herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 freelancer siteleriyle bilgisi, tecrübesi, daha önce iş almış ve ödeme alanlardan konuyla ilgili fikir görüş ve yorumlarını alalım
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bu konuyu açtıgım gün 3 ünlü siteye girip çeviri için başvurular yaptım. hala hiç bir emparyalist işveren bana mesaj atmadı. hayır kendimi dışlanmış hissediyorum parası neyse vereyim bana iş versinler kardeşim
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 heh gittim türk çeviri bürosuna başvurdum. sayfa başına 5-6 lira vericekler. dolarları kazanmak varken bu mübah mıydı bana kardeşim!!
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 türkçeden ingilizceye, ingilizceden türkçeye çeviri
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 ceviriyi google da yapiyo, senin farkin ne?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Merhaba , benim ad Katherina, yas 29, ben cok sevdim Istanbul yerine adam gibi ceviri yapmak icin gerekli.
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Freelancer sitelerinde reputation onemli. Bir sekilde is alip duzgun puanlar almadigin surece is toplaman yalan, biraz kisir dongu icinde anlayacagin. Bunu kirmak icin ne yapmali dersen, ucretsiz ya da super ucuz is onerebilirsin ya da ilk bir kac paragrafi cevireyim, begenirseniz yapayim gerisini diye karsi tarafi tavlamaya, bir sekilde kendini gostermeye yonelik adimlar atabilirsin.
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 di said: Freelancer sitelerinde reputation onemli. Bir sekilde is alip duzgun puanlar almadigin surece is toplaman yalan, biraz kisir dongu icinde anlayacagin. Bunu kirmak icin ne yapmali dersen, ucretsiz ya da super ucuz is onerebilirsin ya da ilk bir kac paragrafi cevireyim, begenirseniz yapayim gerisini diye karsi tarafi tavlamaya, bir sekilde kendini gostermeye yonelik adimlar atabilirsin. reddedilme mailleri almaktan cigerim soldu " we are full for this now. Thank you and hopefully you can apply again later. " bazen de dalga geçer gibi hem reddediyolar hem de umarım tekrar başvurursun diyolar. bizim de bir gururumuz var, düşünmüyorlar
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Valla biseyleri cok yanlis anlamissin sen. Gayet normal adamlarin yazdigi, alinacak gurur yapacak bisey yok. Ayrica gavurun gozunu seveyim, adam Turk isveren gibi surundurmuyor gunlerce gecelerce. Sen bikana usanana arayip sormaktan vazgecinceye kadar sallamiyor, cat diye diyor iste durum neyse.
Öne çıkan mesajlar