nienna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bunu almayı düşünüyorum, nerden almalıyım en ucuza ve sağlama? bi de kullanan varsa özelden sormak istediklerim var burda kurallara aykırı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 /summon fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 şu fiyata şurdan al, garantisi var mı yok mu, sonra şurdan kırdırırsın, oyunları şurdan alırsın vs gibi temel bilgiler lazım fizban gelirse. ben işe gidiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 http://global3.memecdn.com/number-of-people-who-give-a-fuck_o_771258.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 nienna said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 nienna said: şu fiyata şurdan al, garantisi var mı yok mu, sonra şurdan kırdırırsın, oyunları şurdan alırsın vs gibi temel bilgiler lazım fizban gelirse. ben işe gidiyorum şimdi. kadıköyden git korsana hazır versiyonunu al işte. Netten oynamak istiyorsun firmware li olsun J-tag lid eğil ona dikkat et. Sonra indir oyunlarını yardır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar