Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LCD Ekran

JeanPaul

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

WoW'u TFT/LCD ekran ile oynayan var mi? Ornegin 17" LCD? Nasil? Hangi marka/model ile oynuyorsunuz ? Ekran parlaklik ya da golge problemleri yasiyor musunuz?

Halen 19" CRT monitor ile oynuyorum ama TFT'ye gecmeyi planliyorum ama oncelikle sizlerin fikrini almak isterim.

Cok tesekkurler.. :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

Acikcasi WOW amacli soruyorum. Cunku WOW sonucta klasik 3D aksiyon (Doom, Quake, vs) oyunlarindan degil.

Ogrenmek istedigim tek sey WOW'u LCD ekran ile oynayan varsa hareketlerde vs problem yasayip yasamadigi.

Donanim bolumune de alabilirsiniz ama sonucta ogrenmek istedigim genel 3D oyunlarda LCD nasil sonuc veriyor degil, sadece WOW amacli soruyorum.[signature][hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
YETER, 04 Ocak 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
Zauhauha millete bak para bok wow çıkıyor diye LCD alıyor biz bu makinayla nası oynarız diye düşünüyoruz euheuhe..

WoW oynuyorum zaten. Wow icin ekran almiyorum, benim isim bilgisayar ustune. Gozler artik pes ediyor gerci, doktor basit bir anlatimla bilgisayar kullanma dedi ama neyse.... Iltifatin icin de ayrica tesekkurler...[signature][hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer hoşuna gidiyor diye 17 inc LCD alacaksan bence alma 19 inch yani. büyük daha güzeldir.

FAkat, Gözlerimi çok yoruyor radyasyon ıdı bıdı diyorsan, hemde masamda dana gibi durmasın diyosan (gerçekten çok yer kaplıyolar :( ) Arkadaş demiş philipsin lcd leri güzel.
LCD kullananlar var bildiğim pek öyle eskisi gibi görüntü akıyor uzuyor felan demiyolardı.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ben philips 170 S kullanıyorum sırf wow için aldım arkadaşlar hatta uber system kurdum wowu full grafikler ile 1280x1024 te süper ayrıntılarla diğer oyunları halt edecek şekilde bir görüntüm var tavsiye ederim ayrıyetten saatlerce başında olduğumdan göz yorulma kanlanma gibi bir derdimde olmuyor bu parayı vererek bir nevi gözünü kurtarmış olursun[signature][hline]ZZzzz....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...