jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 hasssss .. ciddimisiniz? olm şaka yapmayın 42 yaşındayım gören bana orangutan muamelesi yapıyor. işin ilginci saçım azaldıkça vucüt tyüleniyor. bende yaz sonu gideyim diyordum :( temsili resmim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 her sabah 1 kere ateş çemberinden atlayın evden çıkmadan. http://4.bp.blogspot.com/-lZJfP2qBw9E/TnilIKQ6naI/AAAAAAAAA9k/Yzi17lggU5U/s1600/ManFlamingHoops.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 NolaxThensbane said: ayı gibi kıllı olanlar gene kıllı mı kalacak anlamadım ben şimdi Alex için konusuyorum yok ayı gibi kıllı olanlar daha şanslı aslında. Ya bu lazer okadar boktan birşey ki anlatamam ak. Kalın kıllarda daha iyi etki yapiyormuş eger ince ise bir boka yaramıyor aksine arttırabiliyor benim gibi. (bu konuştugum tamamen alex. için) ama ben sadece zararını gördüm alex.'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 liberal said: başka ne kullanırsınız bilmiyorum da alex kullandırtmayın. lazere vucud farklı yerlerde farklı tepkiler veriyor. boyun altı için gittim ben 12.ci seanstan sonra bıraktım. hiçbir işe yaradığı yok ve alex'ın kıl kökü öldürdüğüne dahil de klinik bi kanıt falan yok. sen gidince 6 seansta farkı görürsünüz 8-9 seansta bitiririz falan diyorlar ki külliyen yalan. gitmeyi bırak direkt. iğneli epilasyon klinik olarak kanıtlanmış ve tüy kökünü kurutan tek çözüm (Kaynak: US care) ki o da nerede, kimin tarafından, hangi aletle yapıldığına göre değişiyor. Kıl arttırmaktan ve para bayılmaktan başka birşey değil. Zaten en başkta 6-16-36 seaansta bitiririz diye sallarken sonra "ya bitmesi lazım" "farkı görüyorsunuzdur incelme var, geç çıkma var" "devam etmemiz lazım" "kişiye göre değişiyor" diye sallıyorlar. tl;dr alexandrate falan kullanmayın. para tuzağı. iğneli epilasyon= acıdan ölüm diye duymuştum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 copry said: Masticore said: Kıl kadar nefret ettiğim birşey yok. Hikayem bundan 1 sene önce başlıyor. Arkadaşımın gittiği bir yer varmış bakırköy'de ve bir arkadaşı daha gitmiş . 3 seans bile etki etti dediler. Dedim iyimidir bu klinik ? Sahibi olan doktor sabahları Seda Sayan'a cıkıyor fln. dedi asdasfg. İyi dedik gittik tabi doktorun baktıgı fln. yok .İçeride ki genç kızlarımızdan biriyle konuştuk. Esmersiniz ve ten renginiz çok açık, lazer iyi görür dedi ve tüyünüz çok yok 6 seans da bitiririz dedi. Tamam dedik inandık. Şuanda 5 seans oldu. (Bu arada lazer tipi alexandrite) Sırtımda %10 varken şuan %30 fln vardır, ensemi aldırmak aklımdan geçmiyordu -alalım daha temiz durur dedi. Ensem wolverine gibi yaptı (en cok canmı yakan ve kızaran yerde orasıydı). Şimdi gidip Rage cıkıcam sahibine. Kadınlarkulübüne fake açmaya üşendim şimdi... Size sorayım belki gaziler vardır aranızda benim gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Kime sorsam bitirdi ya da azaldı diyor. Bende azalmak şurada dursun daha beter arttı. Harcanan parayamı yanayım,giden zamanamı yoksa çekilen acıyamı :S diot lazer kullanan bi yere git erkeklerde biraz daha zor zaten tüylerin azalması diye biliyorum . Diot lazer ya da Soprano yapan bi yere git. Hem canın yanmaz hem tahriş olmuyor hem de tüyler azalıyor. Soğuk jel üzerine ütüleme yapıyorlar. Alex içlerinde en etkilisi aslında. Alex yaptıran bütün kız arkadaşlarım bebek gibi dolaşıyor. Uygulama hatası olabilir. Tüyler de incelme bile yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Sevgili OP memlete nice ayı sever dişi var. Daha fazla acı çekme sende git seni sevecek bi hatun bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 kızlarda daha etjili tabi sakal gibi kıl çıkmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 yazın güneş ışınlarından da koruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Patice said: copry said: Masticore said: Kıl kadar nefret ettiğim birşey yok. Hikayem bundan 1 sene önce başlıyor. Arkadaşımın gittiği bir yer varmış bakırköy'de ve bir arkadaşı daha gitmiş . 3 seans bile etki etti dediler. Dedim iyimidir bu klinik ? Sahibi olan doktor sabahları Seda Sayan'a cıkıyor fln. dedi asdasfg. İyi dedik gittik tabi doktorun baktıgı fln. yok .İçeride ki genç kızlarımızdan biriyle konuştuk. Esmersiniz ve ten renginiz çok açık, lazer iyi görür dedi ve tüyünüz çok yok 6 seans da bitiririz dedi. Tamam dedik inandık. Şuanda 5 seans oldu. (Bu arada lazer tipi alexandrite) Sırtımda %10 varken şuan %30 fln vardır, ensemi aldırmak aklımdan geçmiyordu -alalım daha temiz durur dedi. Ensem wolverine gibi yaptı (en cok canmı yakan ve kızaran yerde orasıydı). Şimdi gidip Rage cıkıcam sahibine. Kadınlarkulübüne fake açmaya üşendim şimdi... Size sorayım belki gaziler vardır aranızda benim gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Kime sorsam bitirdi ya da azaldı diyor. Bende azalmak şurada dursun daha beter arttı. Harcanan parayamı yanayım,giden zamanamı yoksa çekilen acıyamı :S diot lazer kullanan bi yere git erkeklerde biraz daha zor zaten tüylerin azalması diye biliyorum . Diot lazer ya da Soprano yapan bi yere git. Hem canın yanmaz hem tahriş olmuyor hem de tüyler azalıyor. Soğuk jel üzerine ütüleme yapıyorlar. Alex içlerinde en etkilisi aslında. Alex yaptıran bütün kız arkadaşlarım bebek gibi dolaşıyor. Uygulama hatası olabilir. Tüyler de incelme bile yok mu? Anlat dinliyorum canımsss http://www.nathab.com/uploaded-files/carousels/TRIPS/Primate-Photo/Ultimate-Gorilla-Photo-2-gorilla.jpg gelmiş kızlarla karşılaştırıyor vücudu doğal içlik üreten arkadaşım var benim tüyde pek etkili diyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Masticore said: liberal said: başka ne kullanırsınız bilmiyorum da alex kullandırtmayın. lazere vucud farklı yerlerde farklı tepkiler veriyor. boyun altı için gittim ben 12.ci seanstan sonra bıraktım. hiçbir işe yaradığı yok ve alex'ın kıl kökü öldürdüğüne dahil de klinik bi kanıt falan yok. sen gidince 6 seansta farkı görürsünüz 8-9 seansta bitiririz falan diyorlar ki külliyen yalan. gitmeyi bırak direkt. iğneli epilasyon klinik olarak kanıtlanmış ve tüy kökünü kurutan tek çözüm (Kaynak: US care) ki o da nerede, kimin tarafından, hangi aletle yapıldığına göre değişiyor. Kıl arttırmaktan ve para bayılmaktan başka birşey değil. Zaten en başkta 6-16-36 seaansta bitiririz diye sallarken sonra "ya bitmesi lazım" "farkı görüyorsunuzdur incelme var, geç çıkma var" "devam etmemiz lazım" "kişiye göre değişiyor" diye sallıyorlar. tl;dr alexandrate falan kullanmayın. para tuzağı. iğneli epilasyon= acıdan ölüm diye duymuştum ben ? Kıl > Acı şunda hemfikiriz heralde. Kaldı ki ben yaptırmadım iğneli bana güvenip ah hemen yaptırmalıyım moduna girmeyin. ha benim emin olduğum alex'in (en azından bende) bi işe yaramamış olması. Bi de kadınlarda işe yarıyormuş falan diyorlar da yazıldı zaten bizdeki tüy kılla kadındakinin bir olmadığı. Bir de erkekle kadındaki hormon olayı aynı değil hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ha varsa 6-9 seansta benim tüylerimi döktüler 5 senedir cıkmıyor diyen erkek arkadaşınız buyursun gelsin buraya. gerisi tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 valla benim kıllar makineyle almaktan at gibi kalın. gitçem bu kış lazere kurtulcam. hepsi gitmesin azalsın iyice oluyosa öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 liberal said: Masticore said: liberal said: başka ne kullanırsınız bilmiyorum da alex kullandırtmayın. lazere vucud farklı yerlerde farklı tepkiler veriyor. boyun altı için gittim ben 12.ci seanstan sonra bıraktım. hiçbir işe yaradığı yok ve alex'ın kıl kökü öldürdüğüne dahil de klinik bi kanıt falan yok. sen gidince 6 seansta farkı görürsünüz 8-9 seansta bitiririz falan diyorlar ki külliyen yalan. gitmeyi bırak direkt. iğneli epilasyon klinik olarak kanıtlanmış ve tüy kökünü kurutan tek çözüm (Kaynak: US care) ki o da nerede, kimin tarafından, hangi aletle yapıldığına göre değişiyor. Kıl arttırmaktan ve para bayılmaktan başka birşey değil. Zaten en başkta 6-16-36 seaansta bitiririz diye sallarken sonra "ya bitmesi lazım" "farkı görüyorsunuzdur incelme var, geç çıkma var" "devam etmemiz lazım" "kişiye göre değişiyor" diye sallıyorlar. tl;dr alexandrate falan kullanmayın. para tuzağı. iğneli epilasyon= acıdan ölüm diye duymuştum ben ? Kıl > Acı şunda hemfikiriz heralde. Kaldı ki ben yaptırmadım iğneli bana güvenip ah hemen yaptırmalıyım moduna girmeyin. ha benim emin olduğum alex'in (en azından bende) bi işe yaramamış olması. Bi de kadınlarda işe yarıyormuş falan diyorlar da yazıldı zaten bizdeki tüy kılla kadındakinin bir olmadığı. Bir de erkekle kadındaki hormon olayı aynı değil hede hödö. https://eksisozluk.com/igneli-epilasyon--491403?p=6 Cok dogru diyorsun ama valla ben bunu yaptırmam ya soprano'ya girerim abi bunun acısı acı degilmiş öte birşey... üstüne vucutta lekeler bırakıyormuş degmez bu. Sattıgımın teknolojisi bi gelişmedi gitti... Israil duy sesimizi yap artık daha iyisini Gidicem soprano'ya ben (etkisi olmasa bile zararı yok ve 2-3 ay da bir yaptırırım temiz gezerim ) tabi önce bir doktora görünmeyi dusunuyorum cilt doktoruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 tehlikenin farkinda misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 epilasyon olayı sanırım baya şans işi. ben belim için gittiydim. acemice hemde dandik ipl kullanan güzellik salonuna. 2 seans mı ne gittim bi de, ona rağmen çok da siyah olmayan kıvır kıvır bel kısmı inanılmaz seyreldi. çoğu çıkmadı çıkanlarda uzamıyor gözükmüyor gibi bişi kaç sene oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 kizlarin beyaz tuyu gorunmeyince jiletliyolar gorsun diye. yillarim sakal gibi batan bacak killariyla gecti bu yuzden. allah belalarini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 NolaxThensbane said: Patice said: copry said: Masticore said: Kıl kadar nefret ettiğim birşey yok. Hikayem bundan 1 sene önce başlıyor. Arkadaşımın gittiği bir yer varmış bakırköy'de ve bir arkadaşı daha gitmiş . 3 seans bile etki etti dediler. Dedim iyimidir bu klinik ? Sahibi olan doktor sabahları Seda Sayan'a cıkıyor fln. dedi asdasfg. İyi dedik gittik tabi doktorun baktıgı fln. yok .İçeride ki genç kızlarımızdan biriyle konuştuk. Esmersiniz ve ten renginiz çok açık, lazer iyi görür dedi ve tüyünüz çok yok 6 seans da bitiririz dedi. Tamam dedik inandık. Şuanda 5 seans oldu. (Bu arada lazer tipi alexandrite) Sırtımda %10 varken şuan %30 fln vardır, ensemi aldırmak aklımdan geçmiyordu -alalım daha temiz durur dedi. Ensem wolverine gibi yaptı (en cok canmı yakan ve kızaran yerde orasıydı). Şimdi gidip Rage cıkıcam sahibine. Kadınlarkulübüne fake açmaya üşendim şimdi... Size sorayım belki gaziler vardır aranızda benim gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Kime sorsam bitirdi ya da azaldı diyor. Bende azalmak şurada dursun daha beter arttı. Harcanan parayamı yanayım,giden zamanamı yoksa çekilen acıyamı :S diot lazer kullanan bi yere git erkeklerde biraz daha zor zaten tüylerin azalması diye biliyorum . Diot lazer ya da Soprano yapan bi yere git. Hem canın yanmaz hem tahriş olmuyor hem de tüyler azalıyor. Soğuk jel üzerine ütüleme yapıyorlar. Alex içlerinde en etkilisi aslında. Alex yaptıran bütün kız arkadaşlarım bebek gibi dolaşıyor. Uygulama hatası olabilir. Tüyler de incelme bile yok mu? Anlat dinliyorum canımsss http://www.nathab.com/uploaded-files/carousels/TRIPS/Primate-Photo/Ultimate-Gorilla-Photo-2-gorilla.jpg gelmiş kızlarla karşılaştırıyor vücudu doğal içlik üreten arkadaşım var benim tüyde pek etkili diyor hala :):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Yaş kırka yaklasijca kulaklardan deli gibi kıl çıkıyor, acaba lazer bunada fayda edermi. Resmen kıl yüzünden az isitiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Berber isyan mı etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 kulak kılı glikoz şurubundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar