-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Giovane Elber (Lyon) John Hartson (Celtic) Edu (Arsenal) Thomas Gravesen (Everton) Mark van Bommel (PSV Eindhoven) Bernd Schneider (Bayer Leverkusen) Dede (Borussia Dortmund) Joos Valgaeren (Celtic) Stephane Henchoz (Liverpool) Fernando Ricksen (Rangers) Edwin Van der Sar (Fulham) Substitutes GK - Mark Schwarzer (Middlesbrough) RB - Lauren (Arsenal) LB - Olivier Bernard (Newcastle United) CD - Sammy Kuffour (Bayern Munchen) DM - Dietmar Hamann (Liverpool) AM - Anders Svensson (Southampton) AM - Mehmet Scholl (Bayern Munchen) LW - Ze Roberto (Bayern Munchen) ST - Mark de Vries (Hearts) ST - Shabani Nonda (Monaco) şunlardan bi dede gravensen alsak :)[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Antu Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 nedir bunlar ? bilmediğimden soruyorum yalnış anlaşılmasın bu arada futbolcu oldukalarınıu bildiğimi belirtiyom[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sene sonunda sozlesmesi bitecek oyuncular. antu forumlarinda "biz feneriz, hepsini aliriz" hayelleriyle tutusan genclerin actigi bir thread, buraya tasinmis. maksat post olsun.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. [Bu mesaj Patos tarafından 07 Ocak 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tşk patos, bosman denen adamı biliyorum ama anlayamdım ne olduğunu bu arada bu tarnsfer topicleri sıkmaya başladı devre arası transfer topciğinde tartışılması laızm deilmi bunların[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Patos, 07 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki: sene sonunda sozlesmesi bitecek oyuncular. antu forumlarinda "biz feneriz, hepsini aliriz" hayelleriyle tutusan genclerin actigi bir thread, buraya tasinmis. maksat post olsun. Bu kkadarr..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Patos, 07 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki: sene sonunda sozlesmesi bitecek oyuncular. antu forumlarinda "biz feneriz, hepsini aliriz" hayelleriyle tutusan genclerin actigi bir thread, buraya tasinmis. maksat post olsun. Direk bende lafı yapıştırcaktım ki sen bana söyleyecek şey bırakmamışsın[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Gravesen'i alsak fena olmaz hani..[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar