SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya arkadaşlar bişey sorucam 40 dk dır falan sürekli port ve ip me atack yapmaya çalışılıyor ama bunları Panda 2005 engelliyor port olayını blockladı diyor sonra ip me girmesini 10 dakikalıgına engelledigi yazıyor bende sürekli modem adaptorunu cıkarıp takıorum ip değişsin diye.ama sureklı boyle 5 dakiika da bir panda uyarı veriyor bende sürekli dediklerimi yapıyorum.nedir bu napabilirim nasıl kurtulabilirim. Anladıgım kadarıyla bi hacker falan girmeye calısıyo pc ye. Naapıcan uff[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bence direk pandadan kurtul ama bu başlığın yeri de burası değil donanım&yazılıma yazsan daha mantıklı olur[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 cevap vermiyoruz.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 pandadan mı kurtuluyum yau o olmasa adam coktan girmişti.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 XP firewall veya Zonealarm kurmayı dene. Onlar invis yapıyordu yanılmıyorsam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 absolut teşekkürler bunları biliyorum da invis olsun olmasın sonucta adam ip ye saldırıyor en azından panda 10 dklıgına blocklanabilir uyarısı veriyo diğerleri o uyarıyı vermese bende goremıycem ve adamlar cirit atcaklar pc de :([signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 winxp sp2 yükle[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Fistan, 07 Ocak 2005 19:11 tarihinde demiş ki: cevap vermiyoruz. sorun çözülmüş :D sen cevap vermiyosun ama :P[signature][hline]" ßir Derdim Var Artık Tutamam iÇimde " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 İyide digerleri belki 10 dakkada pes etmeyecek ve adamlar sadece IP attackla kalacaklar. Yani Zonealarm eskiden 450 denemeden sonra kilitleniyordu ama yenisi çıktı 50 tane artık kilitlenmiyordur herhaldeç[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 helal[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ya zaten taşıncak bu topic[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 zone alarm.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ip scan yapıyorlardır büyük ihtimal.. yeni mi kullanmayabaşladın firewall? önceden böyle olmuyor muydu? vs.[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 xp sp2 + xp firewall aktif yap. zone alarm kur. bu ikisi mutlaka bulunsun sisteminde sağ altta aktif olsun.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 arkadaşlar neyse ben hallettim xp sp2 kur diyosununz onu kursam ohoo ayvayı yerım .onda orjinal olmayan oyunlarda sorun yasanabılıyomus baya bi acıgı var falan onu sallayın. sonra ben normalde yeni firewall kullanmıyorum bayadır vardı.daha dorusu onceden kapalıydı sonra actım kapalıyken de acıkkende bole bıse olmadı.neyse kapattım tekrar 1 aydır kapalıydı ilk defa oldu bugun actım firewallı sonra sureklı ip değiştirdim ve bu beladan kurtuldum. yine de ilgilendiginiz için saolun inşallah adam yine salça olmaz bizze :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tamam yalnış yeere açmış ama adamın yardıma ihtiyacı var yani[signature][hline]Open your eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar