha yaşasın kötülük :p[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu ne ya.. dert böyle bi telefon almak be.. biligsayar yetmez gibi telefonla da mı uğraşılır kardeşim.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hehe olmasına öle ama bilgisayar gibi tel kardeşim, tabi sen sadece konuşmak için alırsın ben özelliklerini kullanmak için o değişir...[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Allah dan telefon takoz da bir şey olmuyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya off banada geldi bugün telefonda her açılışta uyarı veriyordu off ne kadar format off ya bi bu eksikti[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: FRP_Master, 04 Ocak 2005 21:10 tarihinde demiş ki: hehe caribeyi benim ark yaptı hatta ben bile bile açtım onu nokia 7610 telim bu şeye uzun basınca solda bi kutucuk çıkıoya menü tuşuna işte o kutucuklarda caribe var onu kapatınca kapatıo bluetoothu kullamayı millete flood atmayı..ama ben seviom sinemada fln aç zevkli oluo nihaha yaşasın kötülük :p tipe bak ya[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bulutut ile bulaşıyo tutu olanlar dikkat etsin.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya format fln ne kadardır bilen yokmu? insanların işi yokmu uğraştığı işlere bak allahın ezikleri..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eüh bea kardeşim... ne o telefon virüsü... norton amca ne diyo bu duruma?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Kenderleme kardeşimin fi tarihinde yazdığı bir şiir ile cevaplamak istiyorum bu topici C sürücüme birşeyler olmuş E bir bakmak gerek Ram'im mi çok az acaba Eğer virüs varsa da Norton amcam temizler[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 valla yeditepeye gelin kantinlere girer girmez eger bluetooth açıksa anında en az 10ki$iden gelio bu virüs. ama karde$im sizde tanımadıgınız birinden dosya niye alırsınz? hadi aldınız diyelim eh bunun bi yükleme programı oldugunu görünce niye "Uygulama güvenilir degil.Yine de yüklensin mi" uyarısına evet dersiniz ki. ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: FRP_Master, 04 Ocak 2005 21:10 tarihinde demiş ki: hehe caribeyi benim ark yaptı hatta ben bile bile açtım onu nokia 7610 telim bu şeye uzun basınca solda bi kutucuk çıkıoya menü tuşuna işte o kutucuklarda caribe var onu kapatınca kapatıo bluetoothu kullamayı millete flood atmayı..ama ben seviom sinemada fln aç zevkli oluo nihaha yaşasın kötülük :p cok buyuk birsey masallah masamdan kalktim ayakta alkisliyorum sen ve uber d00d kankani . ayrica ya bilmiyorsun hayatinda hic yuklenmemis telefonuna yani yaziyorsun yada gene yaziyorsun cunku caribeyi menu tusuna basili tutup clear diyip kapatmaya kalktiginda kapanmiyor .[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya formatın fiyatını bilen yokmu veya bu virüs format dışında bişeyle yokedilebilinirmi?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: antakyali, 04 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki: hehe bnm tele de girmişti; şöle buyrun verdiğim linkte hiçbir yamukluk yoktur bana da cabir(caribe) virüsü girmişti bunu indirdim ve hâla telefonumda durur biraz aç bir insanımdır her bluetooth mesajını alma gibi bi huyum vardır :) e var işte abi okuyun[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: uncla, 04 Ocak 2005 22:31 tarihinde demiş ki: ya formatın fiyatını bilen yokmu veya bu virüs format dışında bişeyle yokedilebilinirmi? Format atmak bedava tel in ana ekranina gon *#7370# yaz guvenlik kodunu gir ve formatla. Ama gerek yok tel ini usb den bagla mesela bende tel in icine gezmek icin siemens in verdigi ayni my Computer gibi calisan bi explorer var.. onla gerekli dosyalari sildim http://forum.mobildunya.com/viewtopic.php?topic=2393&forum=21 burda adi gecen dosyalari sil hallolur... bu dalga 15 sn de bi b.tut dan etrafi tarayip gondercem die kastigi icin olsa gerek 4-5 saatte fsarji bitiyo.. Aslinda yine o caribeyi almak lazim kurmayiz ama kil oldugumuz ksiilere gondeririz..[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar