moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 beyler bi uzaktan tanıdığımız güzel bi araba satıyo. araba doğuş çıkışlı değil, yurtdışından getirilme galeri tarafından. bizim bu tanıdıgımız arabayı galeriden almıştı. vergi durumunu tam bilmiyoruz. arabayla ilgilenme ihtimalimiz var ama bu vergi-maliye-araba getirtme üçgeninin işleyişini tam bilmiyorum. arabanın ötv vs kaçırılıp getirilip getirilmediğini, maliye ile ileride sıkıntısı olup olmayacağını vs anlamanın yolları nelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 seqoya sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Kardeş biraz önce ipini ilgili mercilere faks çektim, hayırlı geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 abi ben zaten arabanın vergisi verilmiş olsun onu istiyorum, onu araştırıyorum nasıl emin olabilirim. ona göre ilgileneceğiz arabayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Selam, Genelde araçların satışı aşamasında ödenen verginin de makbuz kopyası verilir. Oradan kontrol edebilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 araba sıfırsa tescilini alacagin firma yapması lazım faturası ile değil ise zaten soru mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 şimdi şöyle. adam galeriden ikinci el almıştı zaten. makbuz olsa şu an ki sahibinde haberim olur sanırım. bu şase nodan falan bulamaz mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Selam, Maliye'de bir tanıdık gerekli sana : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 aracın giriş faturasini bulman sonra da ordaki ötv oranını kontrol etmen lazım. yanlıs hatırlamıyorsam fiyatının %30 u kadar da ötv vergisi ödenmiş olmalı. odenmemişse ilerde alırlar anahtarını. cok lazımsa yarın tam ogrenebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 abi işte orası çok zor geliyo eski. sıkıntı orada. para haklı sanırım maliyede birini bulmak lazım ama boş yere de kıllandırmak istemiyorum şimdi maliyeyi adamın arabayı almasınlar elinden öyle bi durumda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Selam, İşin iyi tarafı, aracını elinden alsalar bile buna senin sebep olduğunu bilmeyecek :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar