kalima Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yok böyle bişey arkadaşlar. Bu başlığı açmak ihtiyacı hissettim çünkü forumun 10 konusundan 3 ü nasıl account alırım 4 ü kim kimi keser 3 ü de asıl oyunla ilgili bilgi vs. Daha önceki oyunlarda da tecrüben diyorki şu anda low lvl olarak YADA lvl 60 olarak yaptığınız pvp / duel /solo bişi ifade etmez, serverlar 60 ağırlıklı olduğu zaman ve PvP sistemi geldiği zaman yapılacak savaşlar belirleyicidir Mage kimseyi öldüremiyo warrior bilmeyen hariç adam alamıyo felan gibi yorumlar anlamsız bence. Kalabalık bi savaşta kimse warriora saldırmaz kolay kolay. Healer nuker elemanlar önceliklidir. Bu karakterlere assist train yapılır. Yada caster ağırllıklı bi ortamsa area büyüler ortamı hallaç pamuğu gibi atar. Ben yaptığınız pvp'leri yazmayın demiyorum . Aksine yazın. Ben grounding totemle ilgili eksik bilgilerimi böyle bir konuda tamamladım. Ben havada karada priest yerim , kırmızı pelerini olmayan her paladini silerim gibi postlardan bahsediyorum[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Kalima..........Tauren Shaman Hor The Forde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yazdıklarında tamami ile haklısın, ve işin içinde blizzard olduğu için şunu unutmamak lazim. Blizzardin yaptiği tüm oyunlarda çok kötü sayılan bi unite/class süper kuvvetli yada çok kuvvetli sanilan bişey kolayca counter edilebiliyor oluyor. Mesela örnek, us beta'da herkez warrior kuvvetsiz solo yapamiyoruz falan fistik derken indalamar bi video çekti yaptı direk warrior'a nerf geldi :) Aynı şeyleri warcraft 3'de binlerce unite için konuşabilirz. Herkez lvl60 olup oyunu su gibi içmediği sürece classlar hakkında kesin bir şey söylememek lazim. Gene blizzardin her oyununda olduğu gibi wow da da saçma sapan bir kaç skill var ve imba. Warcraft : slow, WoW: fear pek bi farkı yok. ama benim çok merak ettiğim bişey var, bu topic ile yazdığın ne alaka hiç bi fikir yürütemiyorum açıklarsan sevinirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu indalamarın videosunun hani sonra nerf gelen link falan varmıdır bir bakalım?[signature][hline]Actions are louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 evet link isteriz bide biliyosaniz adam gibi bi mage pvp movie si lazim yada daha iyisi bi tane sticky post olsun movieler icin :)[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 şu anda linkler down durumda indalamarin beta videolari olduğu için koymazlar artik zaten bende silmiştim olsa host lardik bi yere topic e gelince %100 katılıyorum.Herkes uber char açma peşinde ama grup savaşlari ve pvp çok çok farklı bunu kimse anlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 valla indalamarin videosunun linkini hatirlamiyorum ama kısaca olay şu, adam gruplarin item/xp için takildiği en sağlam yerlerden birini tek başına KAZIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 level 56-58 mobların olduğu bir holda giriyor arkadaş. 3 dakikada içerde ne var ne yoksa biçip çıkıyor. ama biçiş o biçiş, çok gaz bir video. sitesinden indirilmiyor torrent bulmanız lazım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bence oynarken pvp sıstemıne gore degılde nasıl olmak ıstıyorsan oyle baslaman tercıhımdır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 indalamar deneyin bakayim oluyormu[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 link çalisiyor saolasin, bende yarim saattir google cebellesiyordum video yu ariyordum . acaip merak ettimde, netice nerf yetirden bi video yu kim merak etmez ki [Bu mesaj _hione_ tarafından 07 Ocak 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yaa 2 sn. sonra takılıyor video :([signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 efet yaa aynen ölee , mümkünse eger sen upload ettiysen bi daha upload eder misini . link çalisiyor ama video basinda takiliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 neyle izliyosunuz? bende realplayerla calistirinca takiliyor media playerda duzgun.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 makinada ne varsa denedim mediaplayer,bsplayer,winamp ... ama hepsinde takiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bunu deneyin bakalim.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. [Bu mesaj AssassiN tarafından 07 Ocak 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 buda ayni yerde kaliyor yaaa....neden acaba yaa pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Walla bendede aynı adam yazıyı yazıyor sonra orda kalıyor...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 wc3 de slow'un attack speed penaltysi azalmadan, frenzyninde attack speed boost'u azalmadan blizzardi sevmiycem bundan sonra[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 video yu tam olarak izledim ve oha oldum adam fix 1500 vuruyor izleyemeynler muhtemelen codec ten izleyemiyor gordian knot codec pack de sorunsuz izlenebilir http://mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge/gordianknot/Gordian.Knot.Codec.Pack.1.6.Setup.exe[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 upload eden arkadasada , codec problemini cözen arkadasada tesekkür ederim böle bi video yu kacirmak istemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Aynen bide adamın orada kullandığı skill sanırım vurdukça bişey gain ediyor sonrada o sayede 1500+ vuruyor.Tamamen kaldırdılar galiba bu skili değilmi birde yüzde yüz crit vurmaya yarıyor galiba ama atack dmg. a kaç ekliyorki adam o kadar hayvani dmg. verebiliyor merak ettim.[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 abi videoyu izledim ve oha fln oldum desem yeridir o ne öyle ya insta kill cekiyo lol eski versiyon fln heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 evet eski patchlerden kalma...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 eheh madem hoşunuza gitti bi de spawnik diye bi elemanin druid pvp videosu vardi. nicki yanliş hatirliyo olabilirim belki izleyen olmuştur entengle ile nasi warrior maymun edilir adlı video. O da ayrı bi nerf senaryosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 İndalamar interview diye bir başlık vardı orda o videodan bahsediyordu . Warriorlar karakterimiz neden güçsüz diye soruyorsanız işte cevabı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar