WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 1 ay once aldım, 1 kere denemek için çalıştırdım, kutu fatura cart curt hepsi tam. 650tl istiyorum. elden teslim tercihim / istanbul http://www.gold.com.tr/powercolor-r9-280x-turbo-duo-3gb-gddr5-384bit-dl-dvi-hdmi-mini-dp-x2-ekran-karti_u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Sapphire yada Asus olaydı alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 eksiği yok fazlası var sapphire den gel vatandaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Şimdilik çöp olmasın diye buraya ekliyorum ben de ilanımı :-) Aynı karttan bende de var (TurboDuo) . Wanted kendi kartını/kasasını satarsa, daha sonrasında ben de benimkini satmayı düşünüyorun. Ya da Crossfire yapası gelen varsa sinerji yakalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 takas düşünürmüsün diyeceğimde sürü parça vereceğim ilgilenmezsin tahminimce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 darkageman said: takas düşünürmüsün diyeceğimde sürü parça vereceğim + biraz nakit ilgilenmezsin tahminimce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Asus ROG XONAR PHOEBUS ses kartı ile takas düşünürsen ö.m atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar