Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya kardeşim bu bölüm nasıl geçilir ya? helikopter gelio 2 vuruo yamultuo bide görünmüyo meret sürekli farklı yönlerden geçen bilen bi yardımcı olsun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 sütunların arkasına saklan ve sniper kullan ateş ederken... helikopterin ateş ettiğini duyduğun anda focus moduna gir ve helikopteri bulup sniperını ateşle... 5 sniper kurşunu işini görüo... ateş ederken zoom yapmana gerek yok...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 iyide çok saçma bişe oluo helikopter görünmüyor ve çok rahat öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 focus gidip camların kenarlarına sağ sol yaparka yürü elbet görürsün... göremiosan senin ekran kartı yüzünden olabilir:P zaten adam hödörö die bütün helikopteri çıkarmıo.. sadece minigun ın olduğu alt tarafı gösterio ucundan...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 valla az önce denedim 10 kurşun attım genede ölmedi üff ne salak şey bu ya adam bize baksa ölüoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bende 18 kursun attım o helikoptere bunun en az 10 tanesi vurdu doğru düzgün kaportayı çizemedim bile[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 nasıl öldürücez ya tabancayla helikoptermi düşermiş doh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 abi bende kastm öle ama çok kolay al otomatik silahı m bilmem kaç malkoçoğlu gibi önden tara ilk yiyosun kurşunları sonra wuramı 2 . gelişinde inio[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ben orayı çok kolay geçmiştim allalla[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: SilphatosIce_, 05 June 2003 22:24 tarihinde demiş ki: Ben orayı çok kolay geçmiştim allalla[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage dedimi yaparsan çok kolay geçiosn :)[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 çok kolay geçtim ben zaten senin dediğini yapmama gerek yok :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Biraz kasılcaksın hoca baya zor çünkü gerçekten. Ben 5-6 load tan sonra geçmiştim en sonunda yolunu buldum. Eline al shotgun'ı .Gelen seslere ve hareket ettiği yönleri algılayabilmen çok önemli biraz zor olsada 3-4 load tan sonra alışırsın. Gelceği yönün zıttı sütunun arkasına saklan gelince hemen focus moduna geç ileri doğru ilerlerken zıpla, hani havada süzülüyor ya onu yap işte ileri doğru. Helikopter hem seni vuramaz hemde baya zarar verirsin shotgun ile. Böyle geçebilmen lazım.[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 replyi ekledikten sonra mesajımn sana gitmemesi gerktini anladm ama artk çok geçti... farketmemeni umdum ama olmadı...[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Yanlış hatırlamıyorsam helikopterin izlediği yol hep aynı yani hep aynı yerlerden çıkıyor sırası aynı ona göre yerini belirle focuslan ateş et rahat geçiliyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ayrıca nasıl çok kolay geçilir anlamadım o bölüm. Mümkün değil yani kolayca geçmek (ben Normalde oynuyorum Easy de oynuyorsanız bilemiycem Easy nin çok kolay olduğu söyleniyor. Ayrıca otomatik silahlarla (mp5 vb) indirmesi baya baya zorki 2. gelişinde hayatta inmez o helikopter[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 adres ver gelip indircem :)[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 2. gelişinde iniyor ama dediğiniz silahlarla deil sg- bilmem kaç var alın elinize tam otomatik onla tarayın dehşet vuruyor silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Önceki mesajlarda da dendiği gibi işin anahtarı helipkopterin geldiği yönlerin sırasını öğrenmek.. Bi iki load et, ondan sonrası kolay zaten.. Bi de en ağır silahlarını kullan, o SG bilmemkaç galiba hakkaten en ağır otomatik silah ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 helikopter çıktığı zaman ve ateş ettiğinde bir sütunun arkasına geçip sniperın zoomunu aç sonra zoom açıkken ortaya (açıklığa)diilde yakın cama doğru yana kay. iki sütun arasından helikopterin birazını görceksin ateş et . onun attığı kurşunlar sütuna geliyor. seni vuramıo bile[hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book '' Gordon Batman :killing joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar