SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Hayırlı RAMAZANLAR !! 31 Temmuz 2014 günü sonuna kadar yapılan Hosting paketleri alışverişlerinde: Ekonomik Hosting Paketi alana +2 Ay Standart Hosting Paketi alana +3 Ay Gold Hosting Paketi alana +4 Ay Platin Hosting Paketi alana +5 Ay Norm Hosting'den HEDİYE!!https://www.normhosting.com[*]Kampanyamız 31 Temmuz 2014 tarihinde sona erecektir. [*]Kampanyamızda herhangi bir sınır ve kod yoktur. Müşteri, hizmeti aldıktan sonra uzatma ekiplerimizce yapılıp müşteriye kayıtlı olduğu mail yolu ile bildirilecektir. [*]Mevcut müşterilerimiz paketlerini kampanya süresinde yenilerlerse yeniledikleri paketin + süresini alacaklardır. [*]Halen geçerli olan, yeni 1 senelik hosting paketi alımlarda %10, 2 senelik alımlarda %25 indirimimiz devam etmektedir.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ramazan gelince niye vpnlerde kampanya oluyor lan iftardan sonra insanlar gönül rahatlığıyla yapıştırsınlar diye mi
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Of olum liebe sdfpıgjsdfıp. Vpn alıcaktım alamadım sayende.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Liebe said: ramazan gelince niye vpnlerde kampanya oluyor lan iftardan sonra insanlar gönül rahatlığıyla yapıştırsınlar diye mi lel
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 allah kahretsin vpn diye görmüşüm. oruç başıma vurdu. oruç da tutmuyorum halbusi
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 mantık çok da değişmiyor aslında. ramazanda niye sunucularda kampanya oluyor asdafhadadah
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Liebe said: mantık çok da değişmiyor aslında. ramazanda niye sunucularda kampanya oluyor asdafhadadah Selamlar, Aslında özel bir gün için olan bir kampanya değildi fakat günü denk geldi diyebiliriz. :P Hayırlı ramazanlar ve de iyi günler..
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Yersen yani. Neyse hayırlı kampanyalar.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ramazandan girelim de kampanya bahane demiş adam.
Öne çıkan mesajlar