Sufi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 demek ki insan 30 yıllık kardeşini tanıyamayabiliyormuş...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 yanaklardaki pembelik sonradan galiba, sağ yanak parlamış biraz... tam olmuş:D sadece fotoğraf mı bu arada? hani resim kabiliyetsizliğimden değil de, daha çok şeye bakıp imrenmek istiyor insan:D edit: hemen susuyorum, konu "fotoportre" olmuş zaten... hala çizdikleriinze de koysanız demekten kendimi alamıyorum ama [signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir [Bu mesaj Borbag tarafından 22 Aralık 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben arkadaşlarımın cok güzel fotolarını çektim ama görsel sanatlar dahi olsa paticikte öle güzel kızların fotoalrını teşhir etmenin dogru olmadıgına karar verdim :P[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ehehe "madem koyuyorsun katlanacaksın" tepkileri uçusuyordu etrafta[signature][hline]well you know, life is something like that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: DeamoN, 22 Aralık 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ben arkadaşlarımın cok güzel fotolarını çektim ama görsel sanatlar dahi olsa paticikte öle güzel kızların fotoalrını teşhir etmenin dogru olmadıgına karar verdim :P ağzından su akanlar genelde konu dışı ve garbage civarlarında oluyolar, buralara pek uğramıyolar:-) en azından benim gözlemlediğim kadarıyla öle, iç rahatlığıyla koy derim ben:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 eee ööö umarım kirletmiyorumdur thread i[signature][hline]well you know, life is something like that. [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 28 Aralık 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 [signature][hline]deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar