ozgurergul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin oyuna giremiyo bu nasıl olur ya anlamadım bole bi hata veriyo bunu nereden düzeltebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saolun arkadaşlar...
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sphere.ini deki Clientmax dan kaynaklanıyor sanırım bu hata yanı kapasite maximumda gibi bir şey ise ki ilginnc orası 0 ise girememesi lazım bi bak istersen[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
simonare Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 client maximum durumunda benim bildiğim. Your account has been blocked der ve yine benim bildiğim staff üyeleri her halukarda girer.[signature][hline]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sanırım kendi hesabını bloakladın yanlışlıkla.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 evet benımde karsıma ılk defa boyle birsey gelıyo.hazir wordl mu kurdun veya soyle olabılır maxnpc diye bir sey vardı etrafındakı yanı bi kareye sıgabılıcek npcler diye digeri girince lost 6yiyordu ordanda olabılır[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
simonare Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 onla hiç alakası yok :D sen maximum complexivity diyorsun o sadece spawnların initialize'ı ile ilgilidir.[signature][hline]
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 diyorum ya ilk defa karsıma cıktı diye ;) neyse bilen bi arkadas tam bi cvp yazsın arkadasa[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Neron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Unifont bab imazana bakılırsa sen gralsın beah böyle şeylerle uraşma sen.[signature][hline]Ben yalnız yaşar, yalnız gezer, yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player
Öne çıkan mesajlar