Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Wowda benchmark raporları... http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1304-x-x-x&body_pagenum=4 6600 gt rules the land =)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ram testleri hafiften fiyasko gibi 1 gb ram le 256 mb arasındaki fark biraz komik kalıyor, test ettikleri makina Amd 64 4000+ gibi bisi olsada :) genede ram olayı baya fark eder. Bu test çok merak ettigim hdd performansı gibi bisi de ekleselermis güzel olucaktmış bence hdd de baya etkiliyo bu olayı sanki . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Dual NVIDIA GeForce™ 6800 GT 256MB DDR3 hehehe! rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 "I installed an additional 512MB of memory into my PC after deciding that I'd like to see an entire gryphon ride from start to finish instead of seeing only a few select frames in between. The extra memory has made for a much smoother ride and has also removed the video stuttering I experienced when entering major cities."[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 uçarken alsaydı o testteki sonuçları arada baya fark olurdu iste yada oyunun en can alıcı noktası kalabalık bi pvp de, bize bunnar lazım burdaki degerler yazı yazmakla olmaz :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hazır ram konunsu geçmişken bir sorum var: anakartım asus a7n8x. DDR400 destekliyor. bende bir tane 512 DDR333 var. ikinci ram'i DDR400 alsam birlikte uyumlu çalışırlar mı? ikincinin hızını 333'e düşürmek zorunda mı kalırım?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barrent Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Rem'ler herzamzan düşük olab hıza uyum sağlarlar.Yani 333 yanına 400 takarsan 333 de çalışacaktır o.Eğer remler arasında marka farkıda varsa belki çakışma problemi çıkartabilir. Bu nasıl ekran kartı testi arkadaşlarşne aa nede af ile ilgili bilgi veriyor.2 tane karşılaştırma yapmış onları sunuyor yani.Benim makinemde buna yakın bişey ve ben 1024*768'de 93 fps alabiliyorum 2gb remle.En çok oynanışta falan rem farkediyor.Benim ev arkadaşım ki kendisinde amd 2500 var 1 gb remli oda ve 9800 pro 128 mb ile denedi onda da 48-54 fps gördü.Bu rakamlar bina içlerinde falan baya bi fazla artıyor.Uçarken ise çok lag olduğu için beta da ne olursa olsun takılmalar oluyordu.şimdi eu betada göreceğiz bakalım.Ayrıca ati sanırım wow için bir özel patch çıkartacakmış yakında.Ama bu diğer oyunlarda performans düşüşüne sebep olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 41'de kaldık iyimi.. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 saçma arkdaşın 9800Xt si var HIS adam full detail 4x AA 8X AF de 72 fps görüyor saçma bir test bence 1gb ram var 2600+ barton[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Mirage, 06 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki: hazır ram konunsu geçmişken bir sorum var: anakartım asus a7n8x. DDR400 destekliyor. bende bir tane 512 DDR333 var. ikinci ram'i DDR400 alsam birlikte uyumlu çalışırlar mı? ikincinin hızını 333'e düşürmek zorunda mı kalırım? ilk ramın neyse markasına ve chipsetlerine kadar aynısını al farklı alırsan sorun çıkartabilir. Mesela Twinmoss Twinmoss ramın çipide twinmoss yani o zaman dier ramın da aynı olsun cl süresine kadar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 işin kötü tarafı orda, bilgisayarı ben almadım. ram'in markasını da bilmiyorum. ne üstünde bir marka yazıyor, ne de sistem analiz programları bir marka bulabiliyor. noname bir şey sanırsam. analiz programları sadece 512mb 166x2 ddr olduğunu gösteriyor. ben nasıl alabilirim şimdi 2. ram'i?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 elindekini satım iki tane aynı sından 512 mb alabilirsin :) kesin çözüm bu gibi biraz zarar ediceksin ama elindeki 2 tane 256 olsa onu da kurtarırdın . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Sırf WoW için Ramimi 512 mb kingstone larımın uzerine 2x256 mb twinmos kit ekleyip dual ddr 800 mhz yaptim, acı bize blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Wolker, 07 Ocak 2005 03:31 tarihinde demiş ki: Sırf WoW için Ramimi 512 mb kingstone larımın uzerine 2x256 mb twinmos kit ekleyip dual ddr 800 mhz yaptim, acı bize blizzard 400 (200mhz *2 ) yani dimi :D ben daha 800 mhz çalışan DDR ram görmedim de :D YA bide intelde de oluyoda niye AMD de DUal DDR yalan oluyo almadan evvel o kadar dula ddr diye ortalıı inletti kalleşler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 amd nforce2 anakartlarda var dual ddr. yeni amd 64'lerde mi yoktu neydi öyle bir şey duymuştum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar