Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 +(kafana göre koy rakamı) Korax...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hepinizin doğruları, hatta yörünge dışına çıkmış arkadaşın bile, var. Aslında okadar uzun zamandır bu işlerle uğraşmıyorum ki, felaket paslanmış durumdayım. Ama tabancada bir iki mermi var, ateş edebilirim sanıyorum. Öncelikle yörünge dışına çıkan arkadaşın doğrusu. Cutlass'ın tilepic'i ve gump image'ına elindeki verdata'nın uygun bölümde görünen resimlerini cutlass'ın uygun mul dosyalarındaki index numaraları ile patchlersen, oyuna cutlass'ı çağırdığında cutlass'ın static resmi olan tilepic olarak o linkde verdiğin resim, equip ettiğinde de paperdollunda patchlediğin gump image ve animasyon olarak da cutlass'ın zaten var olan animasyonu gelecektir. Yani nedir, equip halinde cutlass'ın animasyonunu kullanıp diğer resimleri patchlenmiş verdatandan alınmasını sağlamış olursun. Peki bunun yan etkisi nedir? Orjinal cutlass resimlerini göremezsin. Ne yerde iken tilepic'ini ne de equip halinde paperdoll'da gump image'ını. Diğer arkadaşların doğrusu ise, eğer cutlass'da kalsın yeni item'ım da eklensin ve animasyonu da olsun dediğimiz anda ekleyeceğin item'ın animasyonunu da verdata'na eklemenin gerekmesi. Peki bu mutlak bir gereklilik mi? Hayır. Tabi o kılıcın equip edildiğinde oyundaki karakterinin elinde kılıç görmemeye, dikkat paperdoll demiyorum oyundaki haraket eden karakter, razı isen. Kılıç vurur keser ama oyundaki eleman görünmez bir kılıç ile rakibini doğramaktadır. Animasyonlu birşey istiyorsan 2 yolun var ya içinde kılıç animasyonu eklenmiş bir verdata bulacaksın ya da oturup kendin yapacaksın. Bu konu hakkında tutorial'ım yukarıdaki tutoriallar içinde var. ps: Ne olmuş burası yahu? İnanılmaz basit sebeplerden birbirinize giriyorsunuz. Yardım etmek isteyen adam bile soğur böyle bir ortamdan.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar