uncla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Douglas sürprizi! Aslan, 22 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu 6 aylığına kiraladı Galatasaray, aradığı 10 numarayı Brezilya Ligi’nde küme düşen bir takımda buldu! Sarı-Kırmızılılar, Criciuma Kulübü’nün 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Douglas Dos Santos ile anlaştı. Brezilya ekibinin internet sitesindeki bilgiye göre Galatasaray ile 31 Aralık 2004 günü anlaşmaya varıldı ve genç oyuncu 6 aylığına Cim-Bom’a kiralandı... Asbaşkan açıkladı Criciuma’nın sitesindeki habere göre Sarı-Kırmızılılar, Başkan Moacir Fernandez ile yılın son günü kesin anlaşmaya vardı. Asbaşkan Gustavo Gazzola’nın ‘Douglas Dos Santos, Criciuma’da görevini başarıyla yaptı. Şimdi futbolunu, kalitesini daha iyi sergileyebileceği bir takım olan Galatasaray’da sürdürecek’ açıklamasına yer verildi. Kampa getirilecek Sambacı için görüşmeleri, Başkan Özhan Canaydın’ın ortağı Haim Fresco’nun yürüttüğü ifade edildi. Saidou’nun sözleşmesi feshedildikten sonra imza atacak olan Santos önümüzdeki günlerde kampa katılacak. Genç oyuncu 2002’de Criciuma’da 2. Lig şampiyonluğu yaşadı ancak bu sezon takımı 1. Lig’de sondan 4’üncü olup küme düştü. Henüz transfer doğrulanmadı Brezilya Ligi'nde 21. olup küme düşen Criciuma formasıyla iki sezonda toplam 50 maça çıkan Douglas Dos Santos'un sadece 1 golü var. Kulübün başkan yardımcısı Gustavo Gazolla da, "G.Saray'da geçireceği 6 ay ona tecrübe kazandıracaktır" dedi. Brezilyalılar'ın bu açıklamalarına rağmen G.Saray cephesi henüz bu transferi doğrulamadı. ya off bu nedir ya küme düşen takımdan 10 numara alıyoruz :/[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bence o kadarda önyargılı olma fenerbahçe nobreyi alırken herkes öyle düşünmüştü fakat nobre fenerbahçeye çok yararlı oldu olmayada dewam ediyor.... bence beklemek lazım....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 maaliyet açısından sorun olmamış, zaten beğenilmesse rahatçana şutlanır kadro 2.lik için yeterliydi zaten 1. olmak içinde paraya kıymak lazım ama oda yok maalesef[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 valla hiç umudum yok adam gibi transfer yapamıyoruz para yok off ya felipe bi gelseydi ah..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 felipe şuan baya pahalı zor yani gs'nin alması.bu adamda iyi çıkar inş lige renk gelsin.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 micheal mu kurt mu bu hangisi ehi ehi eke[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 paf'a mı transfer etmişler ?[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yazık.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 arkadaşlar nobre bize gelmeden önce japonyaya transfer olmuş orada bile başarılı olamamış cruzeiro'ya geri dönmüş ve orada yedek statüsünde bir adamdı.bakın şimdi o adamın bonservisini almak için 5 milyon doları gözden çıkardık.herşey olabilir gs'nin alacağı adamda çok iyi alabilir.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hayirlisi..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 gs'nin öle süper bi transfer yapıcağını sanmıyorum.Transfer bütçesi ortada bence zahoviçde kolpa bi haber muhtemelen.Gs gidip brezilya liginden dandik bi herif getirir sezon sonu gönderir yada tam terside çıkabilir brezilya liginden ucuza güzel bi adam getirebilir gs'nin transfer politikası bu,güney amerika ülkelerinden ucuz yetenekler bulup getirecekler dahası olmaz. demişiz böle bişi ama çok tepki almışız.. tarih 26 aralık 2004[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Lucas1, 04 Ocak 2005 20:24 tarihinde demiş ki: arkadaşlar nobre bize gelmeden önce japonyaya transfer olmuş orada bile başarılı olamamış cruzeiro'ya geri dönmüş ve orada yedek statüsünde bir adamdı.bakın şimdi o adamın bonservisini almak için 5 milyon doları gözden çıkardık.herşey olabilir gs'nin alacağı adamda çok iyi alabilir. nobre zaten brezilyanın en iyi takımlarından birinin as forvetiydi sakatlık geçirdi formdan düştü japonyayya orta düzeyde bi takıma gitti daha kötü olup döndü.Biz gördük aldık başkalarıda peşindeydi yani nobreyle bu adamı karşıllaştırman gene saçma.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 nobre cruziero şampiyon olduğu sene takımda yedekti japonyada oynadığı senede yanlış hatırlamıosam hiç gol atamadan brezilyaya geri döndü... fakat fenerbahçe nobreyi uzun süre takip ettikten sonra aldı tabiki douglasla karıştırmamak lazım ama yinede nobre geldiğinde önyargıda bulunanlar cok fazlaydı....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 adam 50 maçta 1 gol atmış yaa Heralde uzmanlık alanı asist bu adamın başka bişi dusunmek istemıorm...[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende sadece imdat demek istiyorum naapıcaz çok merak ediyorum[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: -Kobe-, 04 Ocak 2005 20:29 tarihinde demiş ki: said: Lucas1, 04 Ocak 2005 20:24 tarihinde demiş ki: arkadaşlar nobre bize gelmeden önce japonyaya transfer olmuş orada bile başarılı olamamış cruzeiro'ya geri dönmüş ve orada yedek statüsünde bir adamdı.bakın şimdi o adamın bonservisini almak için 5 milyon doları gözden çıkardık.herşey olabilir gs'nin alacağı adamda çok iyi alabilir. nobre zaten brezilyanın en iyi takımlarından birinin as forvetiydi sakatlık geçirdi formdan düştü japonyayya orta düzeyde bi takıma gitti daha kötü olup döndü.Biz gördük aldık başkalarıda peşindeydi yani nobreyle bu adamı karşıllaştırman gene saçma. kendin diyorsun daha kötü olup döndü diyorsun sonrada başka takımlarda peşindeydi.bu adam ne kadar kötü olursa okadar çok takımmı peşinden gidiyor ? nedir bu laf sokma hevesi ? basbaya yedekti bu adam YEDEK.daum'um uzun dönemdir takip ettiği bir adam olduğu için transfer ettirdi.ve bu adam kariyerinde hiç bir zaman cruzeiro'da 10 maç üst üste ilk 11 de oynamadı..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 güzel açıklamış lucas[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Herkese iyi akşamlar, Şöyle takımın yabancı durumunu değerlendirerek başlayalım. Oyuncu/Oynadığı maç/Aldığı süre/Maçbaşına ortalama süre Ovidiu Petre/5/273dk./54,6dk. Alioum Saidou/6/429dk./71,5dk. Flavio Conceiçao/10/797dk./79,7dk. Elvir Baliç /10/630dk./63dk. Rigobert Song/17/1485dk./87,3dk. Stjepan Tomas/17/ 1416dk./83,2dk. Eğer siz bir yabancı oyuncu alır sonrada onu klübede oturtursanız ne kadar para harcamış olursanız olun, ne kadar ucuza almış olursanız olun yararlı bir yatırım yapmamış olursunuz. Çünkü takımlar yabancı hakkı gibi değerli bir kadroyu maksimize edecek oyuncular ile kapatmak isterler. Eğer aldığınız yabancıları oynatamıyorsanız yönetim olarak bunun hesabını sorarsınız , bu hesabı yönetim soramıyorsa kongre'de üyeler sorar. Sezon öncesi defalarca aranıp nasıl bizlerden 1000 ile 10000 dolar arası hatta bazen daha da büyük ağabeylerimizden daha fazlasını toplamışlarsa bizler bu harcadığımız paranın da hesabını sorarız. Asıl önemli olan yaratılan katma değerdir ve malesef defans'ta yer alan yabancılar haricinde diğerlerinin bir katma değeri yoktur. İşin daha üzücü yanı diğer gençlerin bu ortamda şans bulamamış olmalarıdır. Oyuncu/Oynadığı maç/Aldığı süre/Maçbaşına ortalama süre Orhan Ak /6/411dk/68,5dk Aykut Erçetin/1/90dk/90dk Cafercan Aksu/2/90dk/45dk İbrahim Yavuz/0/0/? Arda Turan/0/0/? Suat Usta/0/0/? Uğur Uçar/1/31dk/31dk Mülayim Erdem/0/0/? Şimdi ilk yarıda iki üç yabancıyı saymazsak yabancılar ile oynamamışız, gençler ile de oynamamışız.-ki necati yada sadece sabriyi oyunda tutmak ile genç kadroya şans verilmez- Kimler ile ilk yarıyı bitirmişiz Hagi ve eski arkadaşları ile. Peki şimdi ne yapıyoruz elimzideki kadronun performansını artıracak önlemler ve aksiyon planları yapmak yerine dışarıdan kurtarıcılara bakıyoruz. Elimizdekini değerlendirmek yerine dışarıdan çare aramak malesef yanlıştır. Konuyu açan Uncla'nında güzel yazdığı gibi bir süprizdir. Bu süprizin camiamıza katkılarını zamanla ile göreceğiz.[signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 G.Saray hakkaten artık transfer yapamıyo acılen ekonomık destekte bulunulması gerekır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 çok haklısın Kumadam kadromuzda bulunan gençler gerçekten çok kabiliyetli yabancılar konusundada katılıyorum petre,saidou,conceciao bunlar elden çıkarılmalı ve adam gibi yabancı transfer yapılmalıdır brezilya'dan küme düşmeme oynayan bir ekipten gelen bi oyuncu herşeyden önce Galatasaray gibi bi markaya yakışmaz maddi sorunlar aşmak mecburiyetindeyiz,bu sorunlarında başkan ö.canaydın'la aşılacağını hiç zannetmiyorum zaten ikinci seçimlerde ö.canaydın'ın yeniden seçilmesine bi anlam verememiştim halende veremiyorum[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 G.Saray eskıyı yakalamaya calıstıkca boyle sureklı gerıde kalıcak,oldugu yerde saymaya dewam edıcektır artık o sayfanın kapanmıs oldugunu aynı oyuncularla şampıyonlugun gerı gelemeyecegı anlasılmıyo yada anlasılmak ıstenmıyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yabancılar konusunda değil ama gençler konusundaki karamsarlığa işin içine beşiktaşıda katarak katılıyorum. ama şuda bir gerçekki galatasarayın şu andaki maddi durumuyla lig ikincisi olması bile büyük bir başarı.özellikle ara transfer döneminde süprstar transfer yapmanın zorluğuda aşikar iken galatasarayda dahil avrupadaki çoğu takımın tranfer yapabileceği tek yer brezilya , arjantin gibi güney amerika takımları. eh galtasaray içinde ilerki 6 aylık dönemde ciddi bir rakip/tehdit yok iken,ne olucağı belirsiz , büyük risk taşıyan transferlere "olmayan" bir parayı yatırmakta oldukça mantıksız.yönetim bence doğrusunu yapmış. ama hagiyee artık biraz söz dinletip "oynat şu gençleri" demesi lazım.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Kumadam, 04 Ocak 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Herkese iyi akşamlar, Şöyle takımın yabancı durumunu değerlendirerek başlayalım. Oyuncu/Oynadığı maç/Aldığı süre/Maçbaşına ortalama süre Ovidiu Petre/5/273dk./54,6dk. Alioum Saidou/6/429dk./71,5dk. Flavio Conceiçao/10/797dk./79,7dk. Elvir Baliç /10/630dk./63dk. Rigobert Song/17/1485dk./87,3dk. Stjepan Tomas/17/ 1416dk./83,2dk. Eğer siz bir yabancı oyuncu alır sonrada onu klübede oturtursanız ne kadar para harcamış olursanız olun, ne kadar ucuza almış olursanız olun yararlı bir yatırım yapmamış olursunuz. Çünkü takımlar yabancı hakkı gibi değerli bir kadroyu maksimize edecek oyuncular ile kapatmak isterler. Eğer aldığınız yabancıları oynatamıyorsanız yönetim olarak bunun hesabını sorarsınız , bu hesabı yönetim soramıyorsa kongre'de üyeler sorar. Sezon öncesi defalarca aranıp nasıl bizlerden 1000 ile 10000 dolar arası hatta bazen daha da büyük ağabeylerimizden daha fazlasını toplamışlarsa bizler bu harcadığımız paranın da hesabını sorarız. Asıl önemli olan yaratılan katma değerdir ve malesef defans'ta yer alan yabancılar haricinde diğerlerinin bir katma değeri yoktur. İşin daha üzücü yanı diğer gençlerin bu ortamda şans bulamamış olmalarıdır. Oyuncu/Oynadığı maç/Aldığı süre/Maçbaşına ortalama süre Orhan Ak /6/411dk/68,5dk Aykut Erçetin/1/90dk/90dk Cafercan Aksu/2/90dk/45dk İbrahim Yavuz/0/0/? Arda Turan/0/0/? Suat Usta/0/0/? Uğur Uçar/1/31dk/31dk Mülayim Erdem/0/0/? Şimdi ilk yarıda iki üç yabancıyı saymazsak yabancılar ile oynamamışız, gençler ile de oynamamışız.-ki necati yada sadece sabriyi oyunda tutmak ile genç kadroya şans verilmez- Kimler ile ilk yarıyı bitirmişiz Hagi ve eski arkadaşları ile. Peki şimdi ne yapıyoruz elimzideki kadronun performansını artıracak önlemler ve aksiyon planları yapmak yerine dışarıdan kurtarıcılara bakıyoruz. Elimizdekini değerlendirmek yerine dışarıdan çare aramak malesef yanlıştır. Konuyu açan Uncla'nında güzel yazdığı gibi bir süprizdir. Bu süprizin camiamıza katkılarını zamanla ile göreceğiz. Kumadam bu hatayı Ortegada yaptı fener milyon dolarlar döktü klubede oturdu en önemli maçlarda bile,sen çıkıpta 23 milyon dolarlık adamı ankaragücü maçında oynatıp feyanoord maçında oynatmazsan böle olur yazık oldu ortegayada harcadılar.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 +1 kobe[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 arkadaşlar çok uzulerek soluorm douglas yabancı kontenjanı sorunu yuzunden alınamıomuşş naapcaz şimdii??? :D :D :D[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar