madcow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Merhaba Araba hakkında cok bir fikrim olmadıgı(marka model vs.) ve tam olarak da anlamadıgım icin siz deneyimli patilerden tavsiye istiyorum. En azından vereceginiz tavsiyeler bir baslangıc noktası olur ben de oradan arastırmaya devam ederim Tabiki 2. el olarak dusunuyorum. Onemli noktalar - İç hacmi geniş(1.90 + cok kilolu adamım icine sıgmam lazım aracın once) - Az yakan. Gunde ortalama 40km yapıcam okula git gel - Al satı cok zor olmayan(sundan 3 4 sene sonra satmak istesem cok acı cekmeyecegim) - 30k yı gecmeyecek bir arac olarak dusundum suana kadar. Aracın su ozelliklerine dikkat et falan gibi verebileceginiz ozellik tavsiyelerine de acıgım. Zaten kendim okuyorum birseyler sagda solda ama buraya guvenim daha cok. Simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Selam, Senin ilacın Jazz gibi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Polo da olur Dizel 3 silindirliklerden. i20 olur. Bunlar ufak gozukuyo ama sigarsin rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 i20 nin 42k dan baslamasini napicaz peki? Ne olmus araba fiyatlari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 2. el aracta yıl ve km gibi degiskenleri nasıl degerlendirmek lazım? Yıl başına kullanıldıgı km ile "yıpranmıslık" arasında bir korelasyon yapabilir miyim mesela? Aldıgım aracı yaklasık 5 yıl kullanmayı dusunuyorum ve yılda 18-20k dan fazla yok yapacagımı sanmıyorum nasıl bir ust deger belirlemem saglıklı olur km ve cıkıs yılı acısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Selam, km/yıl değeri önemli olan. Ayrıca uzun yol ile şehir içi kullanım da fark gösteriyor. Mesela uzun yolda kullanılan bir aracın motoru fazla değişken kuvvet altında kalmayacağı için daha az hırpalanır. Ayrıca debriyaj balatası falan da çok daha az aşınır. Araç alıp, aynı hafta içinde serviste debriyaj balatası için binlik dökülenler var :D Bence hiç diesel falan diye arayışa girme. Jazz gibi sempatik ve geniş hacimli bir şehir içi aracı seni kurtarır. Benzinli bir araç diesel gibi kullanım hassasiyeti de istemez. Bakımını azcık geçirince sana kin besleyip intikam almaz. 3 ayda bir hava filtresini değiştirirsen dua eder. Jazz sen aracı kullanırken arkaya da arkadaşlarını almana izin verir. Bir Polo bunu yapamaz diye düşünüyorum! Neden düşünüyorum; belirttiğin dış ölçü ve kütle bilgilerinden ötürü =) 2008-2009 model temiz birşeyler bulabilirsin bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Abi bu fiyat aralığında hep jazz öneriliyor. Gerçekten fiyat/performans bu kadar mı başarılı bu arabada? Ne bileyim tabi işlevsellik ön plandadır ama görüntüsü bana çok çirkin geliyor. Zaten honda hayat onda'cılar yüzünden hiç ısınamadığım bir marka varsa o da hondadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Selam, Jazz'ın avantajı boyutuna nazaran sunduğu iç hacim+işlevsellik+CVT şanzıman+az yakan benzinli atmosferik motor+aktif/pasif güvenlik elemanları. Sonuçta mini MPV tarzında bir araç. Nissan Note var dengi ama eski kasası iğrençti, şimdiki kasa biraz daha iyi. Renault Modus gibi hastalıklı bir aracı saymıyorum bile :P Diğer küçük araçların iç hacimleri de bildiğin küçük. Jazz öyle değil; sen üzüldüğünde sana bi nutella almadığı eksik! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bilgiler icin saol paramecium. Anlattıklarına gore aramalarıma devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ya paramecium çocuğu kandırma !!!111! Gel güzel kardeşim sana benim jettayı vereyim 1.4 tsi motor 170 beygir Dsg nin kalitesi ve mükemmelliği snki bu arabada birleşmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Selam, Yaa şu bölümde 2 dakika harcamışlığı varsa senin burun kıvırdığın araçlar neyse hemen gider onu alır. El uzattığın her araçtan da uzak duracak XP'e sahiptir diye düşünüyorum :D @katibim Bu arada ben de babamın Laguna'yı satıyorum. Kartal'da ilgilenen olur mu :D Tek çatı altında bir sürü müşteri malum dsfsghfgsdh Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ilana koy bakalım görelim canlıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar