hattok Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Bi cihaz olcak erkek için farklı kız icin farklı. Mesela cihaz vajinaya erkek soktuğunda karşı tarafta kız için olan cihazı taktığında erkeğin yaptığı her girişte sinyal yollayıp Vajinaya girip cıkacak kız için olan alet.Yani biri penetratör diğeri alıcı olacak. Gidin patentini alın Milyarder olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 izleyemiyorum silinmiş gerçekten üzüldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 hattok said: Bi cihaz olcak erkek için farklı kız icin farklı. Mesela cihaz vajinaya erkek soktuğunda karşı tarafta kız için olan cihazı taktığında erkeğin yaptığı her girişte sinyal yollayıp Vajinaya girip cıkacak kız için olan alet.Yani biri penetratör diğeri alıcı olacak. Gidin patentini alın Milyarder olursunuz. ipnenin biri aleti götüne sokarsa biz de ipne sayılır mıyız o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 +1 ben de merak ettim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar