Core Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya 2 gunden beri servera giremiyorum, daha dogrusu hic baglanamiyorum.. Hayirdir bitti mi WoW EU Closed Beta donemi?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Günaydın :D Evt bitti cb dönemi en sonunda ve FB başlayana kadarda serverlar açılmayacak :) FB herhalde bugun yada yarın başlar. Burda Açıklaması var.Tabii CB testeri olarak gene girebileceksin servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 alman isp'si t-online açık bir formla 5000 beta key'i dağıtıyordu, bitti mi bilmiyorum. tatihlilere ayın 5'i ve 9'u arasında her gün key gönderilecek deniyordu. ayın 9'unda key gönderilmesi bitmeyecekse 9'undan erken çıkmaz diye düşünüyorum. yani sunucuyu açıp o oyunculara key'leri sonradan da yollayabilirler tabii ama sanmıyorum. ayrıca "hadi açtık sunucuyu gelin" demezler bence. en az 1 gün önceden haber verirler tahminimce. 10'u gibi çıkabilir ya da biraz daha geç. gönül ister tabi bugün açılsın ;).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 07 Ocak 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gudu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben cidden sıkıldım artık beklemekten kafayı yicem. her sabah buyuk bi umutla giriyorum sitelerine ondan sonra mailime giriyorum (eu ya cevirmiştim keyimi) ordanda haber yok. Sıkıntı bastı oyunu görmek istiyorum bir an once SIKILDIM ARTIK.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mirage ye katiliyorum 12sinden önce acilmaz 1242145 email atik t-online a ama cit yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Thottbota daldım ve deli şeyler buldum... Level 40 a kadar olan bütün rotamı çizdim... Grinding ve quest karışımı mükemmel bir biçimde item ve exp gelişimi... Daha level 17 iken elime dpsi 20.3 olan ve +7 stam +7 int + 7 spirit veren staff alıyorum =)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 crescent staff i diosun 17 de zor alirsin heheuhe[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: _Dalamar_, 07 Ocak 2005 13:27 tarihinde demiş ki: Thottbota daldım ve deli şeyler buldum... Level 40 a kadar olan bütün rotamı çizdim... Grinding ve quest karışımı mükemmel bir biçimde item ve exp gelişimi... Daha level 17 iken elime dpsi 20.3 olan ve +7 stam +7 int + 7 spirit veren staff alıyorum =) Nasıl oluyo o :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 nie zor aliyo? quest ödülü degilmi o staff?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 22elite mobların olduğu bir instance macerası sonunda o ödül var, haliyle lvl17 iken o moblara vuramaz bile doğru düzgün ama yüksek lvl'li birinden yardım alıp yapıcam derse de kendi bileceği iş.questi yapmanın zevki kalmaz o zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben lvl 16 da aldım o staffı, lvl 24 25 ler vardı 3 paladin 2 rogue ben (mage)[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar