Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 layer 99 yapmayi dene[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bi flag ayarlıcaktık ama hatırlamıyorm bi ara yazcam onu sana oke ?[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: gmarthur, 03 June 2003 11:24 tarihinde demiş ki: bi flag ayarlıcaktık ama hatırlamıyorm bi ara yazcam onu sana oke ?[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur oke .. saolasin Hic bir yetkili falan bilmiyor mu yazcagimiz flagi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Arkada$lar man e tspeech spk_speech olarak ayarladim fakat playerlarda olmuyo sadece .add c_man diyorum kontrol ediyorum kufur yaziyorum cali$iyo ama her hangi bir playerlarda calismiyor id lerinin c_man olmasina ragmen nedeni nedir..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ups! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=29205[hline]ASDASDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar