Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İp atack uff

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar bişey sorucam 40 dk dır falan sürekli port ve ip me atack yapmaya çalışılıyor ama bunları Panda 2005 engelliyor port olayını blockladı diyor sonra ip me girmesini 10 dakikalıgına engelledigi yazıyor bende sürekli modem adaptorunu cıkarıp takıorum ip değişsin diye.ama sureklı boyle 5 dakiika da bir panda uyarı veriyor bende sürekli dediklerimi yapıyorum.nedir bu napabilirim nasıl kurtulabilirim.
Anladıgım kadarıyla bi hacker falan girmeye calısıyo pc ye.
Naapıcan uff[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

bence direk pandadan kurtul ama bu başlığın yeri de burası değil donanım&yazılıma yazsan daha mantıklı olur[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

absolut teşekkürler bunları biliyorum da invis olsun olmasın sonucta adam ip ye saldırıyor en azından panda 10 dklıgına blocklanabilir uyarısı veriyo diğerleri o uyarıyı vermese bende goremıycem ve adamlar cirit atcaklar pc de :([signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar neyse ben hallettim xp sp2 kur diyosununz onu kursam ohoo ayvayı yerım .onda orjinal olmayan oyunlarda sorun yasanabılıyomus baya bi acıgı var falan onu sallayın.
sonra ben normalde yeni firewall kullanmıyorum bayadır vardı.daha dorusu onceden kapalıydı sonra actım kapalıyken de acıkkende bole bıse olmadı.neyse kapattım tekrar 1 aydır kapalıydı ilk defa oldu bugun actım firewallı sonra sureklı ip değiştirdim ve bu beladan kurtuldum.
yine de ilgilendiginiz için saolun
inşallah adam yine salça olmaz bizze :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...