Laraken Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ahauahah yazık olmuş lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Right here in my arms klibindeki kız hala gözlerimin önünde yalnız asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 xaenin hakkaten en kötü modmuş ya, kermite haksızlık ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Alexi_Septimus said: HIM'e gay metal diyenler ahirette gayler diyarına homofobik olarak gidecek.[signature][hline]Simply death... umurda da varmis biraz him seviciligi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 "LL maL vaniLLe" said: yaa olurmu benim Ville'm o smiling smiley paylasmasini bil olmuo öle =) ville'miz de bari clk clk kiniyorum seni[signature][hline]when Love and Death embrace. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 vaniLLe said: "LL maL vaniLLe" said: yaa olurmu benim Ville'm o smiling smiley paylasmasini bil olmuo öle =) ville'miz de bari clk clk kiniyorum seni[signature][hline]when Love and Death embrace. hihi Bi de paylaşamamışlar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 arsivi actim beyler, ilke de seviyormus HIM'i. bi de burda casit casit bok atmis alskjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Penthesilea said: Şimdi arkadaşlar, ben tür ayrımına karşıyı mzaten, hatta Metal - arabesk ayrımına bile karşıyım çünkü ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım yani, (ondan sora da mutlu ol yeter i söyledik haha) ben türlere pek önem vermem nerde neyi istersem onu dinlerim. tutmayın küçük enişteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hotmail.com u sildigin iyi olmuş nil aghasadsfasdfasfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ibretlik konu sticky olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 eskiden hepimiz lamerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ya orcun AHAHAHAHAHAHAHAHAHA simdi farkettim =/ 2005de alinmis bi ssti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 vaniLLe said: arsivi actim beyler, ilke de seviyormus HIM'i. bi de burda casit casit bok atmis alskjd Cons said: hotmail.com u sildigin iyi olmuş nil aghasadsfasdfasfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cons said: hotmail.com u sildigin iyi olmuş nil aghasadsfasdfasfasdas Ahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hotmail.com diil yalnız o lütfinin msnini hatırlıyorum mmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 aa evet lan. hotmail degildi zaa. o zaman salaklik yapmis sayilmiyorum pek. ömer scs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 himi de çok sevdiğini söylemişsin zamanında, o yüzden sçsni ciddiye alamıyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 him den ne farkın var lan ikinizi de eskiden seviyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/f25/95f/085/99b/539/f83/cba/607/74f/af8/d9_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Xaenin said: Gelirlerse felaket olur cidden deliririm =) Your pretty face is going to hell !!! =)) Ville'in gay olması sesinin güzel olduğu ve karizmatik bi insan yavrusu olduğu gerçeğini değiştirmez yani .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Xaenin said: said: Infernal_Reborn, 03 Ocak 2005 21:19 tarihinde demiş ki: him=gay metal üstüne alın istediğin kadar yada bunların gay olmadığını kanıtlama çaban gay oldukları gerçeğini değiştirmiyor :) Gay metal yorumunu nasıl çıkardın onu merak ederim şarkı sözlerinde bir erkeğe yazılan sözler mi buldun ? Hayır yani çok sağlam bi HIM dinleyicisimdir de böyle bi olay görmedim henüz ? She'll be right here in my arms Love wants us dead , me and my Poison ''Girl'' Adamın yazdığı şarkı sözü cinsel tercihiyle aynı yönde değil yani gay metal diyip bırakmak yanlış son derece benim fikrimce .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Bir arkadaşlığın daha böylece sonuna geldik Kaan. Vanil zaten hep böyle, hoplayan manda da savunmuştu bize him'i daha 3-4 yıl olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 dfgdhfhsd hoplayanmanda tayfasından mısın sen msnden silme vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar