Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alaçatı

cacodemon

Öne çıkan mesajlar

Ağustos sonuna doğru kuzenin düğünü için eşimle İzmir taraflarında olacağız. Bu vesileyle de ne zamandır gidip görmek istediğimiz Alaçatı'ya uğrayalım dedik.

Oralarda bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz ve geceliği iki kişi 200-300 TL arası otel/pansiyon var mıdır?

Önceliklerimiz;

Temizlik
Güleryüz
Alaçatı kahvaltısı
Mümkünse merkeze yürüme mesafesi (alkol vs araba)

Gitmişken de şuraya mutlaka uğrayın, buranın plajı harikadır falan derseniz pek makbule geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Çok Alaçatı başlığı var ama yazan olmamış. Sahil tarafında Antmare iyi, onun dışında Casaoliva,Beyevi. İyice merkez istiyorsan Eski Ev var. Curcuna var Kafepi'nin oteli. Ama küçük yer zaten, Alaçatı dışına çıkmayacaksan arabaya gerek yok. Zaten merkez kısmı çoğu yer gibi trafiğe kapalı.

Alaçatı kahvaltısı tam bir İstabullu söğüşleme tricki, gerçi Alaçatı oluşumu itibari ile böyle bir muhit. Otellerin hepsinin kahvaltısı benzerdir, kötü asla değil ama fark yaratan çok birşey yok. Reçel çeşidi, otu daha fazla Türk kahvaltısı işte

Onun dışında öğle ve akşam yemeklerinde Tuval vs. tarzı yerlerde güzel Ege mezeleri, deniz ürünü ve otlu yemekler yiyebilirsin. Adını unuttum çarşı girişinde maydandaki seyyardan midye dolma falan ye
Sosyal ağlarda paylaş

Alaçatı çok overrated geliyo bana. Ne bileym port beach tarafı sörf yapanlar ve sevenler için ideal olabilir.

Merkezde gezcek oturulcak az bi yer var. Bi de bana çok kazık geldi ya. Ne bileyim 7.5 tlye türk kahvesi fln. Çeşmenin genel sıkıntısı arabasızsan bi bok yiyemiyosun. Gündüz deniz için bambaşka bi yere akşam eğlence için bambaşka bi yere fln gitmen gerekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
deadwoll said:

Beach olayı kadar yalan bir şey yok. Adam ekstra hiç bir şey yapmıyor; sikko pop, boktan yemek, iki tane kırık şezlong bitti. Amacını da çözemiyorum.

Beach var beach var. Ayakbastı 50 TL parasına ben de karşıyım, şu kadar harca şartı daha mantıklı geliyor fakat yine de bu gibi uygulamalar yapmak zorundasın. Yoksa 3.5 milyon nüfuslu şehrin yarısı günübirlik yıkar orayı. Bknz: Toplu taşımadan sonra Foça. Ayayorgi için konuşuyorum Sole Mare ve Kafepi dışındaki işletmeler gerek servis olsun gerek yemek gerekse de şezlong/yastık uzaklığı bir şekilde tercih ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...