-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 björk'ün son albümünün ne zaman Türkiye piyasasına süreleceği konusunda bi fikri olan var mı?
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 kopyası çoktan sürülmüştürde orijinali biraz zaman alır[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ya björk aşkına bana albümünü indirebileceğim bi site söleyin nooooluuur???
Jester Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bir siteden değil ama dc++, emule ve soulseek gibi p2p programlarını kullanarak çekebilirsin[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
duende Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben hiç dinlemedim ama merak ediyorum full albums gibi bişi nerde vardır?? kadının sadece olimpiyatlardaki performansını dinledim sesi cidden cok iyi[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Çok ısınmışlar şu an bakıcaklar en kısa sürede. Komik geliyor ya şu fan lafı. Bu arada ben bir metal albümü almıştım, hatırlayamıyorum grubu, Uzelli'den aldım işte, taktım kasedi Björk çıktı ya. O gün bu gündür nefret ederim bu hatundan =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
duende Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 lol[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 wala plak şirketiyle ilgil bir sorun var diye biliyordum yurtdışı dağıtımlarında. o nedenle bende aresten tek tek indirdim şarkıları 56k ile.azme bak...[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 www.pexu.com da medulla albümünü dinleyebilirsiniz![signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 çok saolum yaa!şimdilik internetten filan indirdiklerimle idare ederim ama ummarım albüm çıkar da orjinal orjinal dinlerim:P!
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 torrentde full album oluyor.[signature][hline]...
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hic sevmem su bjork'u sesi falan guzel olabılırde sarkıları ve tarzından ıgrenıyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 zevkime saygı gösterdiin için teşekkürler!!!
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kadıköy'de çıkmıştır çoktan, Win XP official olarak çıkmadan önce Kadıköy'de vardı mesela =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 iide ben malesef istanbulda oturmuyorum neese buralardan bulmaya çalışırım artık???
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hmm seni tabiki dikkate alırız. Bide sanırım ben gördüm son albümü orda burda bir göz gezdir istiyorsan istabbulda oturuyorsan. Edit: ikinci sayfayı kaçırmışım artık allah kerim bulursun [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 07 Ocak 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bjork hakkaten muthiştir yaa.kendini asmıs bi muzisyen bence (bayan vokal demek ayıp olur simdi) .bi benzeri daha yok[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!!
mdma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 guzel hos ama bir parça dinlesem sonunda sıkılıyorum ve kulağım çınlamaya başlıyor ikincide ise yavaş yavaş uyku getiriyor açıkçası gelemiyorum okadarına[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Aynen alatariel bu arada elbette saygılıyız herkesın dusuncesıne zevkıne fakat kendı sahsı dusuncemı solemıstım orda.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar