Crawler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Şöyle aptalca bir soru var anlamış değilim. Gmail hesabıma cep telefonum ile login olabiliyorken, bilgisayar üzerinden olamıyorum. Hatalı şifre diyor. Akşam akşam kafayı yemek üzereyim. Bunun sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 klavye dili değişmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 caps lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 genellikle sifreni hatali girdiginde hatali sifre uyarisi verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Hayır hiç biri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bi adam her şeyi mi bu kadar bilir bu kadar mı mükemmel olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 şifreni değiştirdiysen browserda kayıtlı şifre eskisi olbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Sorunu buldum. Bug mı bu nedir? iphone'daki safarinin şifrenin ilk harfini küçük/büyük olarak ayırt etmemesi. Büyük harf yapsanda küçükmüş gibi gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 caps lock demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar