-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Aramızda hukukçu arkadaşlar varsa yada başına böyle bir olay gelen varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim. Olay şudur. Oturmuş olduğum evin kira kontratı mayıs ayında yenilendi. Sağdan soldan aldığım duyuma göre binayı yıkıp yeniden yaptırma durumları varmış özellikle Kadıköy bölgesinde şuan sık rastlanan bir durum bu. Ev sahibi kontratım olduğu halde mayıs ayını beklemeden 2 ay sonra bana gelip çık diyebilir mi? Kontratı beklemeden çıkartabilirse ben ne gibi bir ödeme talep edebilirim? Hiç hesapta olmadan yapacağım taşınma masrafı ve tekrar ödeyeceğim emlakçı masrafları gibi. Ayrıca evi tutalı henüz 1 sene olmuş olması da işe kötü niyet karıştırıyor diye düşünüyorum. Bana 1 sene sonra binayı yıkma durumumuz var demiş olsalardı evi tutmazdım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Senin olayina benziyo bak bu; http://www.kararara.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=10167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar