Jinni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Hadi porte calismalari. Bir nevi yarisma olsun :) Isin sonunda izleyenlerin yorumlarini alalim. En begenilen fotografin sahibini opelim :P Basladim:[Bu mesaj Jinni tarafından 16 Aralık 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Pek çalışma değil benimki, görünce direk çekmiştim. Resimdeki arkadaşımın adı Deniz, hoşuma gitmişti bu kare[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
dory Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 benim bu tarz calısmalarla pek aram yok:P ama belki bi cizgi film kahramanının portresini:P cizebilirim sure verirseniz :) kabul mu?[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
mono Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 http://www.fuysal.com/forpaticik/Orkun%20portre.jpg estetik amelyatli kalafat igrenc durmus gibi bi yorum gelmese iyi olur..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono[Bu mesaj hilikus tarafından 16 Aralık 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
mono Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 jinni bayan figurun suratini fotoşap ile secip, curveleri ile oynayip biraz daha aydinlatirsan nasi bisi oluyo? sigara tutan el kivaminda bi isik yakalarsa hani?[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 sildim [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 16 Aralık 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ......... [Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 16 Aralık 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hayır istemeyiz.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..]
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: hilikus, 16 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki:http://www.fuysal.com/forpaticik/Orkun%20portre.jpg estetik amelyatli kalafat igrenc durmus gibi bi yorum gelmese iyi olur.. öyle bir yorumun gelmesi için önce resmi görmemiz lazım.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Adamın fotoya verdiği isim görüntülenmesinde sorun çıkartıyor. Buyrun.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hilikus > aydinlatma konusundaki fikrini tuttum... hemen deniyorum. Bu arada verdigin link calismiyor ve koydugun fotografi goremiyoruz. lord_elvyn > Modelin burnu ve dudaklarinda estetik ameliyat yok... Bu tip fotograflarda objeye "kadin" ya da "filan" ya da "festekiz" degil, "model" denir. Bilgine. [Bu mesaj Jinni tarafından 17 Aralık 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hmm Alexi'nin koydugu foto senin galiba hilikus... Super olmus [Bu mesaj Jinni tarafından 17 Aralık 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ayni serinin bir baska acisi... lord_elvyn > Modelin boynunda veya omuzlarinda estetik yok :)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Jinni neden bu kadar soğuk bakıyosun ? Şöyle Işık Fotoğraflarındaki gibi baksana azıcık. Cık cık =P.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Oky > pek bir gizemli, pek bir enterasan. Cesur bir kadraj. Neticede basarili bana kalirsa. Alexi > Çok zor be kardes.. yani isigi ayarla, tripodu kur, kamerayi ayarla, netligi yap.. zatturu zutturu, sonra bas deklansore kos objektifin karsisina derkeenn, agzini yuzunu ayarlayamiyor insan :) Maymun gibi olanlar da yok degil hani :D
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 pek anlamam bu işten ama gene de koyiyim çok karanlık çıktığını söliceksiniz dogrudur[signature][hline]Bornozlu Canavar
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 DeamoN, aslında kadrajın gayet güzel, sadece ciddi bir kalite problemi var bu fotoğrafında. Bence yeni makinanla aynı kadrajı güzel bir ışıklandırma ile dene.
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bunu yeni makinayla çektim ztn de sepia çekmek gibi bir abestlik yaptım nerden aklaım estiyse.. ondan dolayı böle oldu[signature][hline]Bornozlu Canavar
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 pekala birşey bilmiyorum fotorafcılık konusunda. eğlencelik size. çıtlatın geçin derim : )[signature][hline]
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Modelime tesekkurler :)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ne demek :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ROFL! :lol:[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 o da güzelmiş...[signature][hline]projeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeproj
Öne çıkan mesajlar