KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Köpeğimiz Findik, eve yeni biri geldiği zaman çok heyecanlanıyor, altına kaçırıyor bazen sevincinden... Arabada giderken, gezdirilirken kedi köpek gördümü çığlık çığlığa bağırıyor, tepinip duruyor, onların yanlarına gitmek için can çekişir gibi sesler çıkarıyor. Findik'i gören diğer normal hayvanlar da garip garip bakiyorlar... Köpeğimizin nesi olabilir? Patileri dahil hergün öpüyoruz, seviyoruz, sarılıyoruz ama birtürlü doymuyor sevgiye hayvanımız... Ne yapacağız?[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 06 Ocak 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 resim isterüz[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5691 :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yerim onu ben[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 kızgınlaşmıştır belki[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ona eşlik edecek bir arkadaş alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Benim ilk köpeğim de öyleydi, bu yaz ölen köpeğim de... Belki çok sevilmesi de şımartıyo olabilir. Ya da cinsin karakteri de olabilir (ki benimkiler pointer'dı). Bence bu çok güzel, gerçi benimki sevilsin diye herkesin üstüne atladığından bir keresinde küçük bir çocuğu yere düşürmüştü... :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 pointer'ı zaptedemezsin ya av köpeği yani sevsende sevmesende çılgın gibi sağa sola gider zaten. başın sağolsun üzüldüm ölen köpeğin için. KireiMerodii senin köpeğe bi eş lazım.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Biz de en başta öyle düşündük Fistan da, yaw iki senedir aralıksız böyle hayvan... Yeni bir arkadaş almayı da düşündük yanına ama çok kıskanç bir hayvan bizimkisi... Sewdikleri biriyle el sıkışınca, öpüşünce bile hırlamaya, inlemeye başlıyor, küsüyor sonra... Biraz yalnız kaldı mı ortalığa mı**yor... Parçalarını da özellikle bizim görebileceğimiz yerlere taşıyor (koltuklara, yataklara, halının sanki özenle ölçmüş gibi tam ortasına)... Artık hayvanımızın karakteri diyeceğiz herhalde...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 çok ilginç ya kıskançlıktan bi yer çatlamasın o köpeğin? tabi çok yüz vermişiniz başlarda şimdi paylaşmaya gelemiyor demek ki. bence yinede çözüm bi eş. yavruları olunca dünyayı anlar aklı başına gelir :)[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dikkat çekmek için hayvanlar etrafı pisletebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 resmine baktım şeker görünüyor, yani heyecanlanması doğal :-p ama bir gariplik var, veterinere danışmanı öneririm..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 115) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar... Veterinere de götürdük, her köpek böyle dedi bize :D Artık sevgi açı hayvanımıza bir eş buluruz ne yapalım... :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punchac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 benim kedim de beğenmediği yemekleri salona getirir suç aleti gibi bırakırdı demek ki bi şey demek istiyolar al bu yemeği s..k g..ne s..nca da herhalde senin a..na s..yım falan mı demek istiyo allah bilir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 senin kedinde senin gibiyse elektrikli sandalye lazım ona[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hayvanin gözü bozuktur :D Saka bir yana veterinere gitmeni öneririm belkide kendine arkadas ariyordur.[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Fistan, 06 Ocak 2005 16:08 tarihinde demiş ki: pointer'ı zaptedemezsin ya av köpeği yani sevsende sevmesende çılgın gibi sağa sola gider zaten. başın sağolsun üzüldüm ölen köpeğin için. Gerçekten de pointer'ın özellikle dişilerin bu özelliğine hastayım; gün boyu şapşal şapşal dolaşıyolar, avda bi karizma bi havalar, kafa dik göğsü germiş... :) Saolasın... Allahtan ben bu son köpekten 6 senedir uzaktayım ve çok bağlanmamıştım ama yine de koyuyo tabi.. :( [signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tatlı bir köpek herhalde köpeği sevgi yumağı yaptnız oda alıştı böyle sevi yumağı gibi herkesden sevgi umar tabi:) O köpeğe dünyanın öyle olmadığını öretmeniz lazım benim kedim uyum sağladı mesela her gün uyuyor:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: KireiMerodii, 06 Ocak 2005 18:02 tarihinde demiş ki: Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar... Veterinere de götürdük, her köpek böyle dedi bize :D Artık sevgi açı hayvanımıza bir eş buluruz ne yapalım... :) nerdeki bu veteriner? dövmek lazım :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 117) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar