Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Best killer toon with uber talnet template

kalima

Öne çıkan mesajlar

Yok böyle bişey arkadaşlar. Bu başlığı açmak ihtiyacı hissettim çünkü forumun 10 konusundan 3 ü nasıl account alırım 4 ü kim kimi keser 3 ü de asıl oyunla ilgili bilgi vs.

Daha önceki oyunlarda da tecrüben diyorki şu anda low lvl olarak YADA lvl 60 olarak yaptığınız pvp / duel /solo bişi ifade etmez, serverlar 60 ağırlıklı olduğu zaman ve PvP sistemi geldiği zaman yapılacak savaşlar belirleyicidir

Mage kimseyi öldüremiyo warrior bilmeyen hariç adam alamıyo felan gibi yorumlar anlamsız bence. Kalabalık bi savaşta kimse warriora saldırmaz kolay kolay. Healer nuker elemanlar önceliklidir. Bu karakterlere assist train yapılır. Yada caster ağırllıklı bi ortamsa area büyüler ortamı hallaç pamuğu gibi atar.

Ben yaptığınız pvp'leri yazmayın demiyorum . Aksine yazın. Ben grounding totemle ilgili eksik bilgilerimi böyle bir konuda tamamladım. Ben havada karada priest yerim , kırmızı pelerini olmayan her paladini silerim gibi postlardan bahsediyorum[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Kalima..........Tauren Shaman
Hor The Forde!
Sosyal ağlarda paylaş

yazdıklarında tamami ile haklısın, ve işin içinde blizzard olduğu için şunu unutmamak lazim. Blizzardin yaptiği tüm oyunlarda çok kötü sayılan bi unite/class süper kuvvetli yada çok kuvvetli sanilan bişey kolayca counter edilebiliyor oluyor. Mesela örnek, us beta'da herkez warrior kuvvetsiz solo yapamiyoruz falan fistik derken indalamar bi video çekti yaptı direk warrior'a nerf geldi :) Aynı şeyleri warcraft 3'de binlerce unite için konuşabilirz. Herkez lvl60 olup oyunu su gibi içmediği sürece classlar hakkında kesin bir şey söylememek lazim. Gene blizzardin her oyununda olduğu gibi wow da da saçma sapan bir kaç skill var ve imba. Warcraft : slow, WoW: fear pek bi farkı yok. ama benim çok merak ettiğim bişey var, bu topic ile yazdığın ne alaka hiç bi fikir yürütemiyorum açıklarsan sevinirim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

level 56-58 mobların olduğu bir holda giriyor arkadaş. 3 dakikada içerde ne var ne yoksa biçip çıkıyor. ama biçiş o biçiş, çok gaz bir video. sitesinden indirilmiyor torrent bulmanız lazım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

video yu tam olarak izledim ve oha oldum adam fix 1500 vuruyor izleyemeynler muhtemelen codec ten izleyemiyor
gordian knot codec pack de sorunsuz izlenebilir

http://mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge/gordianknot/Gordian.Knot.Codec.Pack.1.6.Setup.exe[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin.
Sizler druid değilsiniz
sizler imba shamanda da degilsiniz
sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen bide adamın orada kullandığı skill sanırım vurdukça bişey gain ediyor sonrada o sayede 1500+ vuruyor.Tamamen kaldırdılar galiba bu skili değilmi birde yüzde yüz crit vurmaya yarıyor galiba ama atack dmg. a kaç ekliyorki adam o kadar hayvani dmg. verebiliyor merak ettim.[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...