stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bu konu hakkında fikri, bilgisi olan varsa görüşlerini bekliyorum. mazotu etkilemiş zannedersem ilk olarak.benzinde henüz bi kıpırdanma yokmuş[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 mazotta 4000 liralık bir indirim yapıldı ama benzin aynen duruyor. ancak bence bu serbestliğin bize birzararı olacak adamlar kaçak ucuz benzin mazot getirecekler biz de alıcaz bir sene sonra da motorun ömrü bitecek[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 gine belli bir sınır koyulsaydı bu fiyatın altında rekabet edeceksiniz denseydi daha iyi olurdu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 harbi ya kaçak mazottan öte sulu benzinle ilgili biçok sorun olabilir.ya bide bu benzin su karışımı hakkında bişeeler duymuştum, görmüştüm vakti zamanında, yok bu şehir efsanesi benzine su katamazsın fln diye. aslı varmıdır?[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Akaryakıtta tavan fiyat olacak buna göre kendi fiyatını belirleyecek her istasyon. Kaçak benzin veya kalitesiz, sulu benzin kullanan eskisi gibi gene ceza alacak. Yani eskiden arabanız bozulmadıysa gene bozulmaz. Ama tabiki herkes bir anlaşmaya varacak ve satış fiyatı tavan fiyatına denk bir yerde tutulacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Akayakıtın %80i vergi degil mi? Veya 80e yakını.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yakıttan alınan vergi oranında dünyada birinci sıradyız.Aslında bu servest piyasa hedesi fiyatları çokta etkilemeyecek yine taban fiyatı devlet belirleyecek.Petrolcüler birliği gibi bir kurumda bu fiyatın aynısını lanse edicek herkese ben bir değişiklik düşünmüyorum.En azından gözle görülür bir değişiklik olmaz.Belki depo başına 1-2 milyonluk değişimler.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 %5 indirim yoldaymış benzine.rafineriden çıkış fiyatında düşüş olunca bu istasyonlarada yansıcakmış doğal olarak.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kullandığım araçların yakıtını Shell'den aldığım için böyle bir kaygım yok ama aldığım benzinin/mazotun hileli veya sulu çıkmasını dört gözle bekliyorum....[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 nie 4 gözle bekliosn euheh?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 tupras cikisi %4 dusurmus ama pompalarda %1 olmus indirim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bu da balon olur diğer ekonomiyle ilgili haberler gibi. Zaten benzinin %80e yakını vergi. Orada bir indirim yok. Kalan %20 için konuşuyoruz, ki Tüpraş indirim bile yapsa, arada satanlar her zamanki kazığı atalım kar kalsın anlayışıyla onu tüketiciye yansıtmaz. Baksanıza şimdiden "Yok dağıtıcı firma fiyat indirsin" "Hayır efendim biz indirdik, siz indirsenize" diye top atışmaya başladılar. Üç aya kalmaz, benzine %10 zam gelir, herkes rahatlar. Zaten rekabet olacağını hiç sanmam, çünkü tavan fiyata dayatıp anlaşıp oradan satarlar benzini. Arkadaşın babasının var iki tane istasyonu, "O indirimler bize yarar, size yaramaz valla, bir de üzerine gider zam isteriz indirim yaptık bütçemiz sarsıldı diye" dedi. Ona göre yani.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 dewlet araç sahiplerini sadece para gözüyle baktığı sürece bi cacık olmaz %400 wergi war yauw daha ne olsn. Bence kolpa tamamen...[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar