kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 siz video yu izleyin video yu[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bulabilsek izliycez[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eger oyleyse o adamin oraya topu atmasi imkansiz.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 çekiç 86.74 niye imkansız huun? (çekiçle baglantısını anlayamadım olayın)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Çekiç ya abi işte gitmiyo ağır çekiyo manasına.. öeh...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 benim kazaa da bulmadi zaten neyi bulduki ?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bariz Powerade reklamı... Yalan dolan bişiyler yapmışlardır... Topu attığı zaman zaten o adamların ikisininde ölmesi gerekmez mi? Resmen bomba gibi iner be o top adamın göğsüne...Birde 3-5 metre geriye uçuruyor... Araba çarpması gibi bir etki. Amerikan Futbolunda giyilen giysileri bilmiyorum ama genede öldürmese bile diyelim oldukca acıtır tahminimce... Powerade in içindeki Aspartamdan tutunda diğer kimyasallara kadar herşey,uzun kullanımlarda öyle motorize güç vermez,aksine rezil eder vücudunuzu ve kimyasal reaksiyonlarınızı... mmmm Gerçi bir daha düşündümde... Fransa turunda bile yokuş yukarı 77.8KM gibi yüksek hızlarda sprint atıp yokuş çıkabilen varsa etap sonlarına doğru... Eh..Bir bakıma olabilir belki...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ftp://212.98.241.78:6931/kazaa/Micheal Vick - Powerade Commercial.MPG[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama [Bu mesaj nedanko tarafından 06 Eylül 2004 07:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 öehh[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Hayda bu ne ya.Yok gerçek değil bu.İnanmıyorum inanmıycam inandıramazsınız inanmazlar..[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Açamayanlar için, sağ tuş save target as..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hehe süper ya. adam aşmış bi adam artık[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya yok ben öye darbe yedim. yani üzerime koşarak gelen bi adam (ki 100 kilo üzeri bi adam) ramming(koçbaşı denilen olay) yaparak göğüs kafesimin üzerine oturttu. geriye doğru yuvarlanarak iki takla atıp hiç güç sarfetmeden ayağa kalktım.çok az canım acıdı. ama üzerimde shoulder pad olmasaydı ölürdüm büyük ihtimalle.yani malzemelerin nasıl koruduğuna inanamazsınız.başka bi arkadaşım darbe sonrası havada tam takla atıp yüzüstü yere düştü.biraz sarsıldım dedi.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 eh şunu bir uplayalım bakalım, şimdi geçen izliyodum da, fake gibi ama yine nasıl onu tam anlamadım, hele bir de gerçek olma ihtimali geliyor aklıma, fazlası ile geyik olurdu gerçek olsa her halükarda izlemeye değer (emulede ,dc++ da her p2p'de var)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Popeye, 20 Temmuz 2003 01:52 tarihinde demiş ki: lol polis akademisi filminde hightower topu serserilere fırlatıyodu ya aynısı olmuş ehehe +1 :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bulamadi cok sinirlendim.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Powerade Commercial diye aratın bulcaktır =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 nedankonun verdiği link kırık.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kazaa'yı da yükleteceksiniz bana merak ettim şimdi =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 solaklar olarak boyleyiz iste bilader. :)[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu dogru bence.Resmen suzuluyor top adam harbi inanılmaz =) yanlız birşey dikkatimi şimdi çekti adamın gögsüne 2. kez atısından önce o adam havalanıyo biri itiyo sanırım onu.Kameralar orda degilken itiliyo o adam. [signature][hline]öttürürüm [Bu mesaj Eternal tarafından 08 Ocak 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar