Jester Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 http://www.ahiretetransfer.8m.com/ hahahaha dolandırıcılığın böylesi :D[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben katılıyorum abi orada çulsuzmu gezeyim.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 mükemmel muhauhauh :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ahaha :D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Al bide burdan yak töbeeee diyoruz kapatıyoruz siteyi :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 lol ya, sapitmis millet.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 akşam akşam süper yarildim varmi acaba bunlara para kaptiran salaklar ?! :D said: 3) Paramız değer kaybederse n'olacak? Paranızın değer kaybetmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ahirette bütün alacaklar o anki kurlarından hesaplanıyor. e çok buna yarildim[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Size cennete gitme ya da buna benzer hiçbir garanti vermiyoruz.[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ahiretten buraya alacağınızı tahsil etmek söz konusu değil. Unutmayın ki ahiret yolu tek yönlü ve mecburi gidiştir. Bu sebepten online bağlantı da kuramamaktayız. hahah tüh öbür tarafla online bağlantı kurulamıyormus[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ADamlar açıkca bağış yapın sevap kazanın. Paranız maddi değil manevi olsun demiş. Çok akıllıca :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 guestbook'a bakan var mi? akilli haxx0run biri siteyi heklemeye calismis, ama sadece guestbook'u hekleyebilmis. :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hacklemek ? mal herif sadece guestbook a html ve java script kodu girmiş. allahım deli oluyorum. umarım ahirette bu malların hepsini bana verirler. para pul istemiyorum bunları versinler yeter. çok pis rahatlarım şerefsizim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 dalga geciyorum zaten, yaptigi sey lamerliktan oteye gitmiyor, ne hacklemesi.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yaw yok sana bişi demedim zaten ama yinede o adamı versinler abi bana. sinirliyim zaten eve canım sıkkın geldim aha dedim eğlenceli bişeyler. okuyayım fln derken zınk diye çıktı karşıma. delirdim resmen. kabus oldu .. heh bunu yazmaya geliodum baktım sen yazmışın devamını getirdim .. * ohh bee içimi döktüm resmen. ama verseler yinede döverim. bu sefer zevkine! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Xuahaha!!! Gerçek mi bu? Geyik bi site deil di mi?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Kendi ahiretimizi sizin için tehlikeye atıyoruz. Sağolun varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 allah rızanızı(belanızı) versin.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 KENDİ AHİRETİMİZİ SİZİN İÇİN TEHLİKEYE ATIYORUZ Adamların sloganına bak yaw :D:D:D:D[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bi aralarda Cübbeli Ahmet Hoca vardı. Adam Cennetten arsa satıyodu. Hatta işi abartıp promosyonla sattığı arsaların yanında Huri vermeye başlamıştı. :lol: Edik: Acaba bu tür sitelerin oluşmaya başlaması neye işaret :-?[signature][hline]Bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Adamlar kötü birşey dememiş aslında yani fazla paranızı bize verin sevap kazanın demişler :) Siz verin biz afiyetle yiyelim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 -Paranızın değer kaybetmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ahirette bütün alacaklar o anki kurlarından hesaplanıyor. -Bu paralarla elimizden geldiği kadar ihtiyacı olan kişilere yardım edeceğiz. Bu kadar günahı sırtlamışken kendimiz için de bir miktar ayırtacağız. tam komedi[signature][hline]Tüm hatalarından ders alsan da,hayat yeni hatalardan ders alınarak öğrenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kafası çalışıyo adamların[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Faydali bir hizmet...[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bu site geyik değil mi yahu? Çok ciddiye almış herkes[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 2 sorum olacak 1- bu siteyi yapanlar cidden para kazanmayı düşünüyor muydu yoksa tamamen geyik miydi? 2- buraya hiç para gönderen olmuş mudur?[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar