Mariah Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Merhaba arkadaşlar Benim sorunum.Verdatamda değişik ve yeni bir sürü item(kılıç,kalkan vs) var.Ben Bunları oyunda cıkartamıyorum.Ama Verdatamda Bu Itemlerin var olduğu gözüküyor.Mesala bi resmimi gösteriyim Bir bakın Ordaki Id yi oyun içinde .add OrdakiID'yi yazdığımda oyunda Hiçbirşey Cıkmıyor.ama Verdatamda Var Gözüküyor?Scriptinide Yazmadım.Verdataki bu yeni itemlerin Scriptlerinin Nasıl yazılcağı hakkımda fikrimde yok.Yardım Ederseniz Çok Sevinirim.[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Soyle soylemelıyım kı buyuk ihtimalle Verdatan hatalı yada scp uzerındekı degişiklikler hatalı.Yani scpni eski halıne getir oyle dene.Eger olmassa gump editor ile normal verdata ile seninkini ac o resimdeki ile eskisini deiştir yada eski verdatadaki numarasına o resmi koy.Yanı ya scptsel yada verdatasal sorunlarına cozumlerı soyledım.Verdatasal cozumu ise Gump editor veya verdata bilmiyorsan cozmen mumkun deil. Hazir verdata ise bu zaten scp ile oynamana gerek yokkı arkadasım.o kendisi eski verdataya uyarli zaten.ama sen dedigim gibi yap.eski verdata nosunu ile gump editorle ayni resmi yerleştir.[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Zaten Scriptini yazmadan Oyunda Insideuo dan baktığım id sini yazarak cıkarmayı denedim .. (Mesala .add 1785) Öyle cıkarmaya çalıştığımda yanda ''Not bişi bişi diyor oyun içersinde'' Scriptinide yazmadım zaten .. Bu Inside uo daki yeni itemlerin mesala yukardaki yazdığım linkteki resme bir bakın isterseniz Ordaki ''1785'' (Id numarası galiba) Scripttini nasıl yazıcağımı bilmiyorum ... Yardım istiyorum ..[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Unifont, 07 Ocak 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Soyle soylemelıyım kı buyuk ihtimalle Verdatan hatalı yada scp uzerındekı degişiklikler hatalı.Yani scpni eski halıne getir oyle dene.Eger olmassa gump editor ile normal verdata ile seninkini ac o resimdeki ile eskisini deiştir yada eski verdatadaki numarasına o resmi koy.Yanı ya scptsel yada verdatasal sorunlarına cozumlerı soyledım.Verdatasal cozumu ise Gump editor veya verdata bilmiyorsan cozmen mumkun deil. Hazir verdata ise bu zaten scp ile oynamana gerek yokkı arkadasım.o kendisi eski verdataya uyarli zaten.ama sen dedigim gibi yap.eski verdata nosunu ile gump editorle ayni resmi yerleştir. Süper sıkmışsın bi yerinden. Verdata'ya eklenen itemler animasyonu çizilmese zaten oyunda gözükmez! Kaç kere yazıcam? GÖZÜKMEZ[signature][hline]FAUST Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? [Bu mesaj -Aeris- tarafından 07 Ocak 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Mariah, 07 Ocak 2005 09:33 tarihinde demiş ki: Zaten Scriptini yazmadan Oyunda Insideuo dan baktığım id sini yazarak cıkarmayı denedim .. (Mesala .add 1785) Öyle cıkarmaya çalıştığımda yanda ''Not bişi bişi diyor oyun içersinde'' Scriptinide yazmadım zaten .. Bu Inside uo daki yeni itemlerin mesala yukardaki yazdığım linkteki resme bir bakın isterseniz Ordaki ''1785'' (Id numarası galiba) Scripttini nasıl yazıcağımı bilmiyorum ... Yardım istiyorum .. Script'ini yapmazsan çıkaramazsın. Dikkat edersen tüm itemler )(katana v.s.) scriptlerde tanımlıdır. Scriptini yazmak için şunu yap. Al ID'sini. [itemdef 01785] gibi script'e başla. type ver v.s. v.s.[signature][hline]FAUST Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: -Aeris-, 07 Ocak 2005 12:22 tarihinde demiş ki: said: Unifont, 07 Ocak 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Soyle soylemelıyım kı buyuk ihtimalle Verdatan hatalı yada scp uzerındekı degişiklikler hatalı.Yani scpni eski halıne getir oyle dene.Eger olmassa gump editor ile normal verdata ile seninkini ac o resimdeki ile eskisini deiştir yada eski verdatadaki numarasına o resmi koy.Yanı ya scptsel yada verdatasal sorunlarına cozumlerı soyledım.Verdatasal cozumu ise Gump editor veya verdata bilmiyorsan cozmen mumkun deil. Hazir verdata ise bu zaten scp ile oynamana gerek yokkı arkadasım.o kendisi eski verdataya uyarli zaten.ama sen dedigim gibi yap.eski verdata nosunu ile gump editorle ayni resmi yerleştir. Süper sıkmışsın bi yerinden. Verdata'ya eklenen itemler animasyonu çizilmese zaten oyunda gözükmez! Kaç kere yazıcam? GÖZÜKMEZ arkadasım sen super anlamadan sazanlama yapıyosun emın ol tam bi sazanlama.adamın anımasyonunun linki vermıs hazir herseyi verdata ve cizim sen kalkıp zıplayıcam diye forum arıyosun allah aşkına![signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hadi len. Arat bakayım forumda Faust'un açtığı topicleri. Bir ara millete ben öğretiyordum bunları. Sen kimsin?[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ya herif nasılda sacmalamıs ya deli oldum ikinci postu atmadan tutamadım kendımı.Abicim verdatayı adam hazır almıs.vede burda bir silah ( cutylas ) var site linki vermis tıklamak gibi bi yetenegin varsa bak ve bu cıkmıyo diyer.sen cutlası hayatında gormedınmı bre insan guzel? adam nasıl cıkarcam diyo scp hazır verdata hazır rakam deişmek yerıne niye scp yazsın hemen atla bişey bilmeden yazık ya[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ayrıca 'ilerizekali(!)' arkadaşım. Adam animasyon falan çizmemiş. Hey yarabbi ne lamer adamlar var ya. Ulan scripter ile HTML'in ne alakası var?!?!?[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bunu anlıyamayacak kapasıte varkı bir saygısız 2 sacma konusuyosum html de irc de birer script turdur.scripterim diye gezersin ya o yanlıs uo scripterıyım diye gez ikinci adamın yazıyı ıyı oku derım yeni verdata!!! demiş adam yanı yeni bi item dememiş item cıkmıyor demiş animasyon hazır.ben ne demişim rakamlar yanlıstır demişim oke sen bi oku.ha herkez senden ogrenıyomus.ne yazık be insan olda mutevazi ol bişi yapıyosan birak kendi gotunu kaldırma baskaları kaldırsın gotunu oke?ayrica saygisiz bi herif ne kdr bilgi verirki?[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Unifont, 07 Ocak 2005 16:28 tarihinde demiş ki: ...vede burda bir silah ( cutylas ) var... ....sen cutlası hayatı.. .....adam nasıl cıkarcam diyo scp hazır verdata hazır rakam deişmek yerıne niye scp yazsın Ulan çıldırtma beni süfer zeka. Cutylas değil o, anaokulu ağzını düzelt. Adamın sorunu scriptini yazmamış/yazamamış olması. Rakam değişmek nedir ya, safmısın? said: Unifont, 07 Ocak 2005 16:28 tarihinde demiş ki: ....html de irc de birer script turdur.scripterim diye gezersin ya o yanlıs uo scripterıyım diye gez ikinci adamın yazıyı ıyı oku derım yeni verdata!!! demiş adam yanı yeni bi item dememiş item cıkmıyor demiş animasyon hazır.ben ne demişim rakamlar yanlıstır demişim oke sen bi oku.ha herkez senden ogrenıyomus.ne yazık be insan olda mutevazi ol bişi yapıyosan birak kendi gotunu kaldırma baskaları kaldırsın gotunu oke?ayrica saygisiz bi herif ne kdr bilgi verirki? "HTML ve IRC birer script türdür(!)" Güzel kardeşim, şu yazını bir düşünde yaz be. HTML ve IRC'nin hiçbir bağı yoktur. HTML bir web programlama dilidir. Yani IRC'nin bir geçerliliği yoktur. Ayrıca dediğin şey IRC scripting değil, mIRC scripting oluyor. 2. olarak; adamın animasyonu falan yok. Bir bok bilmeden ortaya çıkan tiplere deli oluyorum. Senin gibi. Ayrıca "sosyal hayat"ta ne kadar başarılı olduğun belli. O kadar sosyalsin ki benim mesajımdan hemen 1-2 dakika sonra cevap verebiliyorsun. Söyleyeceklerim bu kadar. 3. olarak: KES![signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ah ah o boku bide sen bilsen evladım.html scripting dilidir bilmeden atla kocum ha cutlası elım kayı cuytlas yazmısım giren cikan nedirki bu kdr zırlıyosun hadi kendinimi gostermek istiyosun.cocuk senı al ortalık senın atla.id rakamlarını cutlasın rakamları yaparsa gump edit ile o zaman bişeyler yapabılır demek istedim yahu arkadasım sen ne oyle kudur kopekler gibi saldırcak yer arrıyosun.hayoor arkadasım o degil boyle de olay bitsin.hayir bide kendini bi bok sanarak artiz artiz yazılar yazma! kımın yası nedir bil saygısız herif[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 HTML scripting'i belki kabul ederim, fakat IRC scripting ne oluyor be odun? Ayrıca, o kadar safsınki; ID için "id rakamları" diyebiliyorsun. Dediğin şeyinde hiçbir aslı astarı yok. "cuytlas" id rakamını xxx "id rakamı" yapmak diye birşeyde yoktur. Ve görünüyorki bu işin sonu senin banlenmenle bitecek. O yüzden ağzını düzelt. Yaşım 17.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? [Bu mesaj -Aeris- tarafından 07 Ocak 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 iyi o zamans oylıyım yasım 23 sen yasına uygun hareket et bu bir.ikincisi yasla degıl basla derler ya .. ucuncusu fikrini soyleyip uzamak yerine millete neden laf atıyosun.dorduncusu assagıdakı postta siktir gitdedigim icin kusura bakma bu kdr.sen kral ben ezik oke? meydan boş saldır kıratım[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 "ikincisi yasla degil basla derler ya..." Yaşın 23 fakat hala Atasözlerini bilmiyormusun?[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 nerden nereye ya .akıl yaşta degil baştadır.ha oldumu tmm cnm sen devam et al her yer senın tum diyarlara git bak sensız scp ogrenemıyolar yazık dimi?[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 "nerden nereye ya ." Sürükleyen sensin adamım. IRC'lerden yaşa başa geldik. Sen bence en iyisi tıkla buraya ve tüm dertlerden kurtul.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Aynı anda 3 2 1 [li]http://my.paticik.com/logout.php[/li][signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. [Bu mesaj Unifont tarafından 07 Ocak 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Unifont, 07 Ocak 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Soyle soylemelıyım kı buyuk ihtimalle Verdatan hatalı yada scp uzerındekı degişiklikler hatalı.Yani scpni eski halıne getir oyle dene.Eger olmassa gump editor ile normal verdata ile seninkini ac o resimdeki ile eskisini deiştir yada eski verdatadaki numarasına o resmi koy.Yanı ya scptsel yada verdatasal sorunlarına cozumlerı soyledım.Verdatasal cozumu ise Gump editor veya verdata bilmiyorsan cozmen mumkun deil. Hazir verdata ise bu zaten scp ile oynamana gerek yokkı arkadasım.o kendisi eski verdataya uyarli zaten.ama sen dedigim gibi yap.eski verdata nosunu ile gump editorle ayni resmi yerleştir. Sen bi git kendini aşşağıya at ya . Ne kadar iyi sıkıyosunuz abi soyledikleriniz 10 u yalan 1 doğru . Bi laf vardır ben çok kullanırım = Bir şey biliyorsan soyle örnek alsınlar . Bilmiyorsan SUS ADAM SANSINLAR . oyle iki dakikalık bilgilerinle burada millete ahkam keseceğine , ona buna laf atıp tutacağına git otur adam gibi nasıl yapılır onu öğren . İnsan ziyanı . -------------------------------------------------------- Sorunun cevabına gelince ; Bu konu hakkında başta faust ve bir çok kişi bir çok şey yazdılar . Birde en ufakça anlatayım . Şimdi verdataya eklediğin bir itemi oyuna direk ekleyemezsin . Bunu yapabilmen için oncelikle bu itemin scriptini yazmalısın . Örn= İtemimizin verdata kodu = 0351a [itemdef 0351a] defname=i_yeni_item type=t_sword name Düdük bu şekilde o id ' yi kullanılır hale getirmiş oluyosun . Umarım yeterli olmuştur . ( Bu arada not bu eklediğin itemlerin birer animasyonu yoktur , bunun içinde ayrı bi topic açmadan ben soyliyim dedim .)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 arkadasım soyle diyelim adam o itemi kutlass olarak almak istiyor.peki onu verdatada cutlasın seklı ile degiştigi and verdata o sekilde gorunur.anlatmaya calıstıgım odur.ama siz 0 dan item yaratılır diyorsanız evet boyledir.bi item yaratmayı ogrenıp burda akıllık edicegini sanma[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Unifont, 07 Ocak 2005 18:57 tarihinde demiş ki:kutlass 1_ Ben senin arkadaşın değilim. 2_Senin dediğin tilepic tir anam . Bit itemin tilepic ini değiştirirsen dış görünüşü değişir . Bu arada dili yozlaştırmakta da üstüne yok yani helal olsun ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 07 Ocak 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tamam mı anam? hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 saygısız adamlar nacaksın?[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 seninde imzan çok tahrik edici bu arada söylemek istedim[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Oha yani,hayatımda Bu denli bi saçmalık görmedim. Herif çıkıp,bilmeden tanımadan,kimin neden anladığını bilmeden forumun ortasına DAAAAAAANK diye inmiş resmen ya :D Onu geç,adam kafasında bişey kurmuş,"bu doğrudur gardaşım" diye herkese kendi doğrularına ikna etmeye çalışıyo. yani elinden gelse,sphere'ı yeniden yazar arkadaş okadar gaz :D Artık kendini neyle bukadar teşvik ettiyse "ben biliyorum" diyerekten,gelip faust'a ve black'e bile kafa tutmayı becermiş :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar