Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

world file & spawn & verdata ???

skilled

Öne çıkan mesajlar

server işinde daha yeniyim kendi 4-5 bilgisayarlık networkumuza uo kuruyoruz fakat birçok program verdata.mul dosyasını soruyo ve bu dosya yok bunun için ne yapabilirim. hazır world file nerden bulabilirim mümkünse link verirseniz sevinirim.www.shardwire.org tan bir çok patch indirdim ama hepsi verdata yı soruyo nedir bu verdata ve ben bu patchları nasıl yapabilirim... birde spawn nasıl eklenir bulamadım... yardımlarınız için şimdiden teşekkür....

[Bu mesaj skilled tarafından 06 Ocak 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda çok yeni olduğun belli UO kurmadan sphere açmak gibi bir fikirle başlamışsın sana tavsiyem kendini yeterince geliştirince başla.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 06 Ocak 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
bu konuda çok yeni olduğun belli UO kurmadan sphere açmak gibi bir fikirle başlamışsın sana tavsiyem kendini yeterince geliştirince başla.

Up kurmadan ben Sphere Cok actim GErekli olan sadece ve istenilen 10 tane mul dosyasi digerlerine gerek yok.yani anamakineden uo mu oynıcaksın?ben yanı uo kurmadan sphere acilabilir onu soylıyım dedim amacim kavga deil..[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok.
Sorsan Belkide %5i Html bilir.
Sorsan %90 i Action bilir.(editler.)
Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar çok saolun sorunlarımı hallettim. sanırım sadce anatmak istediğimi anlatamamışım neyse serverıda kendim için kuruyorum sadece hobby meselesi kalkıpta 2 scp yazıp server açıcak değilim. ayrıca baktımda çok saçmalamışım hakikaten :)
bu arada burda söylediğim heşeyi kendim buldum bundan önce axis le ilgili diğer konulara cvp veren arkadaslara tsk ederim dünden beri sosaria haritasına herşeyi yerleştirdim şimdi iş sadece player char yaratmaya ve scplerde oynamaya kaldı item miktarlarıyla oynamaya kaldı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...