duende Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 gitar var bitane fly,ng v denen turden v seklinde oturarak calarken sorun yasanırmı?[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sorun yaşamak değil; neredeyse otururken çalmak imkansız ayakta çalışırsın ama bir de şöyle düşün: sahne performansı için ayakta çalmaya çalışmak iyidir ;)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.
Draven Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 evet kendercik tam soylemis, flying v zaten esas olarak ayakta calmak icin dizayn edilmis. ama mesela washburn un bazi modelleri var, mesela bu dimebag modeli, V ile Explorer karismis, oturursunda kosarsinda istedigini yap yani.
duende Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yaw birisi cok kusel satıyo bende dusunuyorum baska gitar alsam aklımda kalcak bu gitar ama oturarak calmak zorundayım cunku yeni baslayan biriyim bilmiyorum birisi alttaki kısmını bacaklarının arasınaalıp calabilrsin falan dedi o olurmu?[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 biraz flamenco cular gibi olsada çalınır oturarak, alışırsın yani..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Sağ bacağını V nin kanatlarının arasına yerleştiriyorsun cük gibi oturuyor ve çalınıyor. Scanner ım olsa resmimide koyardım.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Predator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bacak arası yaparsın olur biter :) Sahne gitarıdır ama en kötğ ihtimal ayakta çalarsın alışırsın[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
duende Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bide ozelliklerini yaziyim onada al alma diyin tam olsun flying v(biliyosunuz zati) çift humbacker(dima rjio x2 serisi) yekpare sap govde klavye birkrsk siyah klavye transparan bordo boya 400 dolar falan[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dimarzio x2n en serisi demek istedin heralde ? markası ne gitarın ? fiyat ucuz 400 $, iki tane x2n 250$ civarı tutar zaten.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
duende Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 el yapımı bide ben mesajda ne yazıyosa onu yazdım bilgim yok yani[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
SilentEnigma Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 jackson sa hinttir ki cok dandik oluolar,s.b dreams inde flying V si varmı bilmiom ama (olabilir kesin bilmiom)cok dandiktir,jackson flying v alcaksan japon alcan,v kasa alcam die tutturdusan bide epihone lara bak bide flying v ler tam v olmuo(emin deilim flyinglerdi galiba)v neni bi uzantısı daha kısa ve oturarak çalması cok zor deil,ama mesela king v leri oturup çalarsan benden sana madalya+para ödülü
duende Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 peki sizce alimmi almıyımmı gitarı?[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
Predator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 x2n falansa manyetikleri gerçekten 400$ iyi bi fiyat gitardada sorun yoksa. hint di koreydi çindi bunlar önemsiz şeyler gitarın tonu sana hoş geldiği sürece. tonuna , rahatlığına bide durumuna bakıp kendin karar ver[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Öne çıkan mesajlar