Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matrixde ajan helikopteri bölümü hakkında

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

sütunların arkasına saklan ve sniper kullan ateş ederken... helikopterin ateş ettiğini duyduğun anda focus moduna gir ve helikopteri bulup sniperını ateşle... 5 sniper kurşunu işini görüo... ateş ederken zoom yapmana gerek yok...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Sosyal ağlarda paylaş

focus gidip camların kenarlarına sağ sol yaparka yürü elbet görürsün... göremiosan senin ekran kartı yüzünden olabilir:P
zaten adam hödörö die bütün helikopteri çıkarmıo.. sadece minigun ın olduğu alt tarafı gösterio ucundan...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 05 June 2003 22:24 tarihinde demiş ki:
Ben orayı çok kolay geçmiştim allalla[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

dedimi yaparsan çok kolay geçiosn :)[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock:
:tebrikz:
:yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma:
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz kasılcaksın hoca baya zor çünkü gerçekten. Ben 5-6 load tan sonra geçmiştim en sonunda yolunu buldum. Eline al shotgun'ı .Gelen seslere ve hareket ettiği yönleri algılayabilmen çok önemli biraz zor olsada 3-4 load tan sonra alışırsın. Gelceği yönün zıttı sütunun arkasına saklan gelince hemen focus moduna geç ileri doğru ilerlerken zıpla, hani havada süzülüyor ya onu yap işte ileri doğru. Helikopter hem seni vuramaz hemde baya zarar verirsin shotgun ile. Böyle geçebilmen lazım.[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yanlış hatırlamıyorsam helikopterin izlediği yol hep aynı yani hep aynı yerlerden çıkıyor sırası aynı ona göre yerini belirle focuslan ateş et rahat geçiliyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca nasıl çok kolay geçilir anlamadım o bölüm. Mümkün değil yani kolayca geçmek (ben Normalde oynuyorum Easy de oynuyorsanız bilemiycem Easy nin çok kolay olduğu söyleniyor. Ayrıca otomatik silahlarla (mp5 vb) indirmesi baya baya zorki 2. gelişinde hayatta inmez o helikopter[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki mesajlarda da dendiği gibi işin anahtarı helipkopterin geldiği yönlerin sırasını öğrenmek.. Bi iki load et, ondan sonrası kolay zaten.. Bi de en ağır silahlarını kullan, o SG bilmemkaç galiba hakkaten en ağır otomatik silah ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

helikopter çıktığı zaman ve ateş ettiğinde bir sütunun arkasına geçip sniperın zoomunu aç sonra zoom açıkken ortaya (açıklığa)diilde yakın cama doğru yana kay. iki sütun arasından helikopterin birazını görceksin ateş et . onun attığı kurşunlar sütuna geliyor. seni vuramıo bile[hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book ''
Gordon
Batman :killing joke
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...