Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aman tanrımlar! "Battle Star Galactica"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehe gene çıkaramadım
demek ki senin çocukluğun biraz eskiye dayanıyor :)[hline]CsnFrp
Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Mesaj tarihi:
bi müziği kalmış aklımda yaw. ne zaman yayınlıyolardı bunu?[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Mesaj tarihi:
heheh DVDsini almıştım geçen sene. Demekki çocuklak özlemimiz geri geliyor. Bizimkilerin gemileri hala en favorim uzay gemisidir. Birde Cylonlular vardı Wowww Woooow diye ışıklı kaskları olurdu. Biri Karaşimşek ile Galanktikanın yaönetmenimi yazarımı ne aynı adam o yüzden ikisindede o Wowwwo Woooow ışık olayı var demişti.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Hayır bu zannettiğim dizi olamaz dimi ?
İmkansız ?

A takımındaki sarışın herifin oynadığı bilimkurgu dizisi dimi ? Hatta a-takımının bir dönem jeneriğinde bu sarışın herifin önünden bu galactica dizisindeki askerlerden biri geçiodu felan.[hline]This Cat Scratches Free.
  • 1 yıl sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dizinin yeni bölümlerini indirdim ilk 10 bölüm var şu an ama altyazı bulamıyorum :(
Herkese tavsiye ederim...
Bence diğer dizilerin çoğundan daha güzel. (Star Trek - Enterprise ,Sg-1 vs...)
Dizinin eski bölümlerini bilmediğim için onlar hakkında yorum yapamayacağım...[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
  • Yeni Oluştur...