balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Sakin sessiz bi yerimiz diye tek başıma biraz da kafa dinlemeye ihtiyacım olduğu için gidiyorum. Denizime girip kitabımı okuyup müziğimi dinlemek istiyorum. 3 gün kalıcam, zaten fazlası sıkar. Bilen, şuraya da uğra, şunu yap, şu cafe iyi, şu bar iyi dediğiniz tavsiyeleri almak isterim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 kabak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 kafa dinlemeye gidiyosan bari cazi bosver ya, kamp atesi yak, marshmallow fln kizart iste mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Tek gidiyorum, öyle olması gerekiyodu. Aksiyon olsun diye sordum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar