Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Elimde eskiden kalma bir AP var, bunu şuan kullanmakta olduğum wireless adsl zımbırtısı ile kullanmka ve çılgın internet dağıtmak istiyorum (dubleks olduğu için alt katta heryer almıyor). Nasıl yaklaşmalı nasıl yapmalı? Router'ı satan eleman olmaz onlar, aynı teknoloji değil gibi bişeyler demiş ama birde siz diyin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Teorik olarak birbirleriyle aynı teknolojide olmamaları halinde, birbirlerini görmezler zaten. Ama belki router ın üst teknoloji ise -ki genelde üstler altlarıyla çalışabilir- kullanabilirsin.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 AP'nin kullandığı standart ne? Aynı şekilde erişim yapacak makinalardaki wireless kartların standartları nelerdir? Bunları bilmezsek anca eko yapabiliriz o routercıya (bu kelimeyi Türkçe'ye yeni ekledim hayırlı uğurlu olsun).[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 AP 802.11b sanırım, adsl router ne çözemedim daha.. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ayy 5 saat uğraştım router ayarları ile. Yok PVC numarası yok bilmemne encapsulation'ı.. Olmuyor olmuyor.. Modem'in distribütörü ile konuştum, adam ordan uğraştı yok session açmıyor yok cart curt.. Arız kaydı bıraktım, telekomla konuştum yok onlarda beceremiyor. - Hııı.. (arkasını döner) ya kim anlıyor bu işlerde.. Ha siz şevket beyle konuşun.. Şevkete de ulaşamıyoruz.. Sonra ne oldu biliyormusunuz? Log'lara bakmak aklıma geldi: Invalid Username Password.. Meğerse username sonunda "1" varmış ve bana söylemeyi unutmuşlar.. siaşdojfasklgfdimgdflg kmidfsmgişfmgşdlfmg, şlfdmg,fldşmgfşlagmadflşgmfgşl sfsdgkaljgşkf asgkljşdfisşdlf sadfiakjdf...[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 802.11G imiş router. Bu şimdi 802.11b olan AP ve usb wireless aşıcılarla çalışmaz mı?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Çalışır Qui[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Nindalf'a katılıyorum, standartlar açısından sorun görünmüyor. Routercı'nın (sevdim ben bu kelimeyi) değinmek istediği başka bir nokta mı var acaba? Birde onun ağzından nedenini öğren istersen. ps: Telekom'un destek hattına sorunun olduğu zaman değil olmadığı zaman sorun yaşamak için ulaşmak lazım. Bir nevi alo mazoşizm hattı. :) Ayrıca biri onlara telefondaki mute tuşunun ne işe yaradığını anlatmalı. Heh tabi varsa.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Birbirleri ile çalışırlar ama hızlarda kayıp olur yani yeni bir alet ile alabileceğin yüksek veri transferinin çok çok altında kalırsın. Biz ofis ve ev arası kullanıyoruz şu an wireless. Ofisten external anten ile yayın yapıyor. Evlerde ise repeater var ofisi gören tarafta. Ve desktoplarda ise gene usb stick wireless var. Gayet memnunuz. Ama desktopdaki wirelessı USRin kendi pci kartını takmış olsam hızım 100mb/sec olacakken şu an farklımarka kullanmamdan dolayı 11MB/sec.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Biraz araştırdım, diyorki; 802.11b ile 802.11g access point'ler birlikte çalışmazmış. Ama 802.11b'yi g yapmak için bir firmware update yeterli oluyormuş. Gel görki elimdeki modemin firmware update'i piyasdak yok.. Eski alet biraz.. Wireless alıcılara gelince onlar AP standart'ı ne olursa olsun çalışıyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Qui, 802.11g 802.11b ile çalışabilmek için koruma sinyali gönderiyor. Eğer üretici 802.11g daha yüksek hızlarda çalışabilsin diye bu koruma sinyalini bypass ettiriyorsa 802.11b ile çalışamaz hale geliyor. Aslında 802.11b sinyalleri yakalıyor ama algılayamıyor. Yoksa 802.11g, 802.11b ile gayet güzel çalışabilir. Tabi Abso'nun dediği gibi 11Mbits hızında. 54'ü göremezsin yani. Zaten bu yüzden routercına bir sor demiştim sebebini, router'ın protection sinyallerini göndermiyor olabilir. Ayrıca alıcılar ne olursa olsun diye bir olay yok. 802.11a kullanan bir donanımı ne yaparsan yap o networkde çalıştıramazsın. edit: Abso wireless'de 100Mbps'ye ulaşamazsın en fazla 54. :) [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 06 Ocak 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 b ile g calisir frekanslari ayni yaydiklari dalgalarin a bunlarla beraber calismaz[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 İyi hadi çalışsın ama ben ayarları nasıl yapıcam çıkamadım işin içinden. Yani 11b duruyor burda çalışır durumda, heralde g'nin dhcp'sinden ip alicak. Gateway'i mi g'ye göre ayarlamalıyım?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Aynen öyle g'linin yani router'ın DHCP'sinden IP alacaklar. Router'ın ip'si de gateway olarak talepçilere gösterilecek. Zaten routerlar genelde bu mantıkla çalışıyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 usrobotics in turbosuyla 100mbps oluyor[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 USR Turbo'yu duymamıştım. Oeah USR coşmuş gerçekten. Turbo wireless şimdi software update ile 125Mbps'e çıkmış. Tartışmasız USR yönetiyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bendeki adsl ap, sadece 52mbit'lik ap'ler ile çalışıyormuş..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 walla en salım hard ap + adsl modem ben böyle bir sistem oluşturdum evde tıkır tıkırım[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar