lurthz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 uzun süredir oyundan ayrı olmamdan dolayı herseyden bi haberim merak ettiğim bir kaç şey yardımcı olursanız sevinirim. 1) maruader lar niye bukadar güçlendi ? bunlarla level 5 görev yapılabilir mi ? 2) empire da açılan yeni anomalyler hayelet zone diye geciyo sanırsam bunlar ne işe yarıyo oralarda farm yapılabilir ögrendiğim kdryla empire buralara girisleri yasaklamış orda yakalnarsam empire gemileri instant kill atarlar mı. (Gerçi nasıl giriceğimide bilmiyorumda :)) 3)Astero” Frigate in oyun daki rolü nedir ? şimdi den tşk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 1- bastion mode ile marauderlarin tanklari cok daha iyi artik 2- probela bulunuyor olmasi lazim. Instant kill (concord vs tarzi) atmaz kimse 3- astero exploration frigate. Covops cloak takabiliyor cloak ile warplayabiliyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 saolasın bı denıyım bakalım su gohos anomalyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bastion module suikast saldırılarına karşı da etkili mi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 DERT3 said: bastion module suikast saldırılarına karşı da etkili mi_? Bro bastion modüle ü siege gibi düşün. rep miktarını tankını vs boost luyo da ne warp atabiliyorsun ne birşey bildiğim kadarı ile. yani sladıırıda basarsan olduğuın yerde cakılı kalırsın,yerin beli yurdun belli, üçü saldırsa sen açınca diğerleri saldırmaz. reship yapıp beklerler çıkmanı. sen cıkıncada pat güm. bilmiyorum ama hiç denemedim, deneyenler daha iyi bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bastion module takılıyken npc ler web veya warp dis atamıyolar playerler için gecerlimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Playerlar da atamiyor web yada scram ama zaten hareket edemiyorsun bastion acikken. Energy neut disinda immune hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 web scram immunity için bastion acık olması gerekmıyo sanırsam modulun takılı olması yetıyo dıye bılıyorum yoksa o immun olmanın bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 açık olması gerekiyor tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar