SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Hihohohay çocukluğumun efsanesini Pazar sabalarımın eğlencesini yeniden çekmiler mutluyum ne kadar kötü olursa olsun yinede mutluyum. Mini tv series formatında umarım birileri tutar kulağından getirir Türkiyeye. Burada![hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 türkçe ismi neydi bunun çıkaramadım[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Sadece Galactica[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ehe gene çıkaramadım demek ki senin çocukluğun biraz eskiye dayanıyor :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Dizinin TRT tek kanal döneminde yayınlandığını düşünürsek evet :)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bi müziği kalmış aklımda yaw. ne zaman yayınlıyolardı bunu?[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 heheh DVDsini almıştım geçen sene. Demekki çocuklak özlemimiz geri geliyor. Bizimkilerin gemileri hala en favorim uzay gemisidir. Birde Cylonlular vardı Wowww Woooow diye ışıklı kaskları olurdu. Biri Karaşimşek ile Galanktikanın yaönetmenimi yazarımı ne aynı adam o yüzden ikisindede o Wowwwo Woooow ışık olayı var demişti.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Hayır bu zannettiğim dizi olamaz dimi ? İmkansız ? A takımındaki sarışın herifin oynadığı bilimkurgu dizisi dimi ? Hatta a-takımının bir dönem jeneriğinde bu sarışın herifin önünden bu galactica dizisindeki askerlerden biri geçiodu felan.[hline]This Cat Scratches Free.
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Aynen o dizi[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Turkceye saylonlu kelimesini kazandiran dizi[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
Grimwolf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Dizinin yeni bölümlerini indirdim ilk 10 bölüm var şu an ama altyazı bulamıyorum :( Herkese tavsiye ederim... Bence diğer dizilerin çoğundan daha güzel. (Star Trek - Enterprise ,Sg-1 vs...) Dizinin eski bölümlerini bilmediğim için onlar hakkında yorum yapamayacağım...[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 İnanamıyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Revizyon hababamlara benzemese bari.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Öne çıkan mesajlar