Feamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Esau said: sahibinden.com da en cok opel corsa ve ford fiesta goruyorum. benim kendi arkadaslarim hesapli olmasi acisindan hep ford`u onerdiler. ikinci el opel corsa 2011-2012 modeller genelde 34 bin ve 37 bin arasi degisiyor gordugum kadariyla. Ama bu fiyatlar cok mudur normal midir bilmiyorum fordun otomatik vitesine sorunlu diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Opel'in 2 tane otomatik vitesi var biri tam otomatik, diğeri ise yarı otomatik. Tam otomatikler 1.4'lerde gözüküyo zaten. Yarı otomatik ise sorunlu diye biliyorum. Corsa alırsan kasa değiştirecek değer kaybedebilir. 2007 kasası bu çünkü. Önümüzdeki sene değişecek. Ben corsa kullanıyorum memnunum. Sadece direksiyon kutusunda problem çıktı onu da 200 tl ye hallettik. 55binde tık demedi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Tesekkur ederim yorumlar icin. Bir arkadasim Ford Fiesta 1.0 Turbo motorlu olani onerdi. Bu araba ile ilgili bilgisi olan var mi? Buyuk ihtimal Ford Fiesta`ya yonelecegim ama baska fikirlere de acigim. Dedigim gibi arabalardan falan hic anlamiyorum. Ancak, otomatik benzinli olmasi ve biraz daha digerlerine gore az yakit tuketimi yapmasi gerekiyor. Otomatik dizel bana pek onermediler. Yine de bu konuda da deneyimi olan varsa ilgili goruslerini almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 alman arabasi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ford 1.0 mukemmel motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar