Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuzsuz Peynir,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben 5-6 senedir tuz diyeti yapan bi insan olarak bu geçen sürede hiç doğru dürüst peynir yiyemedim. Tuzsuz peynir olarak piyasada en yaygın tatlı lor var,ama çabuk bayatlıyo.Beyaz peyniri ıslatıp tuzunu çıkarabilirim ama o kokusu-tadı yokmu, ieek! Tuzsuz tulum peyniri oluo nadiren çok pahalı ve ağır..
Ya marketten aldığım kaşar peynirinin tuzunu çıkarabilmem mümkün mü? kaşarı ince doğrayıp suya ıslatsam çıkarmıki tuzu_çok yoğundur ama[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
kaşar yıkanırmı ya :) en iisi tatlı lor a dewam bu arada geçmiş olsun :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
ama bi yerden sonra anlıyosunki tuz güzel bişiy değil..her yemeğin gerçek tadını tuzsuz olarak alabiliosun...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
saolun..valla ya o peynir mayası filan dedin, bak zor-mor uğraşırım o işlerle... peynircilerle muabbete gireyim bari[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
o ince dilimlenmiş kaşarlardan denemek için bi alıp ıslatıcam yarın...sonuçları buraya rapor ederim[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Ocak 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
Türkiyedeki iyot az olduğundan IQ olarak 5-10 puan düşükmüşüz Avrupaya göre. O yüzden iyok desteği var tuzlarımızda.

inanmıyor ya.
millet guatr olmasın diye.
istersen araştır BABA[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
ekmeği de " tuzsuz ekmek " olarak yerim..ama bu tür ekmekler çok yaygın kullanılıo[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
said:
felixxx, 07 Ocak 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
o ince dilimlenmiş kaşarlardan denemek için bi alıp ıslatıcam yarın...sonuçları buraya rapor ederim
tost yapacaksan ıslat yoksa yenmez, çok kötü bir tadı oluyo.[signature][hline]May the horse pee with you.
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 07 Ocak 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 07 Ocak 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
Türkiyedeki iyot az olduğundan IQ olarak 5-10 puan düşükmüşüz Avrupaya göre. O yüzden iyok desteği var tuzlarımızda.

inanmıyor ya.
millet guatr olmasın diye.
istersen araştır BABA

ne yazık ki ikisi de değil... ben de merak etmiştim guatr a karşı mı diye ama iyot nemi tuzdan uzak tutuyor; bu yüzden tuzlarda iyot kullanılıyor, saklama ömrü artıyor..[signature][hline]¿ lé³t «
Mesaj tarihi:
Antepli bir arkadasım vardi Bir gun onlarda kalırken yine Sana ilginc bisi tattırcam dedi (ben hep sasırırım onlara gittikce farklı yemekleri var bana gore:) ) ocakta su kaynattı biraz sonra da islak bir peynirin uzerine doktu Tuz nerdeyse 0 dı Bunu bir arastır istersen

Ama uyarıyorum Tuz ile birlikte Tadı ve lezzeti de b*k gibiydi :) Lastik kıvanımda bisi olmustu :D[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
  • Yeni Oluştur...