Jinni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Hadi porte calismalari. Bir nevi yarisma olsun :) Isin sonunda izleyenlerin yorumlarini alalim. En begenilen fotografin sahibini opelim :P Basladim:[Bu mesaj Jinni tarafından 16 Aralık 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Pek çalışma değil benimki, görünce direk çekmiştim. Resimdeki arkadaşımın adı Deniz, hoşuma gitmişti bu kare[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 benim bu tarz calısmalarla pek aram yok:P ama belki bi cizgi film kahramanının portresini:P cizebilirim sure verirseniz :) kabul mu?[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 http://www.fuysal.com/forpaticik/Orkun%20portre.jpg estetik amelyatli kalafat igrenc durmus gibi bi yorum gelmese iyi olur..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono[Bu mesaj hilikus tarafından 16 Aralık 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 jinni bayan figurun suratini fotoşap ile secip, curveleri ile oynayip biraz daha aydinlatirsan nasi bisi oluyo? sigara tutan el kivaminda bi isik yakalarsa hani?[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 sildim [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 16 Aralık 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ......... [Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 16 Aralık 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hayır istemeyiz.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: hilikus, 16 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki:http://www.fuysal.com/forpaticik/Orkun%20portre.jpg estetik amelyatli kalafat igrenc durmus gibi bi yorum gelmese iyi olur.. öyle bir yorumun gelmesi için önce resmi görmemiz lazım.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Adamın fotoya verdiği isim görüntülenmesinde sorun çıkartıyor. Buyrun.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hilikus > aydinlatma konusundaki fikrini tuttum... hemen deniyorum. Bu arada verdigin link calismiyor ve koydugun fotografi goremiyoruz. lord_elvyn > Modelin burnu ve dudaklarinda estetik ameliyat yok... Bu tip fotograflarda objeye "kadin" ya da "filan" ya da "festekiz" degil, "model" denir. Bilgine. [Bu mesaj Jinni tarafından 17 Aralık 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hmm Alexi'nin koydugu foto senin galiba hilikus... Super olmus [Bu mesaj Jinni tarafından 17 Aralık 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ayni serinin bir baska acisi... lord_elvyn > Modelin boynunda veya omuzlarinda estetik yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 [signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Jinni neden bu kadar soğuk bakıyosun ? Şöyle Işık Fotoğraflarındaki gibi baksana azıcık. Cık cık =P.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Oky > pek bir gizemli, pek bir enterasan. Cesur bir kadraj. Neticede basarili bana kalirsa. Alexi > Çok zor be kardes.. yani isigi ayarla, tripodu kur, kamerayi ayarla, netligi yap.. zatturu zutturu, sonra bas deklansore kos objektifin karsisina derkeenn, agzini yuzunu ayarlayamiyor insan :) Maymun gibi olanlar da yok degil hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 pek anlamam bu işten ama gene de koyiyim çok karanlık çıktığını söliceksiniz dogrudur[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 DeamoN, aslında kadrajın gayet güzel, sadece ciddi bir kalite problemi var bu fotoğrafında. Bence yeni makinanla aynı kadrajı güzel bir ışıklandırma ile dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bunu yeni makinayla çektim ztn de sepia çekmek gibi bir abestlik yaptım nerden aklaım estiyse.. ondan dolayı böle oldu[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 pekala birşey bilmiyorum fotorafcılık konusunda. eğlencelik size. çıtlatın geçin derim : )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Modelime tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ne demek :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ROFL! :lol:[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 o da güzelmiş...[signature][hline]projeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeproj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar