Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caribe Virusu

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

hehe bnm tele de girmişti;
şöle buyrun
verdiğim linkte hiçbir yamukluk yoktur bana da cabir(caribe) virüsü girmişti bunu indirdim ve hâla telefonumda durur biraz aç bir insanımdır her bluetooth mesajını alma gibi bi huyum vardır :)[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
Msn

[Bu mesaj antakyali tarafından 04 Ocak 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
antakyali, 04 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
şöle buyrun
verdiğim linkte hiçbir yamukluk yoktur bana da cabir(caribe) virüsü girmişti bunu indirdim ve hâla telefonumda durur biraz aç bir insanımdır her bluetooth mesajını alma gibi bi huyum vardır :)

aynen, okul kantininde yaptığım bir açlığın sonunda caribe virusuyle tanıstım. fexplorer programıyla, programın bulundugu klasoru sildim, kurtuldum. işin garibi bu virus, telefonumun acılmamasını saglamaya calısıodu, ama ben bişiler yapıp yine acılmasını saglıyordum. birşey olmadı yani ;)[signature][hline]Juàn Carlos Chavez | a.k.a JC Chavez
Cove Ordusu
Sosyal ağlarda paylaş

hehe caribeyi benim ark yaptı hatta ben bile bile açtım onu nokia 7610 telim bu şeye uzun basınca solda bi kutucuk çıkıoya menü tuşuna işte o kutucuklarda caribe var onu kapatınca kapatıo bluetoothu kullamayı millete flood atmayı..ama ben seviom sinemada fln aç zevkli oluo nihaha yaşasın kötülük :p[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor...
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 04 Ocak 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
hehe caribeyi benim ark yaptı hatta ben bile bile açtım onu nokia 7610 telim bu şeye uzun basınca solda bi kutucuk çıkıoya menü tuşuna işte o kutucuklarda caribe var onu kapatınca kapatıo bluetoothu kullamayı millete flood atmayı..ama ben seviom sinemada fln aç zevkli oluo nihaha yaşasın kötülük :p

tipe bak ya[signature][hline]R+
Sosyal ağlarda paylaş

bulutut ile bulaşıyo tutu olanlar dikkat etsin.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...
Sosyal ağlarda paylaş

Kenderleme kardeşimin fi tarihinde yazdığı bir şiir ile cevaplamak istiyorum bu topici

C sürücüme birşeyler olmuş
E bir bakmak gerek
Ram'im mi çok az acaba
Eğer virüs varsa da
Norton amcam temizler[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

valla yeditepeye gelin
kantinlere girer girmez eger bluetooth açıksa anında en az 10ki$iden gelio bu virüs.
ama karde$im sizde tanımadıgınız birinden dosya niye alırsınz?
hadi aldınız diyelim eh bunun bi yükleme programı oldugunu görünce niye "Uygulama güvenilir degil.Yine de yüklensin mi" uyarısına evet dersiniz ki.
ahh ahh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 04 Ocak 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
hehe caribeyi benim ark yaptı hatta ben bile bile açtım onu nokia 7610 telim bu şeye uzun basınca solda bi kutucuk çıkıoya menü tuşuna işte o kutucuklarda caribe var onu kapatınca kapatıo bluetoothu kullamayı millete flood atmayı..ama ben seviom sinemada fln aç zevkli oluo nihaha yaşasın kötülük :p

cok buyuk birsey masallah masamdan kalktim ayakta alkisliyorum sen ve uber d00d kankani . ayrica ya bilmiyorsun hayatinda hic yuklenmemis telefonuna yani yaziyorsun yada gene yaziyorsun cunku caribeyi menu tusuna basili tutup clear diyip kapatmaya kalktiginda kapanmiyor .[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
antakyali, 04 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
şöle buyrun
verdiğim linkte hiçbir yamukluk yoktur bana da cabir(caribe) virüsü girmişti bunu indirdim ve hâla telefonumda durur biraz aç bir insanımdır her bluetooth mesajını alma gibi bi huyum vardır :)

e var işte abi okuyun[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 04 Ocak 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
ya formatın fiyatını bilen yokmu veya bu virüs format dışında bişeyle yokedilebilinirmi?

Format atmak bedava tel in ana ekranina gon *#7370# yaz guvenlik kodunu gir ve formatla.
Ama gerek yok tel ini usb den bagla mesela bende tel in icine gezmek icin siemens in verdigi ayni my Computer gibi calisan bi explorer var.. onla gerekli dosyalari sildim

http://forum.mobildunya.com/viewtopic.php?topic=2393&forum=21

burda adi gecen dosyalari sil hallolur...

bu dalga 15 sn de bi b.tut dan etrafi tarayip gondercem die kastigi icin olsa gerek 4-5 saatte fsarji bitiyo.. Aslinda yine o caribeyi almak lazim kurmayiz ama kil oldugumuz ksiilere gondeririz..[signature][hline]Su olsam , Ates olsam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...