felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben 5-6 senedir tuz diyeti yapan bi insan olarak bu geçen sürede hiç doğru dürüst peynir yiyemedim. Tuzsuz peynir olarak piyasada en yaygın tatlı lor var,ama çabuk bayatlıyo.Beyaz peyniri ıslatıp tuzunu çıkarabilirim ama o kokusu-tadı yokmu, ieek! Tuzsuz tulum peyniri oluo nadiren çok pahalı ve ağır.. Ya marketten aldığım kaşar peynirinin tuzunu çıkarabilmem mümkün mü? kaşarı ince doğrayıp suya ıslatsam çıkarmıki tuzu_çok yoğundur ama[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tuz diyeti neden yapiyorsun sorabilir miyim? ne gibi bir rahatsızlık sebebiyle?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yuksek tansiyon[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 lafı azımdan aldın Estel. Niye?[signature][hline]i love this game! youth only zone!
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 evet yüksek tansiyon[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Suya koyman tuzu alır ama ne yazık ki yumuşatır kaşarı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kendin yapcaksın peyniri felixxx. alcaksın sütü bide peynir mayası kafana göre..[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kaşar yıkanırmı ya :) en iisi tatlı lor a dewam bu arada geçmiş olsun :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ama bi yerden sonra anlıyosunki tuz güzel bişiy değil..her yemeğin gerçek tadını tuzsuz olarak alabiliosun...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Misal Babam Yemeklerin Tadına Bakmadan Direk Tuz Atardı. Şimdilerde İse Tuz Kesinlikle Kullanamıyor. Felç Tehlikesi Geçirdi Tansiyondan Dolayı. Annemde Tam Tersi Düşük Tansiyon Var[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Peki bu tuz diyeti pek bi bilgim yokama Guatr a yol Açmıyormu??[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 saolun..valla ya o peynir mayası filan dedin, bak zor-mor uğraşırım o işlerle... peynircilerle muabbete gireyim bari[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hayır açmaz..belirli sebze meyve tahıllarda iyot var[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tuza devlet iyot koyduruyor türkiyede.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Türkiyedeki iyot az olduğundan IQ olarak 5-10 puan düşükmüşüz Avrupaya göre. O yüzden iyok desteği var tuzlarımızda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 o ince dilimlenmiş kaşarlardan denemek için bi alıp ıslatıcam yarın...sonuçları buraya rapor ederim[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Absolut, 07 Ocak 2005 20:00 tarihinde demiş ki: Türkiyedeki iyot az olduğundan IQ olarak 5-10 puan düşükmüşüz Avrupaya göre. O yüzden iyok desteği var tuzlarımızda. inanmıyor ya. millet guatr olmasın diye. istersen araştır BABA[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Benim ibldiğim kadarıylada guart davasıan o o lay. aptal olmamızın sebebi dehşet ekmek tüketmemiz.[signature][hline]Beş Hececiler
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ekmeği de " tuzsuz ekmek " olarak yerim..ama bu tür ekmekler çok yaygın kullanılıo[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bi bomba daha patlatiyim mi? devlet ekmeğe,simite demir katmayı planlıyor.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: felixxx, 07 Ocak 2005 20:00 tarihinde demiş ki: o ince dilimlenmiş kaşarlardan denemek için bi alıp ıslatıcam yarın...sonuçları buraya rapor ederim tost yapacaksan ıslat yoksa yenmez, çok kötü bir tadı oluyo.[signature][hline]May the horse pee with you.
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 dur ya karıştı...ben onu ıslatsam tuzu çıkarmı sizce[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
odchu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Fistan, 07 Ocak 2005 20:04 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 07 Ocak 2005 20:00 tarihinde demiş ki: Türkiyedeki iyot az olduğundan IQ olarak 5-10 puan düşükmüşüz Avrupaya göre. O yüzden iyok desteği var tuzlarımızda. inanmıyor ya. millet guatr olmasın diye. istersen araştır BABA ne yazık ki ikisi de değil... ben de merak etmiştim guatr a karşı mı diye ama iyot nemi tuzdan uzak tutuyor; bu yüzden tuzlarda iyot kullanılıyor, saklama ömrü artıyor..[signature][hline]¿ lé³t «
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Antepli bir arkadasım vardi Bir gun onlarda kalırken yine Sana ilginc bisi tattırcam dedi (ben hep sasırırım onlara gittikce farklı yemekleri var bana gore:) ) ocakta su kaynattı biraz sonra da islak bir peynirin uzerine doktu Tuz nerdeyse 0 dı Bunu bir arastır istersen Ama uyarıyorum Tuz ile birlikte Tadı ve lezzeti de b*k gibiydi :) Lastik kıvanımda bisi olmustu :D[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
bayat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Tuzlara iyot konmasi guatra karsi bir onlem gercekten, IQ yada nemle alakasi yok. Butun dunyada yapilan bir sey.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Öne çıkan mesajlar